Beni umursamayan birini bende umursamam, çokta umurumda olmaz, sadece ilk başta sorarım problem nedir ne değildir öğrenmeye çalışırım, saçma sapan bir sebep varsa başarım tekmeyi gider yani çokta tın derim.
Değer verdiğim biriyse ki ben çok çabuk değer veren birisiyim. Bu yüzden ondan uzaklaşmam zaman alır. Öyle demek istememiştir. Öyle değildir diyerek sineye çekerim. Çünkü bazen anlamsız yere beklenti içeresine girdiğim oluyor. Bu beklentilerin saçma olduğunu bildiğim için ona göre davranıyorum. Tam anlamıyla umursanmadığımı düşünürsem kişiyi siliyorum.
Ya aynıı şeyleri şu aralar ben yaşıyorum umursamıyor sonra bende onu umursamaz davranıyorum yazmıyorum aramıyorum bu defa o yazıp beni özlediğini söylüyor haliyle bende onu özlediğimi söylüyorum bir iki saat geçmeden tekrar kavga etmeye başlıyoruz umursamazlıklar tekrar başlıyor ama ben hiç yazmıyorsun o yazmasa hiç yazmam
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
önceden umrumda olursa sonradan sevdiklerimde aynı tavrı yapınca kızmak üzülmek ya da vardır ya beyinsizce bir tavır " çok da s.. imde" bunları yapmak bana saçma geldi ve "ne yapayım gitti" havasında takıldım durumu kabullenmek üzerine kurdum bu ilişkileri. kimse sonsuza dek durmuyor