Laf anlamaz insanlar bana hiç iyi gelmiyor, yeminle bezdiriyorlar iki yakamı birden yırtasım geliyor bazen, anlat anlat bön bön bakıyor birde tam bir sinir bozucu insan tipleri, durum bu diyorum yine başa sarıyor kendi bildiğini anlatıyorlar ya onlar sinir bozucu işte, birde kendi fikrini sana aşılamaya çalışıyorlar dayatarak.
Merhaba! Sorunuzu gördüm ve geldim. Bana iyi gelmeyen bir şey olarak gördüğüm herhangi bir şey yok. Bana iyi gelen şeyler zaten bana fayda sağlarken, bana kötü geliyormuş gibi gözüken şeylerde bana bir ders olduğu için bu şekilde bir fayda sağlıyor ve her türlü bana iyi geliyorlar. Sorunuz için teşekkür ederim. Bu tarz sorularınızın devamını bekliyoruz. Kendine iyi bak...
Negatif insanlar diyebilirim. İnsanın ömründen ömür götüren tipler. Gerçekten çok ama çok yoruyorlar. Emiyorlar, sömürüyorlar enerjimi. Özellikle ağlak insanlara karşı hiç toleransım yok gibi. Mümkünse benden uzak dursunlar.
Fazla düşünmek, beklemek, çok emek verip çabaladığın şeyin başkalarının hiç çabalamadan elde ettiğini görmek... Hepsi ayrı bir sinir strese sokuyor. Nereden tutsan elinde kalacak bir durum.
Bir dediği bir dediğini tutmayan, suçu asla kendinde aramayan, tutarsızlığını asla görmeyip daima çelişkilerle yaşayan kıymet bilmez nankör karakterler iyi gelmiyor bana. Mümkünse görmezden gelip, hayatımda ise de bir an önce unutuyorum. Hayat birilerinin keyfine harcanacak kadar uzun yahut kıymetsiz değil.
2000 nesli ve sonrası, yeni görüşler, düşünceler , ibneliği özendiren ortam , mal mal boş boş vasıfsız bir cabasi olmayan eylemsizlik içinde koyun gibi olan bir insan topluluğu, cahillerin bilgili gibi takılıp ve bunun farkında olmak, herseyi kendine mübah gören gençlik, güvensizve samimi olmayan insanlar vs.
Değer verdiğim, beğendiğim örnek aldığım, saygı duyduğum bir insanın çok farklı bir yönünü, ikinci bir yüzünü görmüş olmak. Güven zor kurulan çabuk dağılan bir şey.