Merhaba.. Bazen bir gök delenin zirvesinden hızla düşüyormuşum hissine kapılıyorum. Hiç durmadan akmak gibi.. Seni düşüşe geçiren şeyler neler? Keyifli geceler.. 🥃🖤🤘
Genelde bu duyguya çok eskiden kapılırdım. Oda ailevi meseleler yüzünden. Fakat artık önlem olarak her zaman ruhumda paraşüt takıyorum. Hızlıca düşsem bile yumuşak bir iniş yapıyorum. Olaylar ve olgulara bu şekilde yaklaşıyorum.
Kolay kolay boşlukta hissetmem kendimi aslında. Bir içki içince boşlukta hissedebiliyorum mesela ayağımın altındaki yer süngerleşebiliyor :D Onun haricinde anlaşılmadığımı düşündüğüm zamanlar ya da yanlış anlaşıldığım zamanlar kendimi boşlukta hissediyorum. Cem Yılmaz'ın da dediği gibi hepsi içimizde aslında :)
Dün mesela can sıkıntısından uyuyamadım yine. Bitmek tükenmez bilmeyen sorunlar zincirinden sıyrılmak bazen baya zor geliyor. Bir şeyler yazıp kurtulmaya çalışsam da o da yetmez geldiğindeyse uykularım kaçıyor. Bazı ayrıntıları silip atabilsek ne güzel olurdu..
Bu hisse genelde uyurken kapılıyorum.. Herkeste var bu sanırım.. Bide o boşluk duygusu, düşme şeklinde değilde uçma şeklinde gelişiyor bende.. Malum xdxd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim şu hayatta 3 tane gerçekleştirmek istediğim hayalim var. Daha geçen gün birinin asla gerçek olmayacağını anladım. Ve o kadar kötü bir histi ki.. değil gökdelenden uzaydan fırlatmışlardı sanki beni. Hayal kırıklığına uğramak çok kötü bir şey