Tehlikeli insan tanımı sizin için nedir, hangi tür insanlar sizin için fazlasıyla tehlikeli?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkesle arasını iyi tutmaya çalışan, güven veren ama olduğu gibi görünmeyen, içten pazarlıklı ve kötü niyetli, karşısındakinin zayıf anını kollayan insanları çok tehlikeli buluyorum. 😄
Hımhım, seni tarif ettim shdkff
Sessiz ve duvarları olan insanlar bence. Nasıl biri olduğunu çözemediğim biri benim için tehlike arz eder sadece. Diğerlerini yine az çok tahmin ediyoruz
Sağ gösterip sol vurup, ağzı iyi laf yapan insanlar ekstra daha tehlikelidir.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
Kötü gününde yanında olup, bıçağı sırtından saplayanlar.. 💁🏻♀️
Teşekkür ederim eig için 🙏🏻🖤
Rica ederim 🌺
Cevap
14Cevap
Yalan... yalan söyleyen insandan her türlü kötülüğü beklerim.
Kapalı kutu tabirinde yer alanlar ve içine atanlar. Ikisinden de korkmam tabii :D
Allahtan başka hiç bir şeyden korkmadım :D deli cesareti var bende.
Bende teşekkür ediyorum :D
Çok kolay manipüle olan insanlar, kim nereye çekerse oraya gidiyorlar. Birilerinin lafıyla gaza gelip sizinle ilgili zibilyon şeyi ifşalayıp, sizin lafınızla da bin pişman olma potansiyeli vardır bu insanların. Toxic ve tehlikeli insanlardır.
Çok kolay manipüle olan insanlar, kim nereye çekerse oraya gidiyorlar. Birilerinin lafıyla gaza gelip sizinle ilgili zibilyon şeyi ifşalayıp, sizin lafınızla da bin pişman olma potansiyeli vardır bu insanların. Toxic ve tehlikeli insanlardır.
Hep fazlasını isteyenler. Egoist korkunç derecede bencil olan. Herşeyde mantık arayan. Ukala. Patavatsız ve vicdan yoksunu kişiler. Bunların hepsi Yay koç ve aslan burcunda bulunur.
Sinsi insanalr boyle tatli hanim hanimcik beyefendi gibi duraz az konusup dusuncelerinin cogunu kendine saklayan insanlar beni hep tedirgin etti nerde asik yuzlu dobra insan var hep sevmisimdir
Benden başka tehlikeli insan tanımam çevremde benimle olan adamlarda bunu bildikleri için hiç birinden bir ters hareket göremedim korkudan uzaklaşan da oldu tabi de kısmet 😂
Tehditkar insanlar ki her türlü kötülüklerine şahit oldum Allaha havale kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
İki ayak üzerinde yürüyor olması benim için tehlike anlamına gelir
bir kaç dostum ailem ve sevgilim dışıdna insanlar tehlikeli geliyor genel olarak
Buram buram cehalet kokanlar ekstra tehlikeli. Yaptığının yanlış olduğunun kendisi de farkında değil çünkü.
Ağzı iyi laf yapan insanlar, bencil kendi menfaatleri için uğraşıp kendisini mütevazı fedakâr gösteren.
Her şeye tamam deyip hiçbir şeyi yapmayan ve beklentiye sokarak arkasında duramayan insanlar çok tehlikelidir
Sen konuşurken sağa sola bakan ya da başka bişeylerle ilgilinen kişi sıkıntılıdır. Güvenmeyin.
Olduğu gibi görünmeyen, menfaatleri her şeyin üstünde olanlar..
Kan kustum kızılcık şerbeti içtim diyen tarzda insanlar en tehlikelisi
Sinsi insanlar cok tehlikelidir amann dikkat onlara 😀
Bana kendimi teklikeli gelmiyor daa dışarıda ki insanların fikrini bilemem 😋
İki yüzlü, sinsi, çıkar menfaatçi yaptığı iyiliği illaki söyleyen ima eden
Bencil, egosit, merhametsiz, anlayışsız insanlar beni korkutuyor.
Sürpriz yumurta insanlar... Ne zaman ne yapacağı asla belli olmayanlar mesela ben 👻
Yüzüne gulen ama arkandan iş çeviren zavallı insanlar tehlikeli değiller ama zavallilar işte
İnsanı tehlike olarak görmem ancak hal, hareket davranışlarından gardımı alırım ona göre.
İkna kabiliyeti yüksek ve kendini sürekli öven insanları tehlikeli bulurum.
2 yüzlü insanlar. Onlari tespit ettiğimde direk uzaklaşıyorum
Ona zararı dokunmayan insan için bile kötülük besleyebilen
Sessiz insanlar olabilir. İçinden ne çıkacağı hiç belli olmuyor
Yalancı çıkarcı çirkef insanlar benim icin tehlikelidir hemen uzak dururum
Benim için narsistler fazlasıyla tehlikeli insanın özgüvenini yok ediyorlar ve bundan kötüsü olamaz.
ikiyüzlülüğünü çok iyi saklayan insanlar kesinlikle. Düşünsene ağzına sıçıyor ama tatlı tatlı ve sen bunu ispatlayamazsın
Bir kadın hem çekici hemde zekiyse o tehlikeli bir kadındır bana göre
sevişmeyenler. içlerinde patlamak üzere olan bir volkan var. çok tehlikeli
aynen öyle 😄
sevgilinin "aşkım o kardeşim gibi" dediği kız arkadaşları..
Fazla gevşek yetiştirilmiş tipler.. Onlardan her şey beklenir 😑
Sessiz, kindar ve ikiyüzlüler ama atlatılabilir bir durum hiçbirşeyin üstesinden gelemezsin diye birşey yoktur.
yüzüne gülüp arkadan atan tutan insan tehlikelidir.
Aptala yatanlar değil de gerçekten aptal olanlar tehlikeli bence
Takıntılı, Merhametsiz, Bazı İnsanların korktukları şeyleriyle devamlı tehdit eden insanlar...
İkizler burcu erkeği gördüm mü kaçıyorum artık sjdjdj
😂
o kadar haklısın ki...
şerefsizlikte sınır tanımayıp yalan söylediğini bilmene rağmen söylemedim diye yemin eden insanlar
Kırılmış insanlardan uzak durun kendimden biliyorum yemin ederim en tehlikelileri onlar
Bir insanın dişleri çıkmaya başladıktan sonra tehlikelidir net
Sinsirellalar
Yakınımda görünüp yılan olan
Kendini beğenmiş ve cimri
Adaletsiz , çıkarcı , güvenilmez..
Yalan söylemeyi iyi becerenler
Iki yüzlü VE hep BEN diyenler
Sinsiler, dengesizler, yalan söyleyenler
gizli kapaklı arkadan iş çeviren
Karda yürüyüp izini belli etmeyen
Yüzünüze sürekli Gülen
Paranın satın aldığı insanlar tehlikelidir.
Nefes alan ekstra tehlikelidir
şizofrenik deliler ekstra ekstra tehlikeliler
Para göz
Hemen gözlerimdeki parayı çıkradım😏
bu devirde nerde beyle kuru ekmeğe razı olan eşimsu😌
Dengesiz insanlar
Merhametsiz
Başkalarıyla aramı bozmaya çalışan
Cahil
Dini kullanarak kazanç elde eden kişiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?