Tanıdığım evli bir erkek var. Çalıştığı yerde koridorda falan bayanlara bilerek omuz atıyor. Kötü niyeti var mı bilmiyorum, biraz dindar bir tip. Şakalaşmak amacıyla mı yapıyor? Sizce amacı ne, neden omuz atıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBiri '' büyük aşklar , büyük nefretlerle başlar '' demiştir laf arasında. Kendince uygulamaya geçmiştir.
Veya omuz sonrası '' oha hayvan '' tepkisinin üzerine öyle şeyler konuşup arkadaş olabileceğine inanan , kendine güvenen bir mübarek.21 Yorumla
Soran+1 yılBenki ona çok soğuk davranıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılo nasıl bir iş hem evli hem başka kadınlara omuz atıyor birde dindar ilginç.
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
- +1 yıl
Adam niyeti falan mı bozmuş tövbe estağfurullah bence uzak dur iyi niyetli biri gibi düşünmedim günahını almayayım ama bir insan bunu ne için yapar ki zaten.
+1 yıldikkat çekmeye calısıyor baska sekilde kımsenın dikkatini çekememiş lise beynıyle hareket edyor gerci lisede bile böyle yapan görmedim
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
- +1 yıl
nasıl bu müdürmü anlıyamadım pardon?
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
ozaman senden hoşlanıyor daha dogrusu butun bagyaaaanlardann egosu tavan yapmış kendini ıspatlamaya calısıyor
+1 yılYa uyuzluğuna yapıyordur, ya da niyeti farklıdır. Fakat sadece bayanlara yönelik bir hareketse bence niyeti farklı.
13 Yorumla
- +1 yıl
Fazla samimi olma derim :)
Soran+1 yılNeden peki :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
57Cevap
Onun niyetini bilmiyorumda kimi bayanda karşıdan 89 mercedes gibi geliyor omuz çekme falan hak getire öylelerine bende atıyorum yani
24 Yorumla
Soran+1 yılYok bea. Ben kordiroun kenarında telefonla konuşuyordum koridor geniş gelip çarptı bu mu yanlışlıkla mı sence?
Soran+1 yılAmaç ne peki?
bu tür birşeyin şakası mı olur o düpedüz odunluktur her şeyi geç bir bayana omuz atmak ta nedir böyle bir saçmalık olur mu terbiyesiz adam...
12 Yorumla
+1 yılbence bişey yaptığını zannediyo kakara kikiri yapıp laubali laubali konoşmak ve bunu devamlı yapmak istiyo çünkü iletişim sorunu var
14 Yorumla
Soran+1 yılHer kızla şakalaşıp konuşuyor ama ben yüz vermiyorum soğuk davranıyorum. Hatta hiç gülmez misin sen neden gözlerime bakmıyorsun falan diye sormuştu.
- +1 yıl
senide onların arasına katmaya çalışıyo ulaşılamayan her zaman cazip gelir --- hiç ulaşamazsa mundar demeye başlar dikkat
Soran+1 yılNe yapayım sence? Biraz taktik..
- +1 yıl
seviyeni koru ne uzak dur nede çok yakın ol nasık biri olduğu hakkında bilgi edinmeye çalış eline koz verme saldırırsa herzaman bir püskürtme planın olsun buda hakkında ne kadar çok şey bilirsen öyle olur
şakalaşma amacıyla atsa bunu anlarsınız.
dindarlarında penisi var.
bu yazıdan erkeklerede omuz attığı algısı oluşmadı bende14 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere atmıyor.
Sohbet amaçlıdır, konuşmanın devamı gözümde canlandı, ''ah çok özür dilerim, rica etsem size kendimi affettirmek için biryerlerde birşeyler içebilirmiyiz?''. Amacı saçmalık, neden omuz attığı ayrı bir saçmalık. Soğuk davranmanı öneririm.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hep soğuk davranıyorum. Herkes onunla şakalaşıyor, konuşuyor. Hatta bir kere neden gözlerime bakmıyorsun dedi bende utanıyorum dedim. Nedensiz yere kolumdan çekti.
dindarmı? kardess uyan bu ulkede adam kendi kizini s*kiyor kim dindar goster bana?
16 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela hasta oluyor soruyorlar bir şeye ihtiyacınız falan var mı diye dua edin yeter diyor falan.
