Cinler hakkında bilgisi ve anısı olanlar var mı? Yaşadığınız olayları buraya yazar mısınız?...
Cevabın nedir?
Öncelikle daha dün başıma geldi şimdi ben ara sıra tek başımayken sanki bir kadın mirildaniyor ama ne dediğini anlamiyorum ve duymazdan geliyorum dunde annem ben ablam saat gece 4 biz televizyon izliyoruz ve birden birşey yanağımı oksadi ben hafif bir çığlık attım ve anneme söyledim ama annem benim kendi kurduğumu vesvese verdigim o sanıyor çünkü bizim ananemde ve ailede coktur böyle olaylar annemde etkilendigimi düşünüyor ama ben eminim çünkü hiç aklımda yokken ses duyuyorum veya birşeyler dokunuyor ama buyultmuyorum bu olaydan 1 saat once falan da ablam benim çekmecemi kurçalarken fısıltı duymuş once babam salonda film izliyor sanmış ama kardeşime babam uyuyorlarmıs tv de açık değilmiş hemen yanimiza gelmiş ve olay olduktan sonra bize bahsetti tabi annem yine inanmadi ben de ananemin hoca arkadaşı var bitane ona söyle dedim. BU HER KİMSE BENCE BENI KORUYOR DAHA ÖNCE SIZIN BASINIZA GELDIMI VEYA BU SEY NE?
12 Yorumla- +1 yıl
Belki psikolojik dir. Bir Doktor görün ardından farklı bir durum olursa Bir Hüddam hocasına görün geçmiş olsun.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkucuken birsey vardi :) takip ederdi beni heryere kotu seyler yapmami soylerdi :) bikeresinde kardesimi itmemi soyleid itim :) kafasini kalufere carpdi, anemm geldi tabi kadin napoosi kiziyor bana ama ben yanimdakine bakiorum oda dans ediyor aynisin yapmami soyledi bende dans etmeye basladim anemde tabi kadin napiosun dedi, anne o yapmami soyledi dedim, sonra kadin korktu tabi dualar felan okumaya basladi :) ufurukce teyzeye felan goturdu :) ondan sonra yok , hayalet goruyorum cinlerle bagimiz kopdu
10 Yorumla
+1 yılBi ara evde yalnızdım. Gece saat 04:00 civarıydı ve uykumun gelmediğini canımın da çok sıkıldığını farkettim. Mevsim kıştı ve dışarda kar yağıyordu. Rüzgar evin penceresini titretiyordu ve bu ses beni çok ürkütüyordu. Çok korkuyordum yalnız olduğum için. Odamın duvarına büyük bir Cin Ali çizdim. Ve artık yalnız değildim. Biraz sohbet ettik ve uyudum. Bu da böyle bir anımdır...
25 Yorumla
Soran+1 yılşizofreni
Cinler yaratılış olarak insanlardan farklıdır onlar ateşten yaratılmıştır aklınıza gelebilecek bir çok canlının görünüşünü alabilir ve bir göz açıp kapayana kadar uzaklara gidip gelebilirler içlerinde zararsız olanları zararlı olanları ve çok tehlikeli olanlarıda vardır sana tavsiyem bu konuda fazla kafa yorma sonra içine cin girer :)
03 Yorumla
Soran+1 yılmusallatım var zaten.. şimdi anlatmak istemiyorum, ateist beyinliler parazit yapıyor soruma :D
- +1 yıl
Normalde cinler insanlardan daha yavaş cinler zaman perdesinin arkasında olduklarından bize hızlı geliyorlar..
- +1 yıl
İçine girmiyorlar kolay kolay emin ol ilkokuldan beri uğraşıyorlar benimle korkutuyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
+1 yılboyu 50cm-1 metre arası,sanki hafiften, iki ayaklı tavşanı andırıyor.Gözleri kırmızı,çok zor duyulan,bir sesleri var,sanki çok uzakta bir kaç kişi konuşur ya,sesleri tam anlaşılmaz ama biraz gelir uğultu gibi işte aynen öyle.Telepati güçleri çok yoğun.En büyük kötülükleri vesvese vermek..İçine vesvese düştükçe sesli olarak nas ve felak surelerini oku
22 Yorumla- +1 yıl
Ay yok daha neler.. sen gördün mü hiç cin.. onların gerçek boyutu bir kıvılcım tanesi ve suretleri yok görünümleride bir buğultu gibi.. gözleri kırmızı falan değil onlar beynini ele geçirince enerjini çekerek istedikleri şekile aldırıyorlar enerjinle senin enerjini bitirdiklerindede bayılıyorsun okunman gerekiyor ya da ezan vakitlerinde kendine geliyorsun..
- +1 yıl
@dilekcankaya_ cinlerin suretleri vardır.
Cinler klasik kırmızı külah elbise giyerler
Klasik kırmızı külah şapka takarlar.
Ayakları yere diktir koliktir yere sivri basar ve ayakları kıllarla kaplıdır. Bazıların gözleri çinliler jopanlar gibi çekik gözlüdür. Akılları bir karış havadadır yarım akıllıdır. Başların da çok narin çok şeffaf iki boynuz vardır. Bazıların kulakları yerine i delik vardır. Bazılarının burun yerine iki delik vardır. Eşgalleri bozuktur. Dişleri birbirine gark olmuştur ve yapıları çok incedir.
+1 yılCin görünmez varlık demektir Ruhanisi ve Şeytanisi vardır. Dumansız ateşten yaratılmışlardır. Onlarda inançalara mensuplardır. Yahudi, Hristiyan, Müslüman gibi Farklı suretlere girebilirler 1sn 67 kılığa girebilirler Şeytanileri Yılan , akrep, köpek, domuz veya Siyah bir surete girerler Ruhani olanların ise sarıkları ve asaları vardır. Havas ilmine girmeden onlarla uğraşmak İntahar etmek kadar tehlikelidir. İnsanlara mussalat olanları Genelde şeytanilerdir. Ruhanilerde mussalat olbilirler ama onlar İnsanları delirtecek seviye getirmezler Namaz ve Kurana sığınarak onlardan koruma biliriz Allah onların şerrinden bizi korusun.
20 YorumlaAz çok bilirim araştırdım en tehlikeli kabileler zuzula cühenna kulyas zülmanlar yakaza ve nusaybindir ama nusaybin cinleri Müslümandırlar ve Müslümanlarla uğraşmazlar en tehlikeli cinler de ifritlerdir bunlar İnsanlardan aşırı nefret eder ve çok güçlüdürler çağırıldıklarında ise ölene kadar bırakmazlar. Ayrıca her günün bir cin padişahı vardır ve bunların en üstünü şeytanın da oğlu olan mihrez el ahmerdir.
12 Yorumla- +1 yıl
Pazartesi günü, Abdullah el-Hiyem ibni Ehlim Mürre'dir (Müreh). Tacı vardır. Çadırı yündendir ve yardımcılarının giyimi beyazdır. Müslüman olup adını Yusuf olarak değiştirmiştir. Mekanı Mardin'in Musaybin ilçesi olup oranın sakini ve kralıdır. 150 cm boyunda olup elleri, olduğundan daha uzun bir görüntüye sahiptir. İki hizmetkârı da kendisine benzer. Şimşek hızına sahiptir. Bu cin, Hz. Muhammed'in elleri arasında bu dini kabul eden cin padişahıdır.
Salı günü, Mihrez el-Ahmer'dir. Tacı, altındır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, kırmızıdır. İblis'in çocuklarından biridir. Kırmızı renkte ve insan görünümündedir. İnsanlara tasallut ettiğinde (musallat olduğunda) burunlarından kan akıtır. Kuyuları kurutur. Ateşten yatanların çoğuna halisünasyon gösterme yeteneğine sahiptir.
Çarşamba günü, Burkan'dır. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, sarıdır
Perşembe günü, Şemharuş'tır (Şemhurış). Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, beyazdır. Çok bilge bir görüntüye sahiptir. Görüntü itibariyle insana çok benzer. Görevi; altın, hazine vs. Işlere hakimlik yapmak ve bu işleri yönetmektir.
Cuma günü, Ebyab (Ebyed) ya da Zevba'dır (Zubea). Bunun iki adı vardır. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi yeşildir. Ay'ın etkisindeki cin padişahıdır. Her yanı beyazdır ve ürkütücü bir şekli vardır. Soğukkanlı bir görünümdedir. Bilgin ve akıllı cin liderlerinden biridir. Emrinde onlarca cin hizmetkârı bulunur. Aşk ve iki şahsı birleştirme gücüne sahiptir. Görüntü olarak ihtişamlı bir kral görümündedir. Davetlere hemen hemen hiç cevap vermez.
- +1 yıl
Cumartesi günü, Meymun Ebu Nuh'tur. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, siyahtır. Uranüs'ün yeryüzü cini de diyebiliriz. Görünüm olarak yaşlıdır ve elinde bir asa ile dolaşır. Çenesinde yedi kıl vardır. Genelde kuyu kenarları ve harabe yerlerde dolaşır. Uçma özelliğine de sahiptir. Babasının adı, Deybac Afif'tir.
Pazar günü, Ebu Abdullah Müzheb'dir. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi beyazdır
Bu 7 padişahların emrinde toplam 378 kabile vardır. Her bir padişaha 54 kabile düşüyor ve bu kabilelerin sayını yanız Allah (cc) bilir. Bu padişahların hükmüne girmeyen 42 kabile daha vardır. Bunlar şeytânî ve azgın cinlerdir. Taçı altın olan Mihrez el-Ahmer, bütün kabilelere hükmedebilir.
+1 yılCinler klasik kırmızı külah elbise giyerler. Klasik kırmızı külah şapka takarlar. İnsanları rahatsız etmek istemezler. Cinlerle ilgili duyduğunuz okuduğunuz dinlediğiniz %99 hayal ürünüdür. Kimse cinlere ulaşamaz. Cinlere ancak evliyalar, resuller, peygamberler ulaşabilir. İnsanlarla muhatap olmazlar. Cinlerin tenleri mavi, kırmızı, bronz, beyaz, esmer olur. Ayakları yere diktir. Yere sivri basar. Ayakları koliktirve ayakları kalın kıllarla kaplıdır. Derileri buruş buruştur. Gözleri elips şeklindedir. Başların da alınlarının üzerin de çok narinçok şeffak iki boynuz vardır. Kulakları at yahut kedi kulağı gibidir. Gövdeleri çok küçüktür. Akılları bir karış havadadır. Akılları çok çabuk karışır. Bazılarının gözleri çinliler gibi çekik gözlüdür. Dişleri birbirine gark olmuş hal de genel de çürüktür. Bazılarının kulakları yerine iki delik vardır. Ve bazılarının burun yerine iki delik vardır.
00 YorumlaHamamlarda,pis tuvaletlerde,mezarlıklarda,harabelerde,çöplerde yaşarlar. (Soğan kabukları onların parasıdır bu yüzden öyle yerlerde yakmayın) Kuzenimin başına çok geldi hatta mezarlık olayı var anlatmıştı ama şimdi o kadar yazamicam =)
02 Yorumla
Soran+1 yılsoğan kabuklarını ilk kez duydum ilginç
- +1 yıl
Bahsettiğim hamam şeyini kardeşim rüyasında gördüğünü anlatmıstı
+1 yılGece kız arkadaş ım la gıderken yolda bır teyze yle dede gördük sağda beklıyordu. Ben bıraz ılerde durabıldım ama saat 12 yı gecıyordu geceydı gerı gerı geldım kımse yoktu. hala onlar kımdı nereye gıttıler aklım ermıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılilginç ama ürkütücü değil
+1 yılBu biraz fantazi hattı gibi oldu :) Cinsellik hakkında fazlası ile bilgim de var, hatırlamayacağım kadar çok anım da var. :) Nereden başlayayım şeker yazmaya :)
11 Yorumla
Soran+1 yılyalnış kategoridesin.. yol al
+1 yılKendisini okul yıllarından tanıyorum böyle zayıf ip gibi bir şeydi :) başka da anımız bilgimiz yoktur valla saygılar :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıllisedeyken cağırmıştık artık ruh her neyse sorular sormuştuk, bütün harfleri kücük kücük kağıda yazmıştık, parmaklar fincanın üstünde ve harflere gidiyordu:s
00 Yorumla 3 harfliler tehlikelidir...
bi çarptımı daha düzelemessin:D04 Yorumla
Soran+1 yılgaliba sen çarpıldın :D
Soran+1 yıldikkat et çarparken çarpılmayasın :D
böyle şeylerin konuşulmasını ve düşünülmesini sevmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyormusun
bılgı cokda hepsını anlatırsak altına yapmayacagına soz verecen
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşadıklar mı sen yaşasaydın şuan bunları konuşmaya cesaretin olmazdı... anlat:D
Soran+1 yılevet bi mussallat durumu var bende ama yardımcı olabilecek kimse yok malesef
+1 yılvar. ama uzun :( sonra hocaya gitti arkadaşım o yaşadığımız olay yüzünden.
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir olaydı
- +1 yıl
annemler 2 gün evde yoktu bizde 4 kız bizde toplanmıştık. bizim ev 3 katlı. alt katıda hizmetçi odası gibi biyer küçük. cinlerle alay ettik ogün çok hatta alt kata gidip mum falan yaktık böyleyüzümüzü boyadık alay ettik çok fazla. Sonra mutfağa geçtik ve çok iyi hatrlıorum temmuzun ortasında mutfak kapısı hızla çarptı ve kilit döndü. Alt kattan sesler geldi bi ton adım sesleri vs. Biz korkudan ağlamaya başladık. sonra arkdaşıma musallt oldular
Soran+1 yılonları kızdırmamak gerekir... bunun gibi olaylar çok fazla oluyor...
- +1 yıl
evet bidaha ztn hayatta öyle bişey yapmam. Allahtan bana bişey olmadı hiç. Sanırım bu konularda en hassas olana musallat oluyolarmış bilmiyorum. Ama hala inemem o alt kata
Soran+1 yılben hiç birşey yapmadığım halde beni bırakmıyorlar... kendimi bilidm bileli uğraşıyorlar benimle..
- +1 yıl
ne gibi mesela?
Soran+1 yılçok uzun hikaye hiç bırakmadıkları için sağolsunlar :D çok şansız biriyim ben, 100 arasına bir bomba atsalar tekben ölürüm heralde... cidden o derece yani.. başımın üstünde hep bir karabulutlar var... saçıma ayda yılda bi fön çekerim o gün hava güneşliolsa bile ben çıknca yağmur yağar.. çekiliş yapsak kendime çıkarım.. o derece yani... gecleri beni ziyarete geliyolar ve benimle dalga geçip gidiyolar.. ara sırada zarar vermeye çalışıyorlar...
- +1 yıl
anladım. bak o şanssızlığında cinlerle bi alakası olabilir. engelliyorlar çünkü öyle biliyorum. mesela senin kısmetine kadar engelliyorlar sana aşık bile oluyorlarmış banyoya çamaşırsız girdiğinde vs.. ben inanıyorum bu tarz şeylere artık araştırdım öğrendim hepsini. bence bi hocaya muska falan yazsın rahatlarsın
Soran+1 yılsenin bilgin var gibi sana bi kaç şey söylicem canımyaa ... aynen dediğin gibi bak inan bana 19 yaşındayım ama güzel bir kızım ama hiç sevgilim olmadı... benden hoşlananlar oluyor ama ne oluyorsa ya bir anda benden soğuyolar yada çekiniyorlar... birine aşık olmuştum ama çok fena yanii öl dese ölücem yanına gittim ben çocuğun, elimi dokundu ve bir anda iğrendim nefret ettim... çok garip değilmii yaa.. ama halbuki aşıktım ben ona :/
- +1 yıl
evet oluyor öyle şeyler. mesela şöylede oluyor karşıdaki kişiye seni çok çirkin gösteriyorlarmış. Cidden gerçek olaylar bunlar. Kısmetini engelliyorlarmış. bence bunun tek çözümü bir hoca. en kısa zamanda gitmelisin
Soran+1 yılgidicem ama nerde bulabilim yaa... gerçekten hayatım alt üst oldu..
Şükür ki anılarımızı ayrı yaşıyoruz.Mümkünse tanışmayalım.
00 Yorumla
+1 yılbenim çok şükür basımdan bi olay geçmedı de tanıdığım bi büyüğüm var o anlatmıstı basına gelmıs bi ziyaret etmısler onu ama uzun hikaye tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılanlatırmısın?
- +1 yıl
ya uzun ama bi özet geçim nasıl geççeksem artık ;) bu dediğim amca; tabi gençliğinde başına gelmıs gece saati köyde tabi eve dönerken buna sevdiği bi kız varmış onun suretinde gözükmüşler işte aa falancı naber nasılsın falan selam sohbet derken falancı yerde bi düğün var bizi oraya götürmüsün demişler ( bunlar 2 kişi cinler biri sevdiği kız diğeride arkadası ) neyse gitmısler düğüne bu bizim amcaya izzet ikram derken bi zaman sonra uzaktan bi gözüküyolar artık gerçek surette gerisi malum .
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
sonrası işte hocaya falan okutmuslar iyileşmıs biraz yoklamıslar ama atlatmıs
- +1 yıl
Yemin ederim bak bizdede oldu rahmetli dedemi ziyarete gittik hep neşeli olan adam gittimizde böyle millete garip garip bakiyordu konuşmuyordu durduk yere dışarı çıkıyordu gece oldu yatiyoruz kuzenimle ben böyle kapi acildi biz tele falan bakiyorduk baktik dedem dede nereye dedim cevap vermedi kapiyi acti disari gitti gece 1 veya 2 sonra kuzenimle camdan baktik boyle dedem orada oturma yeri var oraya oturdu bi sure etrafa bakindi sonra ayaga kalkti boyle kollarini kaldirdi birisi tutarya onun gibi sonra gitti hemen anneme demeye gittim babam abim amcam dedemi aramaya gitti annemde dua okuyor evde sonra ışık patladi durduk yere mum falan yaktik yani ruzgar yok disarda mum sönüyordu biri ufluyordu sonra biz uyuduk işte dedemi bulmuslar sabah hocaya goturduk bizi sokmadilar icerden degisik sesler geldi icinden birsey cikiyormus gibi bukadardi
- 00 Yorumla
cin dıye bırsey vardır dayımın sahıtlıgıne ınanıyorum o da mı yalan soyluyor ;) davullar zurnalarla halay cekme seslerı gelmıs ates yakıldıgını gormus 100 metre ılerde gece yarısı boluda ;))
00 Yorumla
+1 yılruyanda ilişikiye girmişsen bir varlıkla yapman gereken şeyler var..
00 YorumlaFazla merak Iyi değildir kötüleri olduğu gibi iyileride vardır yaşadım hissettim :)
01 Yorumlabenim anım çok anlatsam yer kalmaz burda, kımılerıde okumaya korkar , yıllarca cektım
014 Yorumla
Soran+1 yılanlatırsan sevinirim...
Soran+1 yılpeki cin neden musallat olur
- +1 yıl
bir çok nedeni var ve gelen cinin ne olduğuda önemli benımkıler müslümandı, 3 aylarda içki içtiğim için gelmişlerdi ve şiddetli sekılde bağırarak 3 gece boyunca bırakmam için tehdit etmişlerdi, 3. gece de son kez ikaz ettiler eğer bırakmazsan öldürürüz seni diye, g.t korkusu malum :))) ogünden sonra bırakmadılar peşimi, ne yapsam uğruyolardı.
Soran+1 yılbu cinleri hiç gördünmü neye benziyordu
Soran+1 yılben görüyorum malesef. özellikle yalnızken geliyorlar... 150 boylarında insana benziyor ama deği ışık gibi mavi görünyüleri var.. çok dalgacılar... beni metafizik alemde ziyaret ediyorlar... zorla kollarımdan tutup beni gezdirmeye çalışıyorlar ve çok fazla gülüyorlar...
Soran+1 yılailem böyle şeylere inanmadığı için birşey yapamıyorum malesef.. biri beni kurtarsın... :/
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
aynen bende cok cektim ama alistim artik onlarla yasamaya.. artik korkmuyorum
geçenlerde toplandık kızlarla cin çağırdık. bir geldi ki ne görelim. böyle 185+, üçgen vücutlu, adonis, sixpack falan aman aman... sonra tabi ... ayağı tersmiş, düzmüş kim umursar değil mi ama?
25 Yorumla
Soran+1 yılşizofren olabilirsin dikkat et kendine canım:) üzüldüm şimdi sana ama hayal gücünü sevdim :D
Soran+1 yılgit burdan güzel bacaklı.. parazit yapma :D
- +1 yıl
ahaha :) cevap ayrı olay yoruma verilen cevap bambaşka :D
+1 yılşimdi cinlerden değilde iki ayaklı cinlerden korkucaksın bu zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçenlerde kedi kesiyoruz , 7.ortak gerekmi dedi , gel dayı dedim.
12 Yorumla
Soran+1 yıldalganı geç bakalım canım :D onları fazla kızdırma benden sana tafsiye...
Cevap sahibi+1 yıltamam
+1 yılYa ugragin ya da musallatin vardır kardeşim ulasirsan yardımcı olmaya çalışırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilgim fazla böyle olduğu için başımdan bi şey geçmedi
00 Yorumlainsanın içine kaçıyolarmış nasıl bısıseartık
03 Yorumla
Soran+1 yılateşin dumansız tarafından yaratılmıştır... tıpkı hava,oksijen, bulut gibi.. ama insan maddeden yaratılmıştır...
Soran+1 yılen iyisi ;)
bu konuları fazla kurcalama yeter .
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan korkmuyorum... ama bazıları adını anmaya korkuyor...
- +1 yıl
sensizlik-1olmaz@hotmail. com ben yardımcı olabilirim allahın izniyle
+1 yılhayirdir senidemi carptilar.
02 Yorumla
Soran+1 yılçarpsalar burda ne işim var :D ama ziyarete geliyorlar :P
- +1 yıl
onların anarsan tabi iadeyi ziyarete gelirler ama iyisi gelmez isimleri ile cağırdıkçada gitmez.
+1 yılaz kaldı 10 dakkaya yamulacaksın haa
26 Yorumla
Soran+1 yılsen kaç kez yamuldun :D
- +1 yıl
defalarca.:P
Soran+1 yılbelli oluyor :D
- +1 yıl
saol tatlım ;)
üste çıktın dimi?
Soran+1 yılaynen öyle :D
- +1 yıl
ben de üstte olanı severim zaten ;)