Bazı insanlar 6. his konusunda gerçekten inanılmaz yetenekli olabiliyorlar. Ön görüleri genelde doğru çıkabiliyor. Peki sizin nasıl bu yönünüz?

6. his bence siz kalbinizi samimiyetle zenginlestirince çoğalıyor ve biraz da sabır sınavı verince... Çevrenizde belki öyle bir köşeye sıkıştırılmış olursunuz ki, artık ruhen bir kaçış gerçekleşir. Cok sevdiğim bir mantiktir:Güneş gecenin en koyu karanlığından doğar. Belki 6. hissimiz de içimizdeki meleklerin fısıltıları olabilir.🙂🙂
Haklı çıkmaktan nefret edecek kadar diyebilirim. 6. his diyemem buna paranormal olaylara kulak asmam. Kendi gördüğüm ve insan psikolojini davranışlarını tanımlarsam bir ön görüye sahip olurum. İddia ettiğim hiç bir şey yanıltmadı beni. Ön görülerime güvenirim ama onları ön yargıya taşımam kolay olmaz. Çünkü yargılar insan zihninde yerleştiğinde değiştirilemez.
Sezgilerime güvenirim. Çoğunlukla altta yatan şeyleri doğru okurum ve bir kişinin ya da durumun iç yüzünü iyi tahmin ederim. Öngörülerim her zaman olmasa da genelde doğru çıkar.
Cevap
7Cevap
İnanılmaz yetenekli olmasamda bu konuda çok yanılmam. Hissederim. Çoğunlukla hissettiğim çıkar. Keşke hep iyi şeyler hissetsem🤦♀️
Hayır güvenmiyorum 😂 Ben olgular doğrultusunda hareket ederim. Biraz daha netciyim. Belirsiz bir şey olursa sonlandırıyorum.
Evet.
Bir hayli fazla insan ile görüşüyorum. Ancak bana sürprizler yapanları da tanıdım, nadir de olsa...
Kesinlikle güveniyorum bazen dışarı çıkarken biriyle karşılaşacağımı hissediyorum onun kim olacağını da hissediyorum
Ben kimin suçlu olduğunu daha belli değilken anlıyorum hayatım boyunca hiç şaşmadi babam balık ve ne dese çıkıyor ürkütücü
Yani kısacası bazen güvenirim
Olacaklari onden haber verme konusunda ustune yoktur hislerimin.
Güveniyorum. Bazen yollarda kayboluyorum ve içgüdülerime göre kara veriyorum ve yolu buluyorum.
Evet ne dersem kimin hakkında ne düşünüyor ve söylüyorsam çıkıyor
Hislerime güvendiğim kadar kimseye güvenmiyorum... Bügün kadar da hiç yanıltmadı beni
Çıkar her zamann😂
Hiçç şaşmazz. Ben demiştimlerim meşhurdurr😂😂
Bu konuda aşırı aşırı iyiyim. Yani evet çok güveniyorum
Evet elbette güveniyorum çoğu konuda beni yanıltmadı 😊 Keyifli günler..
Güvenirim evet. Bazen kulak asmıyorum "yok ya" deyip geçiyorum ama sonradan pişman oluyorum.
Hiç güvenmem hep yarıda bırakmıştır beni bu yüzden mantıklı kararlar almaya çalışırım aldığım kararlarında sağlamasını iyi yaparım
tam olarak o benim... kalp gözüm mi açık bilmiyorum ama olacak olayları , kişinin karakterini herşeyini hemen anlıyorum rüyalarda da haberciyimdir
Müneccim gibi kadınım 😀
Güveniyorum hiç yanıltmadı.
Altıncı hissim, ben senin alnından öperim.
Güveniyorum, nokta atışı hepsi çıkıyor.
olmayan 6. hissim ve ben buna çok güldük
Bazen büyük yanıltıyor beni.
6. Hissime güveniyorum
Kesinlikle. Ne hissettiysem de gerçekten çıkar
Kuvvetli eğer çokca olumlu düşünürsem olur.
Kısmen diyeyim
Yaniltmaz beni genelde
guvenirim bir kere yaniltmadi
Yanıltmadı beni hiç..
Bazı durumlarda olduğunu seziyorum.
Kesinlikle şimdiye kadar da hiç yanıltmadı
Evet, beni hiç yanıltmıyor.
Her zaman güvenirim ve çıkar da
6. hissim kayıplara karıştı
Evet çoğu kez haklı çıkar 6. hissim
Hemde çok.
Hayır