Senin neyin için #BabasıKılıklı derler? Zaman zaman ebeveynlerimize benzer davranışlarımız olabilir. Belki giyim tarzı olarak da... Senin hangi özelliğin için #BabasıKılıklı derler?
Babalar Günü'ne az kalmışken biraz onları konuşalım. Hayatta olmayan babalara da tekrar Allah'tan rahmet dileyelim 🤲 Mekanları cennet olsun inşallah.
İnat olmam, ve bazı şeyleri sorun edip duygulanıyor olmam, bu huyuma en çok derler babası kılıklı derler, annem çok söyler bunu mesela, ama ben bunu hiç sorun etmedim seviyorum huylarımı, iyikide benzemişim, yoksa duygusuz biri olur çıkardım.
Sanırım benim asabiliğim konusunda #babasıkılıklı derler. İtiraf etmem gerekiyor ki kendisi de çabuk parlayabiliyor. O konuda ben de kendimi çok tutamayıp bazı konularda kolay parlayabiliyorum. Ateşim bazen çabuk sönerken bazen günlerce devam edebiliyor. O biraz neye sinirlendiğime bağlı olarak da değişiyor ama bir de merhametim ve hayvan severliğim babama çekmiş diyebilirim. Ne olursa olsun -belki de kötü bir huy- insanları affedebiliyorum. Tabi yaşanan olaya göre asla geri de dönmeyebiliyorum.
Hayvan sevgisi ise bambaşka bir boyut hem kendisinde hem de bende. Yıllarca birçok hayvan besledim ama son hayvanım öldükten sonra o da ben de istemiyoruz. Yine hayvan severiz ama onun acısını unutmuş değiliz.