Bu gittiğim 4. Psikolog. Samimi biri, ilgili de ama benim düşüncelerim o kadar sabitleşmiş gibi hissediyorum ki ne yapacağım bilmiyorum.
Son psikologla 3. Seans oldu görüşeli. İlaç da alıyorum antidepresan. Ama şu anda aşırı depresif ve kopuk bir haldeyim. İlaçtan değil kafamdaki düşüncelerden.
Son psikologla 3. Seans oldu görüşeli. İlaç da alıyorum antidepresan. Ama şu anda aşırı depresif ve kopuk bir haldeyim. İlaçtan değil kafamdaki düşüncelerden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Terapi, insanın kendisini tanımasına, geçmişten gelen korkularını, travmalarını, olumsuz çekirdek kök inançlarını, blokajlarını anlamasına ve çözülmeler, açılımlar sonucu farkındalık-bilinç genişlemesi ile şifalanmayı, huzurlu olmayı sağlar.
Genelde kişinin atalardan aktarım, anne karnından ve özellikle 0-7 yaş anne-baba-yakın çevresinden duygu (korkular), düşünce, davranışları almasıyla bilinçaltı (bilinçdışı) kayıtlar almaya başlar. Bu dönemde çekirdek kök inançlar da oluşur. Kişinin ilişki-para-bağımlılık, vs. gibi tanımları, kök inançları bu dönemde belirlenir. Beyindeki ayna nöronlar ile anne, baba ve yakın çevre modellenir-kopyalanır. Sonrasında kişinin bu bilinçaltı kayıtları ile bir tür kaderi oluşur ve kısır döngüler halinde yaşamda deneyimler yaşanır.
İşte terapi bizi asıl yöneten karanlık gölge yanımız bilinçaltı (bilinçdışı) dönüşümü sağlamamızda bize destek olur. Travmalarımızı, korkularımızı çözdükçe yaşamımız dengeye gelmeye başlar, kısır döngüler biter. Yaşama huzur hali gelir.
Bu arada enerjisi düşük kişi terapi öncesi ve sırasında nefes, meditasyon, enerji yükseltme egzersizleri yaparsa geçmiş yüzleşmeleri, kabullenmeleri, affetme çalışmaları için güç kazanılmış olur, işi kolaylaşır.