Herkesle arasını iyi tutmaya çalışan, güven veren ama olduğu gibi görünmeyen, içten pazarlıklı ve kötü niyetli, karşısındakinin zayıf anını kollayan insanları çok tehlikeli buluyorum. 😄
Çok kolay manipüle olan insanlar, kim nereye çekerse oraya gidiyorlar. Birilerinin lafıyla gaza gelip sizinle ilgili zibilyon şeyi ifşalayıp, sizin lafınızla da bin pişman olma potansiyeli vardır bu insanların. Toxic ve tehlikeli insanlardır.
Çok kolay manipüle olan insanlar, kim nereye çekerse oraya gidiyorlar. Birilerinin lafıyla gaza gelip sizinle ilgili zibilyon şeyi ifşalayıp, sizin lafınızla da bin pişman olma potansiyeli vardır bu insanların. Toxic ve tehlikeli insanlardır.
Hep fazlasını isteyenler. Egoist korkunç derecede bencil olan. Herşeyde mantık arayan. Ukala. Patavatsız ve vicdan yoksunu kişiler. Bunların hepsi Yay koç ve aslan burcunda bulunur.
Sessiz ve duvarları olan insanlar bence. Nasıl biri olduğunu çözemediğim biri benim için tehlike arz eder sadece. Diğerlerini yine az çok tahmin ediyoruz
Sinsi insanalr boyle tatli hanim hanimcik beyefendi gibi duraz az konusup dusuncelerinin cogunu kendine saklayan insanlar beni hep tedirgin etti nerde asik yuzlu dobra insan var hep sevmisimdir
Benden başka tehlikeli insan tanımam çevremde benimle olan adamlarda bunu bildikleri için hiç birinden bir ters hareket göremedim korkudan uzaklaşan da oldu tabi de kısmet 😂
En İyi Görüşler