Aslında çok fazla tembel bir insan değilim. Çalışmayı çok severim. Ev işi olsun, mesleki işlerim olsun hepsini yaparım ve üşenmem. Fakat üşendiğim bir alan var tabi ki. Spor yapmaktan çok eriniyorum. Sanki sırtımda kömür taşıyacakmışım gibi hissediyorum. Tek tembel olduğum konu bu sanırım.
Canım ona tembellik demeyelim de üşengeçlik diyelim biz aramızda lafı olmaz yoksa biliyorsun 😇 Şimdi şöyle, normalde üşengeç birisi değilim ama üşendiğim bir konuda değil padişahı kralı gelse iş yapmam ama üşenmezsem çok güzel özenli ve düzenli işimi yaparım geçer oturur dinlenirim sonrasında. Tembel olduğumu düşünmüyorum 🙈😂
Özellikle haftasonları yataktan uzun süre kalkmamak, tatil günlerinde panda gibi halının üzerinde yuvarlanmak, evin her köşesinde ayrı ayrı sıkılmak en büyük tembelliklerim arasında :D
Modum düşükse, canım istemiyorsa, ev işlerini olduğu gibi bırakabilirim. Onlar bir kenarda dururken ben bir film seçip izleyebilirim. Gerçekten dağınıklık rahatsız edici olsa da o an tembellik yapmak bana iyi gelecek ve bunu biliyorsam yaparım.
Tembellikten haz etmiyorum. Ancak yavaş çekimde gibiyim bir süredir. Hareketlerim yavaşladı, ben yavaşladım. Keyifsizleştim, ayağa kalkasım yok. Ki bu tembellikten farklı bir durum. Depresif epizod
Valla ben düzenliyim odamı toplarım odamı havalandırırım haftada 4 kere duş alırım ama tek tembelliğim uykum varken işe gitmekte üşenmek ve geç kalmak sanırım
Takip attigim sorulara görüş yazmak😂😂 ya atarken iyi hos sonra yazarım diyorum tabu uzuuuun uzuuun ama sonra sıkılıyorum aylarca takipte kaliyir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hepsi, miskinlik tam benlik ama her zaman mümkün olmaması beni deli ediyor. Sabah geç uyanıp uzun yarattı keyfi yapmak en sevdiğim. Sabah erken kalkıp işe gitmek artık zulüm olduğu için işi bıraktım sabah uykusu için, gerisini sen düşün.