Ne kadar takıntılısınız bu konuya?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer baykuş bizim eve doğru bakarak öterse o gün evde kesin çok kötü kavga ediyoruz. Bunu baykuşun uğursuzluğu değil de o önceden haber veriyor olarak yorumluyoruz.
Batıl inançlarla aram yoktur ancak Fransızlarında dediği gibi ''Felaketler art arda gelir.'' sözüne inanıyorum. Çünkü hayatımda bir sorun oluştuğu zaman tıpkı domino etkisi gibi diğerleri de peş peşe geliyor. Bu bir batıl inanç sayılır mı bilmem ama bunun doğruluğuna çok kez şahit olduğum için bu söze inanıyorum.
O batıl ile alakalı değil ama bana göre enerji ile alakalı.
O da olabilir evet..
Var maalesef. Kara kedi görünce saçımı çekmek, kötü bir şey konuşulduğunda Allah korusun deyip kulağımı çekip tahtaya vurmak, gece aynaya bakmamak, çarşamba geceleri duş almamak ve daha nicesi. şu an çoğunu bıraktım günah olduğu için ama şu çarşamba gecesi olayını bırakamadım.
Gün battıktan sonra tırnaklarımı kesmem veya bakım yapmam tırnaklarıma. 🤦♀️
Merdiven altından geçemem🤦♀️
Birde batıl inanç sayılmaz ama küpe takmadan çıkmam dışarı😂
Cevap
14Cevap
Evet var. Önemli günlerde yağmur yağması, sol gözün atması, bardak veya tabak kırılması gibi.
Ikindi ve akşam ezanı arası uyumuyorum. Ben kerahat mi keravet ki bir şeylerin vaktiymiş ama 😂
Var, yani inanmasam da, hayatıma yerleşmiş şeyler mesela tahtaya vurmak. Küçükken üstümüzden biri atlarsa boyumuz kısa kalacak sanıyorduk :D onun dışında gece ıslık çalmak, aynaya bakmak falan filan 😃
Batıl inançlarım yok. Bazen toplumda çok duyduğumuz alışılagelmiş şeyler, mesela kulağın çınlayınca birinin seni anıyor olması gibi önbilgiler aklıma geliyor ama bunlara inanmıyorum ve yanlış buluyorum.
Akşam tırnak kesilmez aksam sakiz çiğnenmez aksam aynaya bakilmaz
O değilde gunduz napiyor bu insan tüm islerini aksama bırakmış kskkejsd buna sinir olan biride böyle uyduruk bir şey çıkarmış ksjsjsb
Var maalesef. Kara kedi görünce besmele çekiyorum bir daha o kediye bakmamaya çalışıyorum. Gözüm kayar da tekrar bakarsam Bi daha besmele ve al sana kısır döngü
Sevdiğim hiçkimsenin elinden makas almam, tüm aynaları örterim ama bence bunlar çok eski kadim bilgilere dayanıyor. Nazar boncuğu batıl inançtir, onun yerine dua ile Allah'a sığınırım 😃😃
Yok ya öyle kara kedi falan gibi konulara inancım 😄 Yazık hayvancıkların çektiği nedir ya bu insanlardan. Keyifli günler..
Hayır yok. Ama eşimin ailesinin aşırı derecede fazla ve bazen beni de bunlara uymak durumunda bırakıyorlar deli oluyorum
Batıl inanç değil de değişik inandığım şeyler var mesela ne zaman yanlış bir davranışta bulunsam (günah olan) başıma kötü bir durum geliyor. Bende artık günahlarımın cezasını buradada mı çekiyorum acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur...
Bize ise küçükken saçınızı tutun uğursuzluk derlerdi
Yok. Batıl inançları düşük zekanın bir sonucu olduğunu düşünüyorum
Yok galiba ya mantıklı düşünme taraftarıyım genelde
Kedi olmadığı kesin..
Sol göz kıpraşması pek iyi gelmez töbest aksksksjh
0 batıl inancım var. Gösteriş müslümanı değilim Müslümanım
Yok denecek kadar az. Elden ele bıçak makas veremem sadece
Hiç yok😄 Ama bazen hissikablelvuku yaşıyorum. İçime bir sıkıntı giriyorsa mutlaka bir halt oluyor.
Hayır. İşime gelmeyen şeyleri genelde batıl inanç deyip sallıyorum. İnanmıyorum yani.
Seninde dediğin gibi Batıl inanç, inanma bunlara kendi kafalarından uydurulmuş bilgiler. Örnek veriyorum nazar boncuğunu seni koruması için takıyosun cidden küçük bir boncuğu inanıcaklarina Allaha dua etsinler hepsi boş yani kafanı yorma...
Hayır yok böyle bir takıntım.
Hayır yok çok saçma şeyler
batıl inançlarım yok ama bazılarından cidden korkuyorum yapsam veya yapmasam ne olur dıye ((:
Komik ve gereksiz oldugunu bile bile kimsenin elinden bıçak ya da makas alamıyorum. Onun dışında başka bir barıl inancım yok.
biri üstümden geçince kısa kalcam diye çok korkarım
Evet var kötü rüya gorunce kimseye anlatmadan suya anlatmak 😂
Önceden vardı Su an yok
Nazara inanırım ve enerjiyle ilgili olan her şeye
Bende kesinlikle.
@YavrummBabanNereli sen de mi inanıyosun
Evet. Özellikle enerjiyle olan şeylere. Bir seyi saf niyetle kalpten cok isteyince o oluyor. ya da mesela Şu an maddi durumum iyi degilse "Şu an maddi durumum iyi degil" diyorum eger "maddi durumum iyi degil" dersem sanki sadece Şu an degil ömrüm boyunca maddi durumum iyi olmayacakmis gibi geliyor. Cok garip
Makası elden ele vermem var yani öyle bir inancım
13 ‘ e inanırım shshzjs
Hayır yokkk asılsız şeyler ilgimi cekmiyor
Hayir yok hepsinden arindim
Var malesef. Şu ayakkabının ters durması olayı
la hayvan önümden geçiyorsa tabi biyere gidiyodur
Yok adı üstünde batıl
Hayır, hiçbir batıl inancım yok.
Hiç batıl inancım yok gibi
Hayır yok
İnanmıyorum batıl inançlara
Inanmiyorum