Güncellemeler
+1 yıl
Zaten cekingen yapiya sahibim ama onu elemanlara karsi ve diger patronuma karsi normalim cekingenligimide kirmistim birazda olsa kalabalik olunca ve patronumu gorunce ellerim titriyor ve elemanlardan biri dalga gecti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakın yapma https://voca.ro/1cwUwx3UmNy8
Onlari huzursuz ediyorum artik
Bende kacmak istemiyorum ustune ustune gidiyorum ama diger patronuma karsi asiri titremeye basliyorum
biraz kendine ve onlara zaman vermeyi denesene
Nasıl patronum kaciyor benden
geçer arkadaşım yaş kaç
24 yasindayim yine bana karsi anlayislilar bile beni coktan kovmuslardi baskasi olsa
https://voca.ro/1nzhXQFEMgfD
Cok haklisiniz ama problemliymisim gibj bakiyorlar bir sey goturdugumde direkt ellerime odaklaniyorlar benimde titremiyecegim varsada titriyorum
Psikolog icin randevu almak istedim ben 6 gun calisiyorum pazarda yasak var saatleri uymadi gunu uymadi gidemedim cok zor bir durum hep kaygi icindeyim :((
Elemanlara karsi bir tık daha rahat oldum
Ben ilk ise basladigimda boyle degildim sonradan olustu gecmisimde varmiydi vardi ilk isim home ofiste sekreterlik olmustu ve patronumdan taciz gormustum oradan baslamisti bende bu durum ama uzun yillar olmuyordu
Burda yine basladi insanlari iyi kendimi guvende hissediyorum ama o panik durumu oluyor
https://voca.ro/11Qc5Xf75zGn
Cok tesekkur ederim kullanirim tabiki yeterki gecsin
Birde ilacin tam olarak ismini yazabilirmisiniz buraya
Cok tesekkur ederim tabiki kullanirim yeterki gecsin
Cipralex (essitalopram), seçici serotonin geri alım inhibitörü grubundan bir antidepresandır. Beyindeki serotonin miktarını arttırarak zihinsel dengenin korunmasına yardımcı olur. Çoğunlukla depresyon ve anksiyete tedavisinde kullanılsa da, panik atak için reçete edilebilmektedir. Cipralex reçeteli ve mutlaka doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaçtır. Doz değişikliklerine ve ne zaman bırakılacağına da sadece doktor karar verebilir. Diğer antidepresanlara göre yan etkileri daha azdır ve kolay tolere edilir. Buna rağmen bulantı, endişe, kilo artışı, sersemlik, halsizlik ve ağız kuruluğu gibi pek çok yan etkisi olabilmektedir.
Cok tesekkur ederim insallah gecer yine patronum geldi ona karsi kalbim hixli hizli atmaya basliyor benim iki tane patronum var ilkine karsi asiri heyecanlaniyorum digerine karsi normalim ve ilkinden etkilendjm bana karsi cok iyimserdi fakat sonra sanirim duygularimi anladi soguk davraniyor ona karsida ellerim herkesin icinde titremeye basladigini gorunce mesafe koydu gozlerini kaciriyor yuzume bakmiyor muhattap olmamaya calisiyor ofise gec gelmeye basladi bu durumu saklamam lazim bu ilaclar insallah etkisini gosterir simdi cay gotururken yanina cikolata koydum soguk yapti bana bir sey getirme dedi yani asiri etkiliyor bu olaylar beni bana karsi ilk baslarda begenisi vardi simdi kaciyor benden olabildigince
Yaparsın sen
Insallahv
Bahsettiginiz ilac kilo yapiyormus
Dideral kullansam
Ben hic almadım
Ne işin de calisiyosun
Ofiste servis elemaniyim
Psikoloğa