Ya cok guzel bir hatunum cekicilik seksilik her birsey var ama kiz oldugum halde kiz taklidi yapar seviyeye geldim sanki bir erkek gibiyim dogamda yok duruşum oturusum hareketlerim erkek gibi keşke erkek olsaymisim diyorum ama çıkarlarım icin degil icimden geldigi icin nasil yenebilirim bu duygumu. Düşünün cok guzel bir kiz bakimli falan selam diyorsun aleykum selam bilader diyor.. Ben boyleyim iste gulsemmii aglasammmi bilemedim
Cevabın nedir?
kız arkadaşlarınla aran pek yok sanırım =)
bu tür şeyler biraz ortamla alakalı. kızlarla takıl. küçükken cok erkek arkadaslarınla oynamıssın demekki =)
hatta bıraz daha gerıye gıdelım =)
git evcılık felan oyna, anne ol. sonra ip felan atla. nebılıyım kızlara özgü şeyler yap =)
bunlar işin şakası tabi. ama mutlaka gidip kızlarla felan takıl artık nebılıyım gün mü yapıyosun yoksa sınemaya felanmı gıdıyosun yap bişeyler kurtul bunlardan =)
çünkü bu aleykum selam olayları felan ben de dahil birçok erkek hoslanmaz bunlardan =)02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinn hepsini yptm yapiyorumda :)
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılMikin yok dimi kanka?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok beaaaa :D
- +1 yıl
yüreğime su serptin kanka ben bukadar şeyden sonra o da vardı diye düşünmüştüm valla benden delikanlısın
- +1 yıl
teşekkürler kanka
+1 yılHahahaha benim komşumda öyle tam bir erkek fatma "adresimiz belli bilader" li konuşuyor. Oturması, ses tonu hep erkeksi. Hanım hanımcık göremezsin onu. Ama öyle bir güzel ki. Upuzun boy, upuzun saçlar, mikimmil güzel gözler. Yani erkeksi tavırları bile kimseyi itemez ondan o derece güzel sjkfs
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlaiyorsundur o zaman :))) Bana denk gelmiyo boyle kiz arkadslar ya :)
Bana gel senn iki gunde degisimmm :))
02 Yorumla
Soran+1 yılNerdesin geleym :))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
54Cevap
+1 yıletrafındaki erkeklerde sorun vardır. sorunu kendinde değil güzel bir kadın selam dediğinde aleyküm selam bilader diyen öküzde ara.
girdiğin ortamları değiştirirsen güzelliğinden seksiliğinden etkilenecek erkekleri gördükçe feminen hareketlerin artacaktır.01 Yorumla
Soran+1 yılSen yanlis anladin muhabbeti biladr
+1 yılDaha fazla kız arkadaş edin onlarla vakit geçir. Bir süre sonra onlardan birkaç özellik kaparsın ister istemez. Bence bu olay erkeklerle fazla takılmandan olmuş, etrafında çok fazla erkek olduğundan davranışların etkilenmiş olabilir. Bu arada kahvede okeye dördüncü lazım, gelir misin? :)
010 Yorumla
Soran+1 yılKendmi bldm bileli cocukluktan boyle var erkeklerle twkldgmdan dolayi degl. Kahveye yadirgamasa millet seve seve gelrm :D
- +1 yıl
"Erkek Fatma" dedikleri türden yani. Ben de tanıyorum birkaç tane, biri tesbih falan da sallıyor cidden :) Küfürlü lanlı lunlu konuşmuyorsan çok da sıkıntı değil aslında...
Soran+1 yılTespih salliyorm ama kmse yokken ynmda. kufur sevmem ya erkek fatmaym ama kezban deglm :D
- +1 yıl
Hmm tesbih de var oh daha ne olsun :) Dediğim gibi kızlarla daha fazla takılmaya zorla kendini, şu saçma sapan kız dergilerinden al oku, moda falan takip et ne bileyim belki bir işe yarar :)
Soran+1 yılModa tasarimi ogrencisiym zaten :) bana buyuk faydasi var bunun
- +1 yıl
Maaşallah ne arasak var sende de. Belki hormonal bozukluk da olabilir kısmen. Doktora gittin mi hiç?
