İtiraf edeyim, ürkütüyor beni. Bazıları ödümü koparıyor.
Korkum karakterden ya da onun yaptıklarından kaynaklanmıyor aslında, her insanın bir tek olay neticesinde o noktaya erişebilecek potansiyeli olduğu düşüncesi korkutuyor beni.
Peki sizler ne hissediyorsunuz bu yapımları izlediğiniz zaman?
Bozuk İnsan Psikolojisi Konusunu İşleyen Filmler Sizde Nasıl Hisler Uyandırıyor?
2 psikolojik hastalıkla yaşıyorum. Saklamakta ustalaştım. Sadece bastırdığım duygular atak olarak karşıma çıkarsa ne yapacağımı kestiremiyorum. Korkuyorum. Yardıma ihtiyacım olduğunun bilincinde olmama rağmen kendimi tedavi edebilecek güce sahip olduğuma inanıyorum
Psikolojik sorunları olan insanları konu alan, seri katillerin hayatlarından esinlenilmiş filmler favorim 😏 karakterlerin ruh halleri, hastalıklı düşüncelerin temelinde yatan basit kisilik bozuklukları, öngörülemez oluşları ilgimi çekiyor.. Senelerce insan alt bilincinde gizli kalan ve minik bir travma ile gün yüzüne çıkabilecek, teşhisi konulmamış hastalıklar.. Ilgi uyandırıcı..
Bi film hatırladım - kayboluş diye. Filmi izlediğim zaman o kadar küçüktüm ki ve şu ana kadar beni etkileyen sanırım en derin filmlerden biriydi. Çünkü bahsettiğiniz tarzda bir kişiliğin neler yapabileceği üzerine kuruluydu. Ürperdiğim yetmezmiş gibi aklımdan hala çıkmıyor.