Kişilik & Karakter Yapmadan duramam dediğiniz üç şey nedir? novel Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Bazı şeyler vardır yapmadan duramazsınız illaki yapmak ister ve kendinizi mutlu edