Giyim kuşama mı özenirsiniz yoksa duruşunuza ve tavırlarınıza mı güvenirsiniz?
Amcanın göğüs kasından göbek doğdu 😂🤭

🙊😂😂😂 Amca uçmuş 😂
Benim bu konuda bir yöntemim yok doğrusu..
Mevlana'nın "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol" dediği gibi, göründüğüm gibi olan biriyim.. Üst baş, giyim kuşamı karşıdaki kişiden ziyade imkanlar dahilinde öncelikle sünnet olduğu için sonra da kendim için giyinirim..
Yapmacık ve olduğundan farklı görünmeye hiç herek yok.
Hayat çok kısa.. :)
İnsandan insana değişiyor monotonluktan nefret eden biri olarak kişiye göre muamale yapıyorum kimi kızlar çekingendir kimisine karşı sen çekingen olmalısın kimisi ilgi göstermezsen uzaklaşır kimisine köpek gibi davranmalısın yanisi ruh halime bağlı genel düşünecek olursak beğendiğimi gizemli gördüğüm herkesi tavlaya bildim kimisi 1 hafta kimisi 2.3 ayımı aldı bu nedenle genelde uyguladığım güler biryüz çokça ilgilenmemek ve zamanını bilmek iyi bir beden dili analizi ve etkileyici bakışlar gibi gibi şeyler kimisinin pandişahı kimisinin serserisi oldum yanisi hepsi tecrübe
Oncelikle biraz soguk davranimirim sonra dikatini cektikten sonra sadece o benle konusurken gulumseyip guzel cevaplar verilirim arada laf atarim oncede bi arastirma yaptığım icin ne sever ogrenirim mesel sevdigi bir kitabi okurum ya da muzik dinlerim onun yaninda hepsinden önemlisi sevgili olana kadar sakin ama sakin meme ya da vucudun bir yerine bakmam eyer bakarsan kiz direk sogur senden onun yerine kızın gozunun içine bak ona kucuk ama etkli suprizler yaparim ve sonuç geçmiş olsun kiz sana aşık
İnanın hiçbir şey yapmıyorum. Çünkü kimseyi rahatsız etmeyi sevmiyorum. Kısmet var ise tanisir , konuşur , görüşürüz. İnsanları rahatsız etmekten çekiniyorum. Saygı , nezaket, empati , kültür , samimiyet , dursutluge önem veriyorum her zaman. Kendim bakimliyim, fitim, vücut temizliğine önem veriyorum, bakimliyim. Begenirlerse , isterse , nasipse diyalog oluşur. Güzel giyinirim, uyuma önem veririm.
Cevap
40Cevap
Sıfır yöntem, kendim oluyorum.
Anatomi öyle😏
Hiçbir yöntem yok ilgi çekmeye de çalışmıyorum sadece içimden geldiği gibi spontaane
Sen de öyle 🌸😘
Ilgi çekmek için kılımı kıpırdatmam..
Genelde ilgi çekmek için takla atan karşı cins oldu..
Kimsenin ilgisini çekmek için bir şey yapmıyorum benden uzak allaha yakın olsunlar yeter.
Çok önceden , acilislar, neglemeler, eski kadın erkek capkinlari, cevremdeki capkinlari analiz eder davranış değiştirir, denerdim. Şimdi spontane. Haz aldığım şeyler sadece kadınlar değil artık. Doğa , gezme , evren hoşuma da gider oldu
Haha layn
Sabah sabah kahkaha attim
Bu ne 😅😅
Heee ben mi
Şey
34 bedenli küçücük fındık kalçali gari ilgimi benim
Dur lan
Soruyu yanlış okudum galiba ben
Ama olsun
Cevap verdim artik 😝
Naturel olmak her zaman iyidir
Kasmaya gerek var mı?
👍👏😉
özel bişi yapmıyorum ;) ben zaten kendine bakan, fiziğine dikkat eden biriyim.. bunları da karşı cins etkilensin diye değil kendimi öyle sevdiğim için yapıyorum :)
Önce yere sağlamca basarım. Tüylerimi kabartırım sonra dolunay manzarasında kurt gibi uluyarak dişiyi etkilemeyi başarırım AUUUUU🤣
Hic isim olmaz o nenim dikkatimi cekmeye ugrassin zirveye ulasamak isteyen cile ceksin biraz
Karşı cinsin değil hemcinsimin ilgisini çekmek isteyorum.
Hicbirsey yapmiyorum cunku hicbir kizla tanismadik daha 😂
Hiç öyle bir yöntem uygulamıyorum nefes almak yetiyor zaten ilgilerini çekmek için
İlgisini çekmek için uğraşmam zaten istiyorsam ilgilenirim
İlgi çekme gibi derdim yok, ne halleri varsa görsünler.😏
Karşı cinsle herhangi bir ilişiğim yok. Eksik olsun ilgileri
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol misali... Doğla olmak her zaman idealiliktir gurban
Her insanın beğendiği özellikler farklı farklıdır. O yüzden rezil olmaya hiç gerek yok.
ekstra bir şey yapmam etkileneceği var ise etkilenir zaten
1-2 yıl öncesine kadar dikkat ederdim artık etmiyorum gereksizmiş meğersem hepsi
Karşı cinsin ilgisini çekmek için bir şey yapmıyorum. Sakin, doğal ve şeffaf olmaya çalışıyorum.
Karşı cins umrumda değil en azından 21 yaşına kadar dkdjxkk
Yani fiziksel özelliklerim sağolsun Türk kadınlarının kriterlerini karşılayamadığım için g*tümü de yırtsam kimsenin ilgisini çekemem.
genelde çoğu kişi beni seksi buluyor ama tek bir kişiye bakıyorum sevgilim ki onlada ilişkiye vs. girmedik
Hiçbirşey yapmasam, karşı cinsin ilgisini çekiyorum
Amca aynı ben😅Ayy ben utanırım zaten🙊
İlk gördüğüm yerde şipakat açıyorum 😎
Konuşmama ve bakışlarıma güvenirim. Bakış açıma oldukça dikkat ederim belli bir görüşü değil genel söylemlerde bulunurum karşımdakini tanımadan önce.
Herhangi bir yöntem yok. Karşı cins için değil de genel anlamda bakımlı olmaya çalışıyorum.
Yeteneksizim bu konuda
tavırlarım ve vücudum
Herhangi bir taktik uygulamam
Genelde zamana bırakırım uğraşmam
Bu soruya ben de cevap arıyorum çoktandır.
Uğraşmam böyle şeylerle
Mercedes anahtarı yetiyor :d
Ben duruşuma tavrıma dikkat ederim
Ben sadece kendim oluyorum. Dikkat çekiyor
Hiçbir şey doğal halimle sevsin
Hicbsy yapmıyorum inan.
Meslek sırrıdır söylenmez
Doğal oluyorum, kendim oluyorum.
İlgi çekmek gibi bir çabam olmuyor.
Duruşum ve tavırlarıma güvenirim
Hiç bir yöntem uygulamam
Hiçbişi öyle bi amacım yok