Allah kurtarsın. Narsist de olabilir. İlk defa 30 yaşında olmasına rağmen bu kadar yüksek derece ergenlik görüyorum ama dediğim gibi narsisttir büyük ihtimal.
Yok değişme olmaz. İnsanlar zaten değişmez. Sen de saflık vardır biraz çünkü o tarz bi ergene kimse havalı gözüyle bakmaz , 14 yaşında değilse. İlk kez mi biriyle berabersin? Cidden 25 yaşında bi kadın bunu sormaz.
herşeye bir yorumları olur kendilerini hep haklı görürler dışarıdakilere eğilimli olurlar yani sadık olmazlar ama tabiki bu benim tanıdığım senin bahsettiğin kişi farklı olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oha harbiden. Çok havalıymış. Hemen öyle olmalıyım. Ergenlik hocam o olay. Yaş 30 lara kadar sürebilir.
30 yaşında zaten
Allah kurtarsın. Narsist de olabilir. İlk defa 30 yaşında olmasına rağmen bu kadar yüksek derece ergenlik görüyorum ama dediğim gibi narsisttir büyük ihtimal.
böyleleri degişebilirmi peki bu yaştan sira zor gerçi?
Yok değişme olmaz. İnsanlar zaten değişmez. Sen de saflık vardır biraz çünkü o tarz bi ergene kimse havalı gözüyle bakmaz , 14 yaşında değilse. İlk kez mi biriyle berabersin? Cidden 25 yaşında bi kadın bunu sormaz.
Havalı erkek ne oluyor onu bir anlat ona göre cevap yazalım. Hiçbir şeyden memnun olmayan bir erkek zaten sorunludur.
böyle bir erkek düzelirmi sence?
Düzelmez.
hmm
Aynen.
Gülmeyen insandan korkacaksin
kaç ondan
neden ki
narsist biri belliki
hmm
böyle biri tanımıştım hayatı zehir eder sıcakkanlı insanlar daha iyi herzaman
ne yapıyodu mesela huysuzmuydu?
herşeye bir yorumları olur kendilerini hep haklı görürler dışarıdakilere eğilimli olurlar yani sadık olmazlar ama tabiki bu benim tanıdığım senin bahsettiğin kişi farklı olabilir
Havasına sçarım
ehdbdhr
Kimine göre havalı kimine göre zevksiz
Hiç haz etmem
Havalı değildir derdi vardır
Kim bu kisi
bizim ortamda bir erkek canı sıkıldı ortamda direk cekti gitti mesela ben gidiyom dedi direk gitti
Hoşlanıyorsun anlaşılan
egoludur
Seni sevmiyordur