Ben genelde siyasi konularda direk kendimi kapatıyorum. Çünkü bu sohbeti genelde orta zeka seviyesinin altında olanlar açıyor. Sohbetin sonunda ya vatan haini oluyorsun ya da terörist olarak çıkıyorsun. O yüzden uzak durup hiç bulaşmamak. Benim anlamadığım konular deyip direk kapatıyorum.
Birinin yalan söylediğini anladığım an. Acayip derecede zevk alıyorum bu durumdan. Kendilerini kandırmaları, aptal yerine koydukları kişilerin her şeyin farkında olmasından bihaber oluşları çok hoşuma gidiyor. Yalanlarını yüzüne vurmak değil de gösterdiği acizliğini izlemek daha çok cezbediyor beni. Ek olarak da genelde arkadaş ortamında bile isteye laf sokup "sadece şaka yapıyorum, alınma." diyenlere karşı safa yatıyorum. Elimde değil içimden geliyor.
Gördüğümün aksi söylenirse eğer ben gördüğüme inanır onun sözlerini anlamamazlıktan gelirim he he diyerek😃 Onun haricinde insanları anlamamazlıktan gelmeyi sevmem iletişimde netlik isterim🤷♀️
Biri bana laf sarkitiyorsa, kendimi savunursam kavga cikacaksa o muazzam sessizlik gücüm için Allah'a her gün sukrediyorum. Karsimdaki isterse kufretsin onu delirtene dek susuyorum. Herkese de tavsiye ederim. Burada püf noktası zokayi yutup da herhangi bir şekilde iletişim kurmamak.😃😃😃