Ben en çok kolum için uğraştım daha iyi olsun diye sol kolumda sinir zedelenmesi var omuz dirsek bilek güçsüzlük var ilk fizik tedaviye başlama yaşım 10 mu 11 neydi 6 7 sene fizik tedavi gördüm çok kez rehabilitasyon değiştirdim şimdi devam ediyorum fizik tedaviye hala gidiyorum yaş 20 oldu bu kadar Vesselam
Eğer Türkiye'de yaşıyorsan. Ne kadar mücadele edersen et. Eğer bir yerlerde kayırılmıyorsan çabalar hep nafiledir. Ben pek mücadeleye inanan bir insan değilim..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir çok konuda mücadele verdim ama iki gündür berbat bir baş ağrısına mücadele verdim. Herkes git artık doktora demesine rağmen gitmedim ve sonunda geçti. Elim kolum kalkmıyo ama sonunda ben kazandım başımın ağrısı geçti.
Verdiğim en önemli mücadele, özgürlüğümü elde etmek ve korumak içindi. Kendi kendime yeten ve ayaklarım üzerinde duran biri olmak ve öyle kalabilmek, benim için en önemli mücadele alanı oldu.
Biraz para, kendi ayaklarının üzerinde durup ayrı eve çıkmak vs..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kaza yaptığımda dizlerim uzun bir süre tutmadı, ölmeyi bir süre çok istedim. Şu anda ayaktayım. İçimdekiler bana yeter. Evet belki yalnızım ama yine de ayaktayım.
Öfkemi bir anda değil, zamana yayarak yaşamak. Burada büyük bir öfkeden söze diyorum. Bu sebeple cehennem çekirdeğinin karanlık ve soğuk görünümüne kanan salaklar var. Sakinligimin üzerinde tepinenler var...
Zorlanarak kazandığım her şeyi basit bir şey yaparak kaybediyorum nasıl olsa, ne önemi var!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
22 kg vermiştim 4 yıl önce. Son büyük başarım o. Bolca mücadele etmiştim 😂 Şuanda iyi bir kariyer için çabalıyorum fakat henüz elde edemedim. Tahminimce 2 yıl falan sonra o da olacak.