+1 yılYok, özel hayatım dışında gizli saklım olmaz hiçbir zaman. Özel hayatımla ilgili çok soru sorarlar çünkü, kızla tanışmak isterler falan sevmem öyle şeyleri. Özel hayatım her daim gizlidir benim. Hatta ''Şu kızla sevgili ol'' bile derler annem, dayım falan ama gene de sevgilim olsa bile onlara söylemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, bazen aileler ister istemez hayatımıza aldığımız kişileri sever veya sevmez ama sonucunda ilişki bitmiş olduğun da onlarda etkilenebilir.
En İyi Cevaplar
+1 yılsiteye yeni üye oldum. burası itiraf. com gibi olmuş :) hazır yorum yapmışken sorunuza da cevap vereyim. Sanırım bir Kızılderili şöyle demiş: Dünyayı atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan emanet aldık. bu anlayış bize ne kadar yabancı değil mi? Bizim ki gibi kültürel ve ekonomik olarak geri kalmış veya az gelişmiş ortadoğu toplumlarında doğan bebekler içine doğdukları toplumun yapının bozuklukları içinde büyüyerek kirlenir ve şekillenirken bunu değiştirmeyi bırakın çoğunluk yanlışları bile fark edemez. böylece bu tür toplumsal yapılar yüzyıllar içinde çok yavaş gelişim gösterir. kısacası çekinmeyin, korkmayın veya kendinize saklamayın. iyi günler.
12 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin 🤗
- +1 yıl
hoşbulduk
:)
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ailemle oturup dertleştiğimi sorunlarımı anlattığımı hiç bilmem çünkü hiç yaşamadım. O yüzden benim bir çok huyumu veya fikrimi bilmezler. İtiraf ederim ancak düzen bozulur o yüzden gerek duymuyorum böyle bilmeleri daha iyi.
14 Yorumla- +1 yıl
Üzücü aynı zaman da güzel, en azından kafan rahat.
- +1 yıl
Kafs rahatlığı şu olur en azından hayatına müdahale etmeye çalışmalar veya konular hakkında baskı olmaması gibi, tabi insanın ailesinin kendisini tam tanıyamaması tabi ki üzücü bir durum. 🙄
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiseksüel olduğumu galiba. Aslında anneme söyledim ama oda üzüyorsun beni diyince bende kestirip attım. Öyle değilmiş gibi davranıyorum. Ama ailem benden şüphekeniyorlar,. Lezbiyen falan sanıyorlar, akrabalarım da öyle. Zor mu? bazen evet zor. Ama çok baskın olmadığı için sıkıntı değil. Mesela bu yaşıma kadar 4 erkekten hoşlandım bir kere kadından hoşlandım.
36 Yorumla- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum benzer süreçten bi kız arkadaşım daha geçmişti ve neyse ki alıştı artık insanların tepkisine.
Cevap sahibi+1 yılAllahtan ailem cahil değil de böyle vurma, şiddet falan yok. Sadece piskaytıra götüreceklerini söylüyorlar. Böyle bir durum olursa. Benim asıl üzüldüğüm nokta onları üzmek. Bu beni biseksüel olmaktan daha çok üzüyor.
- +1 yıl
Kabullenme beklentin yüksek olduğu için sanırım biraz bu
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ondan olmalı.
Cevap sahibi+1 yılKadın bir tanıdığım bana dokununca etkilenmiştim. Oradan çaktın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ailemi bırak kendime bile itiraf edemediklerim var.
62 Yorumla- +1 yıl
Derin mevzular 🙃
- +1 yıl
Çoookkkk 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok, gayet iyi bilirler beni.
114 Yorumla- +1 yıl
Bence vardır 😅
- +1 yıl
🍉 Kızlara karpuz atıyom, varmış. Fıkt
- +1 yıl
https://youtu.be/B4B8JDuGPbs
Bundan sonra böyle 😅😂 - +1 yıl
Sjddk Şarkı çokzel
- +1 yıl
https://youtu.be/iUZC3tPb5-o
Hazırlıklıyım bundan sonra 😅😂 - +1 yıl
Çok zaman aldı hazırlanman jfjd
- +1 yıl
Senden ötürü 🤭
- +1 yıl
Bak şimdi, tekrar hazırlanmak zorunda kalcan jdkkd Tutuyom kendimi jdjd
- +1 yıl
Hiiiiç problem değil 🙃
- +1 yıl
- +1 yıl
https://youtu.be/5igGQsP2GRE
Sen kendi topuğuna sıktın 😅😂 - +1 yıl
Takip ediyodum bu kızı djfjf
- +1 yıl
Artık etmezsin jsjd
- +1 yıl
Çok kötü yiyor djjf
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi birşey yok gadası
10 Yorumla Aileme asla itiraf edemeyeceğim çok şey var. Çünki onlar bana iyi geleceyini düşündükleri şeyleri yapıyor ve yaptırıyolardı. Ve bunları yaparken de asla fikrimi sormuyolardı. Sırf bu yüzden hep içime kapanık oldum ve fikirlerimi asla onlarla paylaşmadım. Hem de böyle bir şey duydum "İnsanı en az ailesi tanırmış"
25 Yorumla- +1 yıl
Biraz ailede bitiyor aslında sıkmamak gerekiyor çocukları, aileler genelde çok suçlayıcı tavır takınıyorlar farkında olmadan maleaef.
- +1 yıl
Son ibareyi hayatta karşılaştığın insanların ilk fırsatta seni düşünmeyip kenara attıklarını gördüğünde daha net anlarsın.
- +1 yıl
Tanıyıp tanımaması konusunda genelleme yapamam lakin bir ebeveyn her zaman evladına zarar gelme "dış etkenler" güdüsüyle davranır. Kastettiğim şey tamamen kişinin aileden uzaklaşıpta dış dünyaya aldanması ve bizde bu çok var maalesef.
- Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi çok zorlandım ama aklıma pek birşey gelmedi açıkçası 😁 Bir üniversite zamanı bir arkadaşımla günü birlik başka şehre gezmeye gitmiştim gizlice o var birde korona olduk eşimle yatak döşek yattık ama annem babam yaşlı olduğu için sakladık söylemedik bi de bu var 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa çok geçmiş olsun. 🤗
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙃
+1 yılBiz edemesek de onlar biliyor bence herşeyi:) cia ajanı gbiler maşallah
41 Yorumla- +1 yıl
Haha evet doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılMotor sürerken önüme aniden çıkan arabanın altında kalacağımı bilseler daha da kullanmama müsade etmezler.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkıntı ya, neyse ki bişey olmamış geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
+1 yılAileme itiraf edemeyeceğim birçok şey var. E burda da söyleyebileceğimi sanmıyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Ailen sitede değilse yolla gelsin bence :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipimden, en az 1.85 olmadığımdan ve p*enisimin boyutundan dolayı özgüvenim sıfır olduğu için hiçbir zaman hayatımda evlilik olmayacağını itiraf edemem, gerçi yıllar sonra anlayacaklar zaten bunu. Evlilik konuları açılınca "he he" diyip geçiyorum. Bir de sigara içtiğimi söyleyemem, onu da öğrenmişti annem ama daha içmeyeceğim dediğim halde içtim. Bir de mastürbasyon yaptığımı.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğil, 20.
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. herkesin itiraf edemeyeceği şeyler vardır. benimde var. itiraf etmek zorunda değilim. bazı şeyler kişiyle beraber mezara gider. bu da öyledir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sırlar tabii ki öyle ama arkadaşlarımız bazı şeyleri bilir aile bilmez gibii.
Onları neden ilgilendiriyormuş ki 😀 Eşim değil, sevgilim değil. Her şeye burunlarını sokmasınlar 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Aile?
- +1 yıl
@sanamısorcammm 😊 Hanginiz kendi ailesini seçerek dünyaya geldi ki. Aile var kusurlu, sevgisiz, anlayışsız.. Aile var hasta, eksik yetersiz.. Aile var düşünceli fedakâr sevgi dolu.. Aile var güvenilir yardım sever fedakar. Herkesle nasıl her şey paylaşılmaya değer görmüyorsak, bizi anlamayan insanlara da bir şeyler anlatmak ve ifade etmek yersiz bir üzüntü olur sadece. Anlaşıldığımızı hissetmediğimiz insanlarla zorla değer ve destek alamayız. Bu yüzden onlara olan güvenimizin ve inancımızın sarsılacağı şeyleri gereksiz yere paylaşmamalıyız.
Çünkü biz sadece kendi seçimimiz olan aileden sorumluyuz. Kurmayı bizim seçtiğimiz, beraber karar verdiğimiz, birlikte belirlediğimiz yapıdan sorumluyuz. Birbirimizi anladığımız değer verdiğimiz, özel gördüğümüz ve sevdiğimiz için. Bunu biz seçtik. Yani sadece kendi kuracağım aileme karşı sorumluyum. Çünkü geleceğim, varlığım aidiyetim ailem o güvendiğim insan. Ona karşı sorumluyum. Digerlerinin özel gördüğüm dünyama karşı giriş izinleri yok 😊 Ve her birlikte kurduğumuz bu bağ, sevgi ve güven sarsılana kadar. Hiç bir şey ebedi değil. Birlikte çaba gösterdiğimiz yere kadar.
Yani insan var umursar deger verir zaman ayırır tanır. İnsan var ilgi duymaz düşünmez saygısızlığı ve siddeti hatırlatır. O yüzden aile kişilerden meydana geliyor. Ebevenler çocuklarına karşı sorumludurlar. Tam tersi değil. Yetişkinlikte de biz kendi kuracağımız ailemize karşı sorumluyuz. Tam tersi değil 😊
+1 yılItiraf edeceğim birşey yok yapmak istediğim ne varsa yapmaya çalişıyorum eğer hoşlarına gitmiyorsa da yapacak birşey yok dünyaya 1 defa geliyoruz kendi istek ve arzularımıza ulaşamadıktan sonra yaşamanın ne anlamı var
11 Yorumla- +1 yıl
Hahs hakkını ver hayatını 🙃
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim ailem babam. Asla demeyeyim de kalbi kırılmasın, omzuna bir de beni düşünerek yük binmesin diye anlatmayacağım şeyler var.
51 YorumlaEvet var 4 tane çocuğum olduğu 2 evlilik geçirdiğimi itiraf edemem🤦
14 Yorumla- +1 yıl
Şakaa 🤔
- +1 yıl
şu an inandım 😅
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çok şey var itiraf edemiyeceğim değil itiraf etmek istemediklerim diyelim
12 Yorumla- +1 yıl
Hadii öyle olsun bakalım :)
+1 yılBenim ailem kendi hakımmda bildiklerimden daha çok şey biliyorlar
Bazen ben bile şaşırıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel seni çok iyi tanıyorlar demek ki iyi gözlemciler :)
+1 yılKüçükken balkondaki yün pamukları ben yakmıştım🤫😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa acıdım anneye😅
- +1 yıl
Üst kattaki komşuyla kapıştılar🤦♂️😂
Normalde bazen sigarası düşerdi de - +1 yıl
İyi kurtarmışsın kendini, tebrikler 😅😂
- +1 yıl
😂 😂 Üzüldüm şimdi kadına da
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var :)
13 Yorumla- +1 yıl
Acaba nedirr 🙄
- +1 yıl
Burda söyleyemem :D
- +1 yıl
Hıııımmmm😬
+1 yılYok sayılır.
Başkasına zarar vermediğim sürece yaptığım hiçbirşeye karışmıyorlar.
Mesela bazı zamanlar tek gecelik ilişkiye giriyor olmama karşı değiller.22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar var malesef ki var... O öğretmenin yanına yaklaşmayacaksın demelerine rağmen, ben o hocadan özel ders alıyorum, onlardan habersiz...
214 Yorumla- +1 yıl
Hoca cinselliğe düşkün biri mi
- +1 yıl
Sebepsiz mi yoksa sebepleri var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Salcanogtı yağniii ikimiz de öyleyiz
Cevap sahibi+1 yıl@sanamısorcammm var var... benim ona karşı hislerim olduğunu bildikleri için ve sınıfta tek kalmamızı uygun bulmadıkları için istemiyorlar...
- +1 yıl
Seviştiniz mi
Cevap sahibi+1 yılHaha hayırrrrr 😄😄
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
İyi kendini tutabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılHahah ne yalan söyliyim üstüne atlamamak için kendimi zor tutuyorum..👉👈😶
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılBen 18 o da 22
- +1 yıl
Sınıfta mı sevişmek istersin okulun borumuna falan inip te mi
Cevap sahibi+1 yılHoca müzik hocası ve bizim okuldaki müzik sınıfı -1katta zaten 😅😅
- +1 yıl
Özele davet ediyorum gelir misin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir çocuğa çıkma teklifi ettiğimi hoslandigim kişileri falan ve bı aralar mast bağımlısı olduğumu bir de sigarayı 10 günde olsa kullandığımı demek istemem 🙃
51 Yorumla- +1 yıl
Mastürbasyon bağımlısı biri olarak sende kendimi gördüm
+1 yılyani aileler anlamıyor özellikle kendini geçmişe kapatıp baskıcı teknikleri yüzünden aile değil daha çok kendileri için oyuncak yetiştiriyorlar gibi yani herzaman sırrın olucak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİntihara kalkışmıştım Ambulansla hastaneye kaldırıldım ama hala kaza olduğunu sanıyorlar
29 Yorumla- +1 yıl
🙄😳😳 üzücü 😥
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılSevgi açlığı değil de annemle tartışmıştım bide ergen olunca
Cevap sahibi+1 yılİyi normal
Cevap sahibi+1 yılYo seviyor beni ama ben hastaneye kaldırıldığımda babam bana kızmıştı neden dikkat etmiyor sun diye ben ölümlerden dönerken
+1 yılÇocukluğumdan beri benimle bu güne kadar gelen hatta benimle mezara gircek olan bir Sırrım var kendime bile hatırlatmak istemiyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Güzel bişey olsa benimle mezara girmez 😀
- +1 yıl
Üzücü birşey olmalı geçmiş olsun
- +1 yıl
teşekkür ederim geçti çok şükür 😊
Aile bu kizsada bagirsada herkes sirt cevirince yanimizda bir tek onlar kaliyor. Bence hic1 seyi saklamamak lazim.
20 YorumlaAz kalsın bir kız üstüme oturacaktı ben kenara çekildim bacağıma oturdu ayağı kaymıştı çok utanmıştım ya
10 Yorumla
+1 yılVar, yapip itiraf edemeyecegim 1 şey var. Yapmayip icimden geçip soyleyemeyecegim birkac sey var
21 YorumlaHacı çok var ya.. . Taş olup önümüze dizilse cehenneme yol olur Allah affetsin.. 🙈
10 Yorumla
+1 yılBen bile kendime itiraf edemeklerim var kaslı ki aileme itiraf edeyim... Cayır cayır yanacağız bee😁
10 Yorumla
+1 yılVar aslında öğrendiler hatta fakat tam olayı öğrenmediler şükürki
10 Yorumlazamanla herşeyi biliceklerdir zaten onun için yok diyim
10 Yorumla
+1 yılHayır fatura paranı alıp sigara almıyordum ne alaka...
10 Yorumla
+1 yılHepsi var söylesem vatan haini dinsiz bir komünist olurum🧐
24 Yorumla- +1 yıl
Durum vahim 🙃
- +1 yıl
Malesef toplumun kendi normları var bunlara uymuyorsa isen yafta yemeye hazır ol 🧐
- +1 yıl
Sen bildiğin gibi doya doya yaşamaya devam et boşver gerisini :)
- +1 yıl
Öyle yapıyorum zaten şu an için ne düşündüğüm kimseyi ilgilendirmiyor aile bence çok abartılıyor yani sonuçta onların hayatı değil kendi hayatın sen yönetmeliğin
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim 18-19 yaşımda cinselliği öğrendiğimi sanıyorlar :D
10 Yorumlaherkesin sakladığı itiraf edemeyeği şeyler kesinlikle vardır benim dini bakımdan yoksun olmam gibi Allaha inanmıyorum ama ateistte değilim
20 YorumlaEvlenmek istemiyorum diyesim var ne derler acaba
26 Yorumla- +1 yıl
Amaan evlenme boşver
- +1 yıl
Böyle diyenler ilk gidiyor 😅😂
- +1 yıl
Dur daha yeni reşit olmuşsun yaşa hayatını :)
+1 yılkorkmak değil de dinsiz olduğumu gizliyorum canımı sıkmasınlar diye. söylersem kesin sinirlendirecekler beni, ben de cinayet işleyeceğim
20 YorumlaAslında onlara ait olmadığım.
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yanii 🤔
- +1 yıl
Ya hahah 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılOnlardan sakladığım çok şey var.
22 Yorumla- +1 yıl
Meselaa nedir.
- +1 yıl
Boşverin
Ben onlar kadar inançlı değilim. Onlar hissediyorlar tabi ama konuşulması yasak teklif dahi edilemez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında evden kaçmalıydım babuş
11 Yorumla- +1 yıl
Deme öylee 🙃
+1 yılYaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir
12 Yorumla- +1 yıl
Bide ben bileyim mii 😅😂
- +1 yıl
Ahahah malisef ailem bile bilmiyorsa size asla anlatamam :D
Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Ölüme yaklastigim anlar..
112 Yorumla- +1 yıl
Ne sevdasıı var acaba 🤔
- +1 yıl
Yaa tehlikeli ama çok güzel azıcık cesaretim olsa ölmeden önce denemek istediklerime dahil 😊
- +1 yıl
Yükseklik fobim olmasa :)
- +1 yıl
Ya ayılamaz kalpten gidersem 😅😂 kemal sunalı unutmayalım 🤔
- +1 yıl
Eksik kalsın henüz çok gencim, 50 60 yaşıma kadar göreyim dünyayı, yaparken can versem dahi dert etmem 😂
- +1 yıl
Bilinmezlik korkutuyor insanı zaten ve ben çevremdeki insanları seviyorum, yaşayabildiğim kadar yaşamak isterim onlarla vakit geçirmek için :)
Bence herkesin vardır..
12 Yorumla- +1 yıl
İllaa ki
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılzenginilik isteğim var :D
12 Yorumla- +1 yıl
Çook çalışcan o zaman bacımsu.
- +1 yıl
Malesef😅
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Var, beni tanimiyorlar öyle soyliyim
11 Yorumla- +1 yıl
Hem iyi hem kötü olmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞerefsiiz dayım ben küçükken sapıkça yaklaşırdı. Penisini ağzıma sokardı. Dudağımdan öperdi. Şimdi geçmiş aradan 30 yıl. Kime ne anlatam
00 YorumlaMilletin yangınarını kabul etmemi ailem bilse sanırım artık yaşamazdım 🤣
10 YorumlaVar herkesin vardır tabiki
30 Yorumla
+1 yılAilemden birşey gizlemem herşeyimi bilirler.
31 Yorumla
+1 yılBir takim şeyler var.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok şey var ölünce benimle birlikte gidicek
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aileme ben hiçbir şeyi itiraf edemem kdkd
20 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle birliktelik yaşamam
20 Yorumla
+1 yılYok her şeyimi biliyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Yalancının 😁
- +1 yıl
Sende ki bu cinsellik uzmanlığı biliyorlar mı gözüm🤭
- +1 yıl
Biliyorlardır
Evet, var.
34 Yorumla- +1 yıl
Acabaa nedirr
- +1 yıl
En azından onlara bağlı sabit fikirli ve düşüncelere sahip olmaman çok hoş :)
Gönlünce olsun yaşamın.
Hayır herşeye bı cevabım var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şükür şimdiye kadar onlara utandıracak bir şey yapmadım yapmam inşallah
10 Yorumla
+1 yılHayır yok ailemden bişey gizlemem
10 YorumlaYaşamak istediğim hayat.
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım