Neden hep çocuk gibi duruyorum genç kız gibi değilim?

Arkadaşlar ben 19 yaşına giricem aslında bir genç kızım ama hiç o muameleyi göremiyorum. Hep çocuk gibiyim hiç büyümemiş gibi. Ailemden dolayı çok özgüvensiz yetiştim. Aslında becerilerim olmasına rağmen beceriksiz gözüktüm. Şimdi kendi kendimi çözmeye başladım aslında istediğim şeyleri yapabiliyorum becerim var. Küçük yaşta M*st yapıyordum psikolojik bir sebebi varmış araştırdım. İnsan 5 yaşında bunu düşünemez sonuçta. ablam hep becerikli ben beceriksiz oldum bu da psikolojik olduğu için bebekken bile hissetmisim m*st yapmışım zayıftım ailemden dolayı kendimi iğrenç hissediyordum zayıf olduğum için ama fotoğraflarıma baktığımda aslında tatlıymışım ama öyle hissettirdiler. Benim yaşımda akrabalarım evleniyor. Ama benim bu yaşta evlenmeyeceğimi hep küçük gibi olduğumu düşünüyorlar. Bende artık nasıl olgun bir genç kız gibi görünebilirim. Aslında oturup benimle konuşsalar gayet mantıklı biriyim. Ailem de bunu çözdüler ama hala çocuk gibiyim. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Neden hep çocuk gibi duruyorum genç kız gibi değilim?
Neden hep çocuk gibi duruyorum genç kız gibi değilim?