Soran+1 yılTamam birde herkese sorduğum bir soruyu daha yazıyorum.
Peki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
Soran+1 yılNiyee bea?
oda neyin nesi be ben ilkokulda hoşlandığım kızlara yapardım onu seviyorsan belli edeceksin :)
14 Yorumla
SoranPeki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
Soran+1 yılYok bea. Şimdi öylesine falan yapmıştır, yüz göz olmayayım.
Sana atmadan bilemezsin değil mi? Ayrıca sana değmeyen omuzla ilgilenme belki rahatsız bile olmuyorlardır
15 Yorumla
Soran+1 yılBana attı.
Koridorun köşesinde telefonla konuşuyordum koridor geniş, arkamdan çarpıp gitti.
Soran+1 yılDahasıda var :D
Peki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
Soran+1 yılKapının yanında duruyordum tuttu kolumdan çekti beni kendi girdi kapıdan falan -_-
+1 yılKasıtlı yaptığı belli sende öyle yapınca susup kalma trip at atar yap bidaha yapmaz.
13 Yorumla
- +1 yıl
Sana bir defa omuz attıysa ona bişey diyemem ama 2,3 defa aynı şey tekrarlanıyorsa bu konuyu onunla konuş amacı neymiş ne yapmaya çalışıyormuş kimseden lafını esirgeme.
Soran+1 yılKolumdan tutup çekti mesela sanırım böyle bir hakka sahip değil.
+1 yılDindar olduğundan açlık yaşıyor. Dokunamıyor bu yüzden omuz atıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılEşi var be.
- +1 yıl
Eşi olsada açlık yaşayabilir. Dindar bir adamın eşi Adriana Lima olacak değil. Kapalı belki de çarşaflı bir şeydir. Bir de şişmansa vay haline...
Soran+1 yılYok be türbanlı normal bir tip sanırım. Ama şu an hamile.
- +1 yıl
Hımmm
Soran+1 yılYeterli bir cevap değil hmmmmm.
- +1 yıl
Sadece bayanlara omuz atıyorsa ya bayanları sevmiyordur, ya da azmış olabilir, omuz atarken kokluyor olabilir, yakınlaşmak için bir bahane yapıyor olabilir. Çok dindar gördüm hepsi farklı farklı...
Yürüyen odundur ozaman. ya da dikkatsiz.
ama omuz atan ve kasıtlı atan bı erkek ben buradayım deme şeklidir15 Yorumla
Soran+1 yılKoridorun köşesinde telefonla konuşuyordum koridorda geniş arkamdan geldi çarptı gitti.
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldindar olmuş ama adam olamamış ne farkeder. Yerler onun dindarlığını ağzımı bozmak istemiyorum...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum ne desem boş yalnız benim çalıştığım yerde böyle bir müdür olsa hali iyi olmaz onu söyleyebilirim sana
Soran+1 yılDalarsın yani
Cevap sahibi+1 yılevet dalarım senin tabirin ile o korkuda ona bir ömür yeter ayrıca işinden olur haklıda olsam haksızda olsam bende işimden olurum ama ben böyle şeyler için gözümü karartırım kaybedecek bir şeyim yok sonuçta kendi düşünsün...
dikkatini çekmek istiyor herhalde :S Evli birde hay Allahımmm
11 Yorumla
+1 yılomuz fetişisti desem değildir heralde :D çalışan samimiyeti gibi bişey kurmaya çalışıyodur belki.
12 Yorumla
SoranOmuz atarak mı :D
Peki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?- +1 yıl
özel dosya falan isterse gitme :D
+1 yılbanada kızlar atıyor bır merdıvendeydım vurmayan kalmadı yer degıstırdım :) belkı de genıs omuzdur o yuzden :)
16 Yorumla
Soran+1 yılKoridorun köşesine sinmişim telefonla konuşuyorum geniş koridor gelip arkamdan omzunu çarpıp gitti.
- +1 yıl
gulup sana bakmadıysa arkadasca tam bır sapık hıyar :)
- +1 yıl
ya sana gıcık ya da kotu nıyet kurmus sahsı gorus
Soran+1 yılBelkide bir şeyler hissediyordur bana karşı.
