Takintiligi OKB (takıntı hastalığı) derecesinde olanlarin Allah yardımcısı olsun. Kendine bir yüzde versen sence sen ne derece takintilisin?

. Elimin üzerindeki yaralar ellerimi günde yaklaşık 30 kez yani 1 yıkamada 3 erli setler halinde toplam 9 defa çamaşır suyu ile yıkamaktan oluşan izler. Eğer takıntılarınız varsa onlardan kurtulun
Çok takıntılıydım bu durum insanlardan herşeyden çok beklenti içine girmeme sebep oluyordu. Bu yüzden vazgeçtim. Yani insanların temizlik anlayışını belli bir yaştan sonra değiştiremem yani bu yüzden vazgeçtim.
Kendime şu anda takıntı olarak en fazla%10 verebilirim daha fazla versem kendime haksızlık ederim
İşe geç kalamıyorum. Gece uyurken sürekli uyanıp saate bakmaktan uyumaktan zevk alamıyorum. Gece rahat bi 9 - 10 kez uyanıp saati kontrol ederim kaç saatim kaldı diye
Cevap
13Cevap
Raporum var teşkürler iyi günler efenim :D. Bu arada sağ ol bütün sağlık sıkıntısı çekenler tez zamanda iyileşirler umarım.
OKB ağır yaşadım. Allah yardımcıları olsun öyle zor ki...
Kimse umutsuzluğa düşmesin ben Rabbimle kurtuldum, bi Allah'ın kulu beni anlamadı, Bir tek Rabbim yanımdaydı
Takıntı, psikiyatristlerin şizofreniden daha zorlandıklarını söyledikleri hastalık. Mücadele eden hastalara Allah dayanma gücü versin
Hastalık derecesinde asla değil ama benim de kendime göre düzen ve hijyen takıntılarım var diyebilirim.. Keyifli geceler..🤘
Uzun bir dönem tedavi gördüm şimdi daha iyiyim yüzdelik dilimde 50nin altına henüz ulaşamadım çok zor bir hastalık cidden.
takıntılarım ve ne olduğunu anlamadığım şeyler var ileride kesinlikle yardım alacağım imkanım olsa şimdi alırdım da bekliyorum bakalım
Normal düzeyde takıntılıyım.
%50 mı vereyim öyle biseyler..
Görseldeki ruh hastalığını ben de yapıyordum sjsjsj
%80 özellikle çocuğumla ilgili temizlik takıntısı iyice arttı. Evi hiç saymıyorum.
Zamanla azalıyor şükür %30-40 lara düştü diyebilirim
Bende obsesifim maalesef nasıl aşacağım bilmiyorum.
İçimde öyle bir yanvar takıntılı mükemmeliyetçi ve onu mümkün olduğu kadar bastırıyorum
%100 ama boş yere diil bu takıntılarım haklı yere takıntı yaparım
Simetri takıntısı değilde sorumluluk takıntım var bazen kardeşim kendi sorumluluklarını yapmayınca kendiminki gibi hissediyorum
Takıntı bozukluktur hastalık dersek buna tahlil yapmak gerek
simetri takıntım var ama kontrol altında
Oldukça yüksek rakama sahibim.
Hastalık derecesinde olduğumu düşünmüyorum
%10000 tam bi paronayağım😃
Yaş itibariyle öğrendim
10 üzerinden 7.5 derim
Herkes te az da olsa bi delilik var
Gamsızım
8/10
80 falan
%70 civarı