En hafif tabiri ile bana göre karaktersizliktir. İnsan özelini gidip başkasına açmamalı. Bu ne olursa olsun. Bir sürü insan tanıdım. Kız arkadaşı ile yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatıp daha sonra o kızla evlenenleri. İnsan biraz geleceği düşünür. Ortaya biraz karakter koyar ve bu tür özel anları kimseye anlatmaz.
Hiç bir özel şeyimi anlatmam arkadaşıma. Kavga edersiniz, bir şey olur sonra milletten dinlersiniz arkadaşınıza anlattıklarınızı. Başıma gelen bir kaç şeyden sonra kimsenin yaptığı herhangi bir şeye şaşırmıyorum. "O bunu yapmaz" vs demiyorum, herkesten şeyi bekliyorum. Böyle özel hayatla ilgili şeyler öyle her arkadaş dediğiniz kişiye anlatılmaz. 《Anlatma sırrını dostuna, o da gider söyler dostuna..》
Hayır. Özel hayatımı fazla paylaşmayı seven biri değilim. Herkesin bakınca görebileceği, fark edebileceği kadarını paylaşırım, detaylar kendine kalmalı bu durumlarda.
En yakın arkadaşımla özel hayatımı paylaşırım ama detaylı değil. Sonuçta hayatınızdaki insanın da özelini paylaşmış oluyorsunuz, detaya inmemek gerek diye düşünüyorum
Evli bir arkadaşım herşeyi anlatıp dururdu öyle sadece bana da değil hepimize.. Kızın kocasını gördüm mü yüzüne bakamıyordum , adamın herşeyini biliyorum.. Sonra arkadaşlarımdan rica ettim o kızın olduğu ortama beni çağırmayın diye. Özel olan şeyleri birileriyle paylaşmak bana göre ahlaksızlık. Şahsen insan kız kardeşine bile anlatmamalı.
Hayır anlatmam özellikle ikili ilişkilerimi... İkili iliskilerde olan sadece bizim değil karşımizdaki kişinin de özelidir. Benim felsefem özelin özelimdir.
Hayır. İş yaşamıma özel yaşamımı asla taşımam mesela. Yakın arkadaşıma ise sınıŕlı paylaştıklarım olur. Yaşanılanlar iki kişi arasında ve ilişkiye özel olmalı bence.
@doanylmz bilmiyorum ki , yaptigim cok yanlis bir sey aslinda. Içimi dokesim geliyor tutamiyorum kendimi... en buyuk kazik en yakin dosttan gelir derler , bunu bir gun yasamaktan cok korkuyorum... bunun icin ne yapmam gerekir bilmiyorum
Valla bunu çok içine girmek şart dğeil ama tartışabiliriz sohbet şeklinde dilersen. Bunu hangi psikoloji ile yapıyorsun bilmiyorum ama bazı şeyler inan paylaşmadan daha güzel. Ayrıca dostlar kazık atar bu çok doğru değil. Gerçek dost kazık atmaz bu arada. Buna bu kadar olur gider diye düşünme.
açıkçası sadece arkadaşlarımla değil diğer yakınlarımla da detaylı paylaşmayı sevmem çok yüzeysel anlatır geçerim gereği yok bence özel adı üstünde enerjisi benle kalsın