- +1 yıl
ne turden ama guvenme arkadas erkeklere guvenme
Şakalasmalar sonra sohbetler muhabbetler ve sonrası.. sohbet etmek amaçlıdır, bakarmısın demekten daha etkilidir:)
18 Yorumla
Soran+1 yılAma ben adama sürekli soğuk davranıyorum.
Soran+1 yılBir kere sebepsiz yere kolumdan çekti. Sen hiç gülmez misin neden gözlerime bakmıyorsun dedi. Annem geldi bir gün sonra annem evde dedi ki o adam bizi inceliyordu dedi ama annem çok genç görünüyor belki annem olduğuna inanmamıştır.
Soran+1 yılPeki ne yapayım? Hep soğuk davrandığım için ilgisini çektim ama artık bir şeyler yapmalıyım abartmadan.
+1 yılşakasını yisinler onun öyle şaka olmaz kardiş. gonzalesvari bir tavır.
12 Yorumla
- +1 yıl
o zaman senden hoşlanmış kardiş. onun kızları etkileme şeklide omuz atma herhal. :)
+1 yılBiyolojik yaşını bilemem de beyin yaşı ilkokul çağlarında kalmış.
11 Yorumla
omuzdan tahrik olmıcağına göre şakalaşma amacıyla yapıyodur
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısaca sapık diyebilirsin bilerek yapılan sapıklıklar
12 Yorumla
Soran+1 yılE ama evli ve dindar.
Cevap sahibi+1 yılKöyün birinde imam varmış namz sonadı cemaat bir orspu hakkında konusuyırlarmıl imam da katılmış ewet ya o orapu çok iş yapıyor filan demiş cemaat demiş hop imam noluyor sana. imam da cwp vermiş noluor la imamn s*ki yok mu demiş.. anlayacaın insanın içi önemli dışı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılOmuz atarak yapicagi capkinliktan nasi bir zevk alir garip bisey :D dengesiz sakalasmaya ya da uyuzluguna yapiyodur onu
14 Yorumla
SoranPeki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılOnemli bisey konusmasimi gerekiyomus dicem. Nebilim olabilir yabilir sanirim kendince sapikliga ama sana karsi biseyini falan gordunmu hic
Soran+1 yılÖnemli değildi, bana birisinin numarasını verecekti. Valla arkadaş canlısı bir adam herkesle şakalaşıyor ama beni mesela öylesine kolumdan tutup çekti falan. Ki konumuna göre yapmaması gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılYani lackaligindan agirlik koyamiyo ya da sert patron olamiyo olabilir ama sen yinede dikkatli ol ozaman ilerletirsede terket orayi
+1 yılBenim bir arkadaşım kızlarla bu yolla iletişim kuruyordu tanısıyordu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu adam beni işle ilgili bir şey söylemek için bizim kata gelmiş beni sormuş, sigara içiyor demişler. O da koridorda ben gelene kadar beni beklemiş ayakta ki müdür. Buna ne diyorsun? :)
+1 yılÇok komik bir şaka anlayışı varmış :D Bence kavga çıkarmak istiyor :D
16 Yorumla
- +1 yıl
Valla bilemiyorum ama pek hayırlı bir tip değl
Soran+1 yılDavranışları aklımı karıştırıyor.
- +1 yıl
İzin verme buna
Soran+1 yılBeni kolumdan tutup çekme hakkı yok değil mi?
- +1 yıl
:D Delimidir nedir uzak dur derim
+1 yılkişilik bozukluğu olabilir :) veya içinde bastırmaya çalıştığı bir kişilikte olabilir :)
19 Yorumla
- +1 yıl
etkilemek istemiş ki etkilenmişsin gibi :)
- +1 yıl
benim çalıştığım hiç bir iş yerinde hiç bir kadına agresif muamele edildiğini görmedim :)
Soran+1 yılBu davranışları aklımı karıştırıyor doğal olarak :)
- +1 yıl
hayallerinle oynar pişman olursun söylemedi deme :) flash tv de izliyoz hep bak :D
Soran+1 yılNe izliyorsun :D
- +1 yıl
müdürler yanlarında çalışan kızlara sarkıntılık ediyo birini tavlıyo boşancam senle evlencem diyo yatı kalkıyo ev açıyo kadın hamile kalıyo sonra zorla çocuğu aldırttırıyo kadınıda kapı dışarı ediyo sonra kadının psikolojisi bozuluyo kendini öldürüyo :) yazıııık :D
Soran+1 yılYa yok be. Aynı maaşı alıyoruz onunla.