Soran+1 yılHormanl bzklk olablr bak haklisin aslnda
- +1 yıl
Doktora bir görün çare olmazsa yapabileceğin çok fazla şey yok. Duygusal yönünü öne çıkarabilecek şeyler oku/izle. Merak ettim de makyaj falan yaparken de zorunluluktan mı yapıyorsun yoksa kız hisseden bir tarafın var mı? :)
Soran+1 yılKiz oldugum icin ypyrm makyaji zorlanmiyrm bu konudada
- +1 yıl
İyi ümit var demek ki. Neyse geçmiş olsun sana :)
+1 yılYeminle bende aynen bole birini isterdim. miy miy konusacagina bilader de ama abartma alykumselan birader derken onu sevimlilige vur biraz hic bir erkek seni birakamaz. hele dedigin gibi guzelsen sevgilinin arkadasini bile icten ice kendine asik edersin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılHeh bak o vat bnde aleykum selami tatlilikla soyluyorm zaten yani ses tonum vr telafuzum doğru
- +1 yıl
O zaman nadir bulunan hint kumasi sayilabilirsin. bole devam et ama tespih te sallama :) ses tonun falan kiz gibi yapiyosan kafani hafif sallayop eleykumselam diyosan dedigim gibi cok kisiyo kendine asik edersin ahan tam aradigim kiz lafini cok duyarsin
Soran+1 yılSesim kalin degil zaten.. O lafi duydugum zamanlar oldu :)
+1 yılzamanla geçer bende öleydim anladım ki bu kızlar etrafta beğenilmiyor bakılmıyor hatta sevgili zor bulursun. hep sena kanka gözüyle bakıyor olacaklar. bence diğer kızlara özen ya da senin kızsi duyguların yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir bu tavrimin aksine erkekler tarafndan yadirganmiyorum ve begeniliyorum kanka olduklarmda var elbet
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Mesela bazı erkekler kızların erkek gibi davrananlarini sever bende azıcık var ya :)
Ama bunu dıs etkenlere baglayarak mutsuz olma
Sen kendin icin neyin dogru oldugunu biliyorsun zaten
İstedigin hayati yasa senden istenilen hayati degil01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin kardes
ortada hiç bir sorun yok aslında bunu sorun eden sensin. gerçekten kız gibi olmak istiyorsan yaparsın zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılDış gorunusumu anca kiz gbi ypablyrm
+1 yılşu resimsiz kendini övenlere bitiyorum ya hele ki gizli olanlarına hastayım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSana kendmi gostereymmi
https://www.acunn.com/galeri/en-yeni-barbie/15599
aynı doktora başvurarak bebek gibi olabilirsin00 YorumlaOlmak istediğin gibi ol eğer öyleysen öyle kal, rahatsızsan çok eğer o zaman yanındaki kızları yavaş yavaş örnek almaya başla geç aynanın karşısına ben bu şekilde olmak zorundayım ben bir kadınim de hayatını buna göre şekillendir
00 Yorumlakendını ole hısedıyorsan tıbbı cozumlerı var zorlama omuyırsa bence:)
03 Yorumla
Soran+1 yılBedenen erkek degil ruhen kadin olmak istyrmm
kezban olacağına böyle ol daha iyidir takma kafaya böylesinden hoşlananda var
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederm
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelike hep mi böyleydi onu düşün bu bazen yetistirilmeden ya da evde kendinden büyük erkek kardes olan kızlara görülüyo
14 Yorumla
Soran+1 yılHep boyleydim
Cevap sahibi+1 yılYapında olan bir şey peki bu seni ne kadar rahatsız ediyor ya da söyle soruyorum kibarcik kedi gibi sesle cikarmak ile mutlu olabilirmisin
Soran+1 yılYavru kedi gibi ses cikarmak istemem sesim ince zaten kalin degil. Dikkat ceken bir sesim yk :) AAllahtan sesm kaln degl :D
Cevap sahibi+1 yılŞansın var çünkü hemcinslerimden hiç sevmediğim bir özellik peki erkeksiyim diyorsun erkekler ile iyi anlasiyorsun bununla bir sorunun var mı burada sormussun ama bu konu hep seni meşgul ediyor mu yolda yürürken veya birileriyle konuşurken
+1 yıls**tiret istediğin gibi davran kimseye rol yapmak zorunda değilsin (işte bunlar hep toplum)
01 Yorumla
Soran+1 yılToplum yuznden bu bir sorun haline grldi erkeklerle takilyrm diye adim cikiyo kasar deglm erkek gibiym anlamiyorlarrrr
+1 yılnieki hem guzel olup hemde erkek gibi oldunmu cok cekici olyorsun bende oyleydıım lisedee daha hoş olyorsun rahatsız olma kasma doğal ol aksineee -_-
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzel durdugu icin vazgecmekte ve degstrmekte zorlaniyorm :)
- +1 yıl
değişmee zaten guzelseen her türlüü begenilirsin hem erkekler cıt kırıldım sevmezz biz nasıl maco seversek onalrda sert kız sever
Takma kafana senın gıbılerden de hoşlananlar çok ama merak etmedımde değil yanı senı
00 Yorumla
+1 yılgiyimin nasıl? nasıl giyinmek hoşuna giderdi? Butch, transseksüel bu terimleri bir araştır derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyimim normal ozen gosteririm kendime butch gibi giyinmiyorum
İyi ki erkek gibisin yoksa bu güzellikte seni çok götürürlerdi :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdun beni yaa :)))
Bir de konuşmalarında sürekli "ağbi" diyorsan istersen Adriana Lima ol benim için bakkal Rüstem'den bir farkın yok
00 Yorumla
+1 yılYa düzelir umarım ya da bir psikolğa falan git böyle insanlar çok garip karşılanır
00 Yorumlafarklısın ne güzel yaşadığn ortamdan ola bilir ben senin gibi arkadaşım olsun isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yılAy ne guzel :)
Soran+1 yılBu hosuma gitti ya :)
+1 yılKendini alistirirsin yavaştan. konusmani değiştir hareketlerini değiştir yavastan
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen yapiyorm ama unutuyorm snra yine ayni oluyorum :)))
- +1 yıl
Alosirsin yavaş yavas :) kizlara karsi bisey hissetmiyosan küçükken çok erkeklerle takilmissindir ondandir :)
Bana erkek gibi davranabilirsin bende size kız gibi rol degisimi yaparız belki ise yarar yaramaz ise bırakırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılO nasl olcakkk :D
Soran+1 yılSen hazirsin yani :))
Ya en azından sen bundan rahatsızsın, bundan huzursuz olmayıp üstüne övünenler var.
00 YorumlaDoğal haline bırak kasarsan üstüne gidersen daha kötü olur.
00 Yorumlaboşver kanka, sen de akşamları batak partilerine katılırsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaha aynı ben:) erkeklerin fazla oldugu yerlerde bulunuyorsan oluyor bu:)
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye gizledin kendini ya konusurduk ozelden :D
Cevap sahibi+1 yılHacı sen niye özelsin?
Cevap sahibi+1 yılGizlisin :)
Soran+1 yılNasil bulcaz birbirimizii :D
Cevap sahibi+1 yılHep böyle kal
+1 yılkızlardan hoslanmıyorsan sıkıntı yok kardozo. Her türlü talibin akar :)
00 Yorumla
+1 yılbıraz erkeklerle takıl sende olanların kıymetınden anlarsın :D
00 YorumlaMerhaba
Gorecelı Bır Kavramdır. Gormem Lazım Sızı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere ilgi duymuyorsan skntı büyük? Bikaç tane ciciş kız arkadaş bul bir süre sonra düzelirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa konu aşksa kizlara ilgi duymuyorm canim okadar değil yani. kiz arkadaslarmda var ama onlar yanma geldignde bana bnziyolar ozlerinden cikiyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılİşte baskın tiki kızlar bulcaksın böyle kokoş tipler o zaman biraz yontulabilirsin. ;)
Soran+1 yılOnlar bnmle takilacakmi bakalim o da var yani ;D
Cevap sahibi+1 yılErkek gibiysen onlara çekici gelme ihtimalin var bence ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas ortamından cevrenden kaynaklanıyo olabiler erkeklerle cok takılıyosanda
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerle takldgm icin boyle deglm byle oldgm icin erkek lerle taklyrm
pese de gidiyon mu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmem mi yahuu :D
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılkullanmıyorsan malzemeleri ziyan etme bari
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm
- +1 yıl
erkek gibi takılıyorsan memeleri falan ziyan etme diyorum
Soran+1 yılOffff:D
+1 yılHahahaahaha aynı ben :D
00 YorumlaPeki sence böyle davranmanın nedeni ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılbu bana verilmis bir dogum lekesi :)
- +1 yıl
Bazılarında şey oluyo; kızlarla geçinemeyip erkeklerle takılıyorlar hep. Bu da işte erkeksi bir tarz çıkarıyo ortaya. Benim eski hatun da biraz erkeksiydi ama güzel, zarif, bakımlı bir kadındı. Hatta ilk tanıştığımızda "Selamu aleykum kardeş!" demişti. Çok itici geldi ama beni sevdikten sonra bu tavrı değiştirmişti falan filan.
Aman tanrim didim. Psikolog a gorun derim
02 Yorumla
Soran+1 yılSu piskologa bir gidecem ama gdemiyrm biturlu vakt olmuyo
Hissettiğin bedende yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yılCevremden kotu tepki aliyorm cnku tipime bakiyolar ve yakistrmiyolar
aman aman yaklaşmaa :D
00 Yorumla
+1 yılbant ne güne duruyor:D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
+1 yılDerdime çare dermanım yok ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılYk vallaa
Erkeklerle birliktemi büyüdün?
abilerin mi var?01 Yorumla
Soran+1 yılYok abim falan olsa cok iyi olurdu :)
Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. :D kız dediğin kibar olacak:D özüne dön:D
02 Yorumla
Soran+1 yılDonmek istiyorum olmuyorrrrrrr :)
erkeklerle daha mı çok takılıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle anlasablyrm zaten birtek
Aleyküm selam diyen kız ♥
00 Yorumlaseviş zamanla gecer..
00 YorumlaBirinin kadınlığını hatırlatması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılSizler ne gune duruyorsunuz :)
+1 yılTarzın bu demek ki. Kendini böyle sev
00 Yorumlayedikçe kendine gelirsin merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel beni becer...:)))
00 Yorumla
+1 yıl:D bazı erkekler böle kız ıster merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim boyle seviyor zaten :)
Böyle kızlara bayılırım :) sert kız olcak bana :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılortada sorun yaratacak birşey yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana biri çaksın kadın oldunu hatırla
12 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok be sacmalama
Cevap sahibi+1 yılevet ben çakayım bak aşkım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirinin sana kadın olduğunu yaşatması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeksi cinsel isteklerin de var mı
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) yok l*n erkeksi mi hissediyor onu merak ediyorum kızlardan mı hoşlanıyor acaba
Soran+1 yılHyr kizlardan hslanmyrm ya oyle bir ozelligim yok :))
Cevap sahibi+1 yılo zaman dert etme. :)
tam istediğim gibi
00 YorumlaKızlarla takıl
01 Yorumla
Soran+1 yılcare olmuyor
+1 yılhahahha
00 YorumlaAbin var demi? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYk erkek kardesm var. d
psikosaed sen misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayirrrr