Kişilik & Karakter Ne kadar abazasiniz? feriyanimferiyanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor %100 son sorduğum soruyla beraber Güncellemeler+1 yıl Kendimle barisigim en azından Ne kadar abazasiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl %25 taş çatlasın. Lise zamanında 100 idi tabi. Ee çocuk aklı işte 🤪🤘 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl herşey +18düşünmekçok dar düşünce değilmi çok abaza değilim 0 0 Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl azgınım ama abaza değilim sanalda olsa bir meraklı bulup her akşam elmalı pasta partisi yapıyoruz 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilmiyoruz hacı ne kadar? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abaza değilim ama çok istekliyim 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşırı abazayım kaynar suyu bile skrm 0 2 Yorumla feriyanimferiyanim +1 yıl Gulmemeliyim skdkdfk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana benim gibi abaza bir kız lazım 7\24 çarpışalım Yorumla
cürretkar Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Yas itibariyle yüz 20 felan 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Yanıyorsun sjdjdjjd 0 7 Yorumla feriyanimferiyanim +1 yıl Yapıyorsun Fuattt abii Yorumla feriyanimferiyanim +1 yıl Yaniyorsunnn** Yorumla polisyok +1 yıl Umarım bulursun bi söndüren ne diyelim ahshhdjfkfkf Yorumla feriyanimferiyanim +1 yıl İtfaiyenin numarası kacti Yorumla sevmistim064 +1 yıl Sen buldun mu Yorumla polisyok +1 yıl Güzel hortumlu olsun bari sjdjsjj Yorumla sevmistim064 +1 yıl hortum çok güzel Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 679 cevap paylaştı. %100 bende 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. %6 abazayım. 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. % 80 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
%25 taş çatlasın. Lise zamanında 100 idi tabi. Ee çocuk aklı işte 🤪🤘
Karşımdakine göre değişir. O istekliyse 10000% olur.
Bugün anavatana gidecektim plan iptal oldu o derece
herşey +18düşünmekçok dar düşünce değilmi çok abaza değilim
azgınım ama abaza değilim sanalda olsa bir meraklı bulup her akşam elmalı pasta partisi yapıyoruz
Bilmiyoruz hacı ne kadar?
Abaza değilim ama çok istekliyim 😊
Aşırı abazayım kaynar suyu bile skrm
Gulmemeliyim skdkdfk
Bana benim gibi abaza bir kız lazım 7\24 çarpışalım
Yas itibariyle yüz 20 felan
Yanıyorsun sjdjdjjd
Yapıyorsun Fuattt abii
Yaniyorsunnn**
Umarım bulursun bi söndüren ne diyelim ahshhdjfkfkf
İtfaiyenin numarası kacti
Sen buldun mu