Zaten bende o göz var mı? Zaten cinsel bir şey yaşamam onunla.- +1 yıl
o zaman yüz verme :)
+1 yılkarşılığında kafa atılması gereken tiptir. Yapılırsa sıkı kanka olunur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYa kanka olmak istemiyorsam? :)
- +1 yıl
kankalık kısmı sana kalmış ama kafa banko at :)
+1 yılvar öyle uyuz tipler ayar oluyorum ya bilerek yapıyodur.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldızgınlemeye calıstıgı lıbıdosunun bır yansıması olabılır. hem evlı hem dındar cok zorda adam tabı, ancak oyle degebılıo kadınlara :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyası kac olursa olsun sana kafayı takmıs ozel bır ılgısı var yanı. sen kendı hareketlerıne dıkkat et onunla pek cıvık muhabbetlere gırme. bır daha yaparsa suratını fılan degıstır anlasın ıste. uzatıyosa da yerını degıstırmeye calıs bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirazdan kızlar konu açar. Bugün omuz yedim hamile kalırmıyım diye.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbartma.
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSen o yazanların ciddi olduğunu mu düşünüyorsun? Ben yani böyle bir ihtimalin olmasına bile korkuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki ciddi olduklarını düşünmüyorum. Sadece abartanın ben olmadığımı görmeni istedim :)
+1 yılSopa istiyor var mı ıslak meşe odunu? verelim sırtına :D pamps
10 YorumlaRahatsız oluyorsan tabi ki bunu belirtmelisin. Ancak yorumlardan sanki ona karşı ilgiliymişsin gibi geldi.
09 Yorumla
Soran+1 yılO özel davranınca içimde bir ateş yanmaya başladı ona karşı.
Soran+1 yılEvli olduğunu adam idrak etmeli.
Bana özel davranıyorsa bende bir şeyler hissedebilirim ona karşı.
Soran+1 yılPeki.
Bence ilgi duymak değil çabalamak, birlikte olmaya çalışmak günahtır.
Ve adam suçlu. Bunu göremiyor musunuz?
Soran+1 yılSadece omuz atmasıyla değil. Beni beklemesi, saçların çok güzel, gözlerime neden bakmıyorsun, sen hiç gülmez misin demesi.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sorsaydın ya o salağa...
11 Yorumla
Soran+1 yılSoramam :)
oyunda keserek level kasarsın reelde omuz atarak ego kasarsın al sana cevap
04 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçakma dindar olmasın o.. hiçbir erkek omuz atmaz bir bayana şakası bile saçma çünkü
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıladam sana kafayı takmış olmasın diyorum :) ee sen gelince işle ilgili ne sordu peki
Soran+1 yılUyduruktan telefon numarası verdi birinin :)
Cevap sahibi+1 yıl:) pis numaracı. bence fazla muhattap olma ya izin verme yakınlaşmasına bidahada omuz atarsa şakada olsa napıyorsunuz biraz hareketlerinze dikkat edin de geç çünkü çok riskli bir durum var ortada
çocukluğuna bir inmek lazım zarfta atıyor olabilir
02 Yorumla
Dindar görünümlü sapık çokk var -,-
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam bana mı halleniyor :D
belki dalgın yürürken çarpış olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılKoridorun köşesinde telefonla konuşuyordum koridor geniş birden gelip arkamdan çarpıp gitti. Ve dalgınlıkla çarpsa özür dilemez mi?
- +1 yıl
ben kendimden biliyorum bir ara kafam dalgındı düşünceli yürüyordum ne yöne bile gittigimin farkında değildim bir bayana omuz çarpmışım bir tanıdığım omzumda tutup çok düşüncelisin karadenizden gemilerinmi battı az ilerdeki bayana omuz çarptın bende farkında olmadım dalıp gitmişim özür dileyemedim bile bilerek falan yaptığımı düşünecekler özür dileyim diyorum şimdi sokak ortasında bağırır çağırır rezil eder arkadaşta oldu bikere geçti boşver o ara özür dileyecektin dedi
+1 yılsende ona boş değilsin belli ver gitsin elini
13 Yorumla
Soran+1 yılHep soğuk davrandım ve tüm bayanlar onunla şakalaşıp konuşuyor. Ben soğuk olduğum için ilgisini çektim fakat artık bir şeyler yapmam gerek.
- +1 yıl
o değilde sosyopsikolojik deney yapıyoda olabilir. kadınların çoğunun sürekli kendilerine kötü davranan erkeklerden hoşlanmasından yola çıkarak bunu deniyor olabilir. ilişkiniz başlarsa haber ver bende bütün kadınları tokatlıcam bakalım teklif gelcekmi :D
Soran+1 yılTamam takipte kal :D
Belki ynlşlıkla atydr adam gnş omuzlu flnsa :/
16 Yorumla
Soran+1 yılLa koridorun köşesine sinmişim telefonla konuşuyorum, koridor geniş. Gelip bilerek omuz atıp gidiyor.
Soran+1 yılHerkes peşinden koşuyor, ben soğuk davranıyorum. Bir gün neden gözlerime bakmıyorsun dedi, bende utanıyorum dedim.
Soran+1 yılBen 20 o 36.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞakadır tabiki dindar bir tipse
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCidden sana işle ilgili senin ilgilendiğin konuda bişey soracaktır
Soran+1 yılUyduruktan bir telefon numarası verdi.
+1 yıltakıntılı insanlar yapıyor onları. Bende yapıyorum
14 Yorumla
- +1 yıl
İstifanı ver diyorum :D:D
Soran+1 yılNiye :D
- +1 yıl
herşeyi merak etmee istifanı ver diyoruumm :D
+1 yılen nefret ettiğim tip
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
ciddi biri daha iyi dinci sapık mı adam smdı :sss
- +1 yıl
sana fena takmış bacım diyorum uzak dur yuzune bakma
omuz omuza mucadeleye gırebılırsın
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa dalga geçme.
Memleketi nere o tipin? :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTrakyalı.
kızları omuzlarınla kendisine çekmek istiyordur :D
18 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :D
Soran+1 yılBekarım. Ve anne babamın ayrı olduğunu biliyor.
Soran+1 yılKapıdan geçmek için kolumdan çekti kendi girdi. Sanırım böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Bilemiyorum vallahi siz benden daha çok anlarsınız.
Alışkanlık yapmış olabilir: )
14 Yorumla
Soran+1 yıle nası ilgi göstericem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDENGESİZ mi o? bayanların tepkisi ne oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılMüdür olduğu için kimse bir şey demiyor. Ki zaten çoğu bayan şakalaşıyor falan onunla, ben soğuk davranıyorum.
Cevap sahibi+1 yılahahha müdür olunca iş değişiyor hahah :)
Soran+1 yılVe adam yakışıklı.
Soran+1 yılHoş cool.
Amacı ilgi çekmek ben burdayım diyor hanzo (:
12 Yorumla
Soran+1 yılTüm kızlar peşinde koşuyor, ben soğuk davrandığım için böyle yapıyor olmalı. Ama evli ve karısını seviyor olmalı.
+1 yılErgenliğinden yapıyor büyüyünce geçer.
12 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında.
- +1 yıl
yok artık evli bir erkeği okumamıştım gerçi normal değil o zaman o arkadaş lise dönemlerinde saplanmış kalmış kendi haline bırakın
+1 yılbiz onu lisede yapıyoduk
16 Yorumla
Soran+1 yılAmaç neydi?
- +1 yıl
kızlara asılmak ne olcak
- +1 yıl
tuhaf sanamı asılıyo acaba şimdi
Soran+1 yılGaliba. Herkes peşinde koşuyor bende soğuk davrandığımdan sanırım çözmek istiyor.
- +1 yıl
bilmem dengesiz cok
- Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılkendi karısına da omuz atan olur bir gün
124 Yorumla
Soran+1 yılBence yaptığı pek uygun değil.
- +1 yıl
değil tabi ya benim sevgilime falan asla öyle davranılmasını istemem başlarım onun müdürlüğüne
- +1 yıl
ne var bunda beklicek tabi bişey sorcaksa
Soran+1 yılYa uyduruktan bir telefon numarası verecekti, normalde odasına çağırması gerek.
- +1 yıl
siz kadınlar her şeyi kendinize mi yoruyonuz ya :D rüyadan uyan
Soran+1 yılYa adam gözlerime neden bakmıyorsun neden gülmüyorsun diye bile sordu :D
- +1 yıl
sana omuzdan daha ilerisini yapmaya kararlı belkide :D
Soran+1 yılHah işte bir de boş yere şüpheleniyorsun falan diyorsun :D
- +1 yıl
sende hoşlanıyosun galiba :D
Soran+1 yılEvet :D
- +1 yıl
tipin nasıl eğer iyiyse beğenmiş olabilir ama her kıza omuz atan birisinden hoşlanmak pek iyi değil bence yinede hayat senin
Soran+1 yıl161 boy, hafif tombişim 58 kilo. Kahverengi badem şeklinde gözlerim var, lüle lüle simsiyah saçlarım var beyaz tenliyim.
- +1 yıl
yaş kaç
Soran+1 yıl20.
- +1 yıl
6 kilo ver müdür olmazsa ben talibim sana :Ddd
Soran+1 yılBenim hafif tombiş giderim var yahu :D
Zaten adama uyuz davranıyorum soğuk yapıyorum :D- +1 yıl
birazcık fazlan var gibi görmeden bişey diyemem ama tarife göre öyle kötü anlamda söylemiyorum tabi herkes kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı
Soran+1 yılGöğüslerim büyük. Yani.
- +1 yıl
1 tanesi 3 kilo olamayacağına göre :D
Soran+1 yılYa 161 boya 58 kilo ne olsun daha iskeletor gibi mi dolanayım :D
- +1 yıl
valla ben kalbini kırmak için vs söylemiyorum sen beğeniyorsan bişey diyemem görmedim de seni ama ideal kilo en fazla 53
Soran+1 yılBu arada sen matematik bölümünde falan mı okuyorsun?
- +1 yıl
hayır, istersen mesaj yoluyla ulaş sürekli burada yorumlaşmayalım
+1 yılŞaka yapıyodur kendince kanki
110 Yorumla
Soran+1 yılÇapkınlık sayılmaz mı bu?
- +1 yıl
Bilmem ki olabilirde ama sanmıyorum omuz atarak çapkınlık mı olur la :)
- +1 yıl
Ee sonra?
Soran+1 yılYani bu ne anlama geliyor sence?
- +1 yıl
Ben ne bilim bekleyene kadar git sorsana adama niye bekletiyosun :)
Soran+1 yılÖylesine falan yapmıştır madara olmayayım :)
- +1 yıl
Niye madara oluyosun adamın boynunamı sarılacaksın :D
Soran+1 yılNe alaka kendi kendine gelin güvey olmuşsun derse :D
- +1 yıl
:D Yahu adama gidip sen bana aşıkmısın demiceksin ağzını ara bakalım ne çıkacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılo senin ona verebilme ihtimalini seviyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistediğini elde edene kadar sabaha kadar evinin önünde bile bekler diyorum =)
+1 yılTekeler kızışınca yapmıyor mu onu?
10 YorumlaHayvansi bir arkadas demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bilerek çarpıyor...
Valla tipe felan bakmaz bu iş dilkat etmek lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav şaka yapıyordur şaka biz erkeklerin yaptıklarının altında fazla bişey aramayın fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam evli böyle şaka mı olur?
Cevap sahibi+1 yılIstemiyorsan konuşursun sonuçta şaplak atmamış
Cevap sahibi+1 yılBundan rahatsızsın git sert bir şekilde uyar derim
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Omuzla gibişiyor
16 Yorumla
Soran+1 yılOf of. Komik değilsin.
Soran+1 yılhacı benle omuzlaştı :*
Amaçsız.
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağı konu yoktu, uyduruktan bir telefon numarası verecekti. Ki beni yanına çağırması gerekir öyle bir durumda.
git bir sor ne söylesem yanlış olur
10 YorumlaYollu erkek
14 Yorumla
Soran+1 yılBir daha omuz atarsa kendimi yere atıcam :D
- +1 yıl
Aynen söyle yap iyi bir sari kart yer :D
2.bp.blogspot.com/.../bale-dive.gif
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!