Yalana çabuk kanar mısın? Şimdi doğruya doğru yalana bal gibi kanıyoruz. Hele bazen öyle insanlar var ki yalanı nasıl allayıp pullayıp sunuyorlar ve karşı taraf buna kanıyor pess))
Yalanı çok çabuk anlarım hatta ikna edilmesi zor biriyim karşımdaki bana inandırıcı gelmiyorsa imkanı yok beni bir konuya inandıramaz bu huyum yalancılara göre korkunç, bana göre büyük bir avantaj 😄
Aslında yüzünden bile anlıyoruz artık zannetmiyoru hemen kanan var mı bu devirde sonuçta en yakınlarımız bile neler yapıyor akıllandık ama halada biraz salaklık var bizde
Eskiden çok çabuk inanırdım. Ama karşıma çıkan yalancı insanlar sayesinde artık ben de tecrübe kazandım. Birçok şeyin yalan olabileceğini anlayabiliyorum.
İnsanlara müsaade ediyorum beni kandırabilmeleri için. Değer verdiğim veya sevdiğim kişilerin sözlerine inanırım çok fazla sorgulamam. Çoğu kişinin yalanına belli oluyor inanmış gibi yaparım onlara da. Profesyonel olan kişilere ise zaten diyecek bir şey yok :D.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
En çok değer verdiklerimin yalanlarına kanıyorum. Ama anlıyorsun yalan olduğunu. Hiç düşünmüyorlar ki söyledikleri yalanlar karşı tarafı nasıl da kırıyor. Gerçi düşünseler yalan söylemezler.
Şu konuda sana katılıyorum. İnsanlar bazen o yalanı öyle güzel satıyorlar ki mecbur cebene koyup yoluna devam ediyorsun. Eğer birde iyi niyetli bir insansan. Biraz kolay bir av olabiliyorsan. Hayatın gerçeği bu maalesef.
Yalan bana tuhaf geliyor kendine değer vermeyen birinin sığındığı bir kamuflaj sadece. İnanırim derken bel bağlamam ama üstüne de çok düşünmem. Hayat bana her ihtimale de hazır olmayı öğretti.😊
Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı.
Aslında çoğu zaman kandıran şey yalanın kalitesinden ziyade söyleyenin bizdeki yeri, Bunun dışında sosyal hayatımızda bir işimizi yaptırırken ve ya birşey alıp satarken ilk kez konuştuğumuz insanların söylediği yalanlar falanda tecrübeyle halledilir
Yalana kanıyorsam zaten yalan olduğunu idrak etmiyorum demektir. O zaman yalan kategorisinden çıkar 😄 Valla şöyle söyliyim benim güvenimi kazanmak zordur o sebeple yalana kolay kanan bi insan değilim.. Kanmak istiyorsam o ayrı 😉 Keyifli geceler..
Asla kanmıyorum. Dışardan safmışım , kanmışım gibi gözüktüğüm olabiliyor. Ancak detayları asla unutmam, önem veririm. İnanmak istersem inanırım. Benden hiçbir şey kaçmaz🤭
Ben hangi şartta olursa olsun doğruyu konuşurum. Karşımda ki insanların da böyle yaptığına inanırım bazen de inanmış gibi yaparım ama şuna şükrederim ki o yalanları ya kendileri itiraf ediyor ya da en olmadık anda kendileri rezil oluyor
yalana kanarım. en çok da kendi yalanlarıma :) ben bir dönem mağazada satış danışmanlığı yaptım. müşterilere o ürünün satışını gerçekleştirmek için türlü yalanlarla senaryo yazarak sunumlarda bulunuyordum. bazen o kadar inandırıcı anlatıyordum ki, sadece o müşteriler değil, kendim bile o an anlattığım ürünü alasım geliyordu :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle bir inanıyorum ki kendime o kadar inanmıyorum.