Arkadaşlar ne var bu kadar birbirinizi yiyorsunuz demek isterdim. Neyi paylaşamıyorsunuz? Yetmedi mi bir karış toprak için aldığınız canlar. Verdiğiniz canlar. Neden bu kadar savaşlar? Doymadınız mı kan akıtmaya? Rahat bırakın artık insanları. Doğayı ve tüm canlıları..
Özellikle siyasi liderlere seslenmek isterdim. Siz ve akrabalarınız zenginleşecek diye halkı fakirleştirmeye utanmıyor musunuz? Hoş utansalar böyle davranmazlar ya..
"Ortalama 60-70 yıl yaşıyoruz. Belki de daha az yaşayacağız, belki 1 dk sonra öleceğiz. O zaman sonsuza kadar burada olacakmışız gibi para, mal, mülk uğruna yapılan bu savaşlar, bu nefret, bu saygısızlık, sevgisizlik neden? Bu bencillik, nankörlük neden? Off yeter hadi Dünyayı daha güzel bir yere çevirelim." derdim herhalde.
Yeter lan çocuklara kurşun sıkmayın, hayvanlara eziyet etmeyin, farklılıkları hoş görün kiminle bu derdiniz, bare şu hayatta bir şeyi insan olmayı becerin.
Aklıma hemen fesatlık geldi benim,😂 tüm dünya beni dinliyor bir cümle bekliyor, ben küfür eder kaçardım kesin ne söyliceğimi sen tahmin et artık ahahaha.
Nasılsın? Ciddi soruyorum, herkesin derdini yutan sen nasılsın? Koskoca koronayla savaştın. Yoruldun mu yoksa 50'lik dedelerin savaş sırasında 20'lik gençlere taş çıkardığı zamanki gibi enerjiyle mi doldun? -Dünyanın kendisine bunları söylerdim. İnsanlarına diyeceklerimi başka bi soruda yazmıştım. Bari bir farklılık olsin- 🍃
Çevreyi temiz tutun yoksa hepinizi öldürürüm derdim. Bunu duyan herkes beni tanrı zannedeceğinden ölüm korkusuyla çevreyi temizleme kampanyası başlatır ve bu sayede insanlık 150-200 yıl daha yaşar. Rica ederim.