Sorumu sorup kaçıyorum 🤧

Aslında ben kolay kolay şaşırmam yani öyle şok etkisi oluşturacak bir şeyler uzun süredir olmuyor bende. Normal hayatımda bir çok tanıdığım evlilik telaşına girmiş durumda yavaş yavaş bağlar kopuyor :D. Hocadan hiç beklemediğim bir puan aldığımda şaşırdığımı biliyorum. Birde buradan beklemediğim şeyler olmuştu anlamsız başka bir şey olmadı galiba hatırlamıyorum.
Ne güzel hayat sizi fazla şaşırtmıyor :)
Fazla ince düşünmek zor olur bilirim :)
Çevremde Bi tane komşumuz vardı adam fakirlikten birden zırvana yaptı nerden buldun abi parayı diyoruz gizli saklı işler felan filan Allah şaşırtmasın kim bilir neler yaptı
Cevap
7Cevap
Hayatım hep şok şeylerle geçer benim dkkk Sürpriz yumurta beni görse yarılır kıskançlıktan.
Yine eksilerdesin jajdjd
Valla bıkmadı kdl
Herşey rölanti olarak sürüp gidiyor gadası. Tek fark birkaç gün önce değer verdiğim biri geri geldi.
Olumlu şoklar, severiiz 😊
Aynen 🙃
1.5 sene boyunca ne sesini ne kendisini görmediğim duymadığım eski eşim aradı 2 gün önce.. Harbiden hayatımın şoku oldu efendim..
Hayırlısıı
Çok büyük bir şey yaşamadım. Ama sizinle tanışmak da bir nevi şok etkisi gibi oldu ama olumlu manada 🧚🧚🧚
Teşekkürler :)
ÇSon 3 yılda 2 ayrı dönüm noktam oldu maalesef. Eski halimi özlüyorum.
Herşeyin hayırlısı :)
Beklememe ve resmen bağıra bağıra geliyorum demesine rağmen bi olay şok etkisi oluşturdu.
Kötü değildir umarım
var valla nerde değişik olay var bnim başıma gelir zaten
Güzel şeyler gelsin kuzusu😊
Insallah 😊
75 yaşında annemle survivorculuk oynadık çok iddialıydım atışlarda beni yendi... Ben on kere attım düşüremedim kukayı annem tek atışta vurdu... Dondurmayı kaybettim...
Her gün durmadan yeni şoklar yaşatan oluyor anlam veremediğim olaylarla geliyor hep
Sebebi var demek kii
Sebepler bu kadar değişken olmayı gerektirmez olaylar beraberinde sadece sağlıksız bi tartışma getirir
Olmadı malasef
Okulun bitmesi
Ne güzel :)
Artık şaşırmıyorum
Tutarsız insanlar.
Yok aynı
Cıks yok
Herşey olağan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?