Zoraki ya da mutlu şekilde de uyansanız bir sebep vardır illa ki. Sizi sabahları uyandıran şeyler neler? 

Merhaba,
Yani bir zorunluluğa bağlamıyorum. Tatil günlerimde bile erken kalkıyorum. Seviyorum erken kalkmayı. Günü dolu dolu yaşamak gerekiyor. Öğlene kadar yapmak beni rahatsız ediyor. En iyi erkenden işi gücü halledip, insanın kendine vakit ayırabilmesidir diye düşünüyorum.
Cevap
29Cevap
Uykum bitince uyanıyorum keşke hiç bitmese😬😬😂
Kendiliğinden uyanan bir insanım yıllardır genellikle ama çalıştığım dönem tabi ki o durmadan ertelenen alarm uyandırıyordu 😄 Keyifli geceler..
Kız kardeşim kdkd tam bir cani hiç acımıyor yorganımı çekiyor yüzüme su damlatıyor ya her şeyi geçtim şarkı söylüyor ya korkunçç
Kütü rüyalar gürüyorum
Tamam güldük güldük
Adamın biri gülmüş bahçeye dikmişler 😮
O soruyu geçtik ama 😂
Olsun fırsatını yakaladım mı affetmem 🥳
Çocukların uyanıyor olması. Yıllardır annemin, erken kalkan çocuk nasipli olur, sözüyle avunuyorum.
Nasipli olduğunu düşünüyorum, erken kalkmak iyidir.
İşe gitmiyorsaaamm en iyi neden uykumuu almış olarak kendim uyanmamm.. 😇
Hiç sevmediğim şeysee sess gürültü aşırı yemek kokusuu oluncaa uyanmak, bazen ses oluyor sesten uyanıyorum sinir oluyorum..😡
Genellikle iş için uyanırım hastalarım var mecbur🤷♀️ ama zor değil ya insan alıstımı hergun kalkıyorsun bide insanlarla iletişimi seviyorsan işin zor gelmemeli ister istemez erkenden uyanıyorsun🤗
Ezan okunurken uyanırım çünkü üstkattaki 3 tane köpek yaşıyor ezan okunurken uluyor her ezanda
Bendə uyanırım
Ev ahalisi uyandırır genelde. Yeğenim çoğunlukla öperek uyandırır. Bunun dışında bazen kendimde kalkarım ama çoğu zaman yatakla ayrılmamız zor oluyor.
İspanyolca öğrenmek istiyorum, derslerim başladı. hedefime doğru bir gün daha yaklaştığım için mutlu uyanıyorum 🙆🏻♀️
İşe gitmek. Yeni güne başlamak. Bakalım bugün neler yaşayacağım diye merak etmek. Malum her günüm ekşın 😂
Uykuma doymuş olmam beni uyandıran neden. Çok fazla yatamam erken kalkmayı seven biriyim. Uyku düzenimi korurum.
Erken uyanmayı seviyorum kahvaltı, spor, bilgisayar oyunu ve kahve içme keyfi akşam 5-6 gibi yemek 8de çay 1de yatış 😂
alarm var sağolsun 10 15 yıldır düzenlı uyandırır ayn ısatte
Annemin kalk temizlik yapıcaz demesi büyük bir neden
Sabahları uyuyorum genelde. Öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum
Yeni binaya yerleşme telaşesi nedeniyle koşturmacalar...
Uyanmak için tek sebebim kahvaltı olabilir onun dışında sebebim yok
yegenim , yere düşen bişey ve güzel kardeşim kardeşim
yeni uyandım niye uyandım ben de bilmiyorum geri uyumak istiyorum
Bu hayatta annemin üzerine daha iyi bir çalarsaat tanımam ☺️☺️☺️
ya işe gitmek uyandırır, ya da ufaklık :)) asdfghjk
Erken uyanmayı seviyorum 🤷♀️
Duruma göre değişiyor.
Sevgilimin aramasi ve yks öğrencisi olmam biri mutlu biri mutsuz
Geçmişim kafamı yastığa koymama bile izin vermiyor eski hatalarım yaşım oturdukça beni kendimden soğutuyor
Lanet düzenin kölesi olmak. :)
S…kim kalkıyor benden önce onun coşkusuna uyanıyorum sabah seksi keyifli olur 😋😬
Herkesden önce uyanıyorum beni uyandıran bir neden yok ama bazen rüyamda gördüğüm şeyler ya da aile gürültüsü
Hayaran olduğum çocuğu rüyamda gördüm ve farkında olmadan mutlu uyandım ama öküz herif rüyada da yüz vermiyordu. ajsj
Uyumuyorum bu yüzden sabah uyanmama gerek kalmıyor akşam da kafam eserse kalkıyorum
Genelde aç oluyorum kahvaltı için kalkıyorum djdksksksj
Allah uyan deyince uyanıyoruz
uyanamaya da bilirdik , uykuda öyle de biirdik (bunlar böyle ayrı mi yazılır acaba)
Oğlumun yatağa gelıp anne sabah oldu artık kalkalım demesi uyandıran en mutlu sebebım
Cocukların gürültüsü ya da mecburi iş için alarmla
Sabah sabah evin içinde koşan kardeşim yüzünden boşa uyanıyorum
Yeğenim gelip halaa uyan koşmacılık oynayalım dediğinde tüm gün benim oluyor.
Kedimin her sabah üstümde maraton koşması
Bir nedene gerek yok kendiliğimden uyanıyorum işte
Manitaların günaydın mesajına cevap vermek😂
İş güç koşuşturmaca
Telefon trafiğinin durmaması
Yeni bir güne başlama isteği
Çalışıyor olmam, şikayetçi değilim 👌
Annem kaldiriyor valla yoksa ölsem kalkmam hsjsj
İş beklemez
Çalışmak çalışmak çalışmak sabah namazi
Uykumun kanmış olması beni uyandırıyor genelde.
Spora gidiyorum🙅🏻♀️
iş...
Hayat şartları yaşam gereği olarak kalkıyoruz işte
Annem kahvaltı için uyandırır.
Kedim.. her sabah 5.30 sabit
Kahvaltı hazır diye odama dalınması
Sıcak hava
Alarm
Anne-baba
Süpürge sesi
Uyumamak.
Hiç zorunuluğum yok kendi kendime kalkıyom 😂
İçimdeki müzik listesi ve ümitvarligim😃😃
Yapmam gereken spor ve gitmem gereken is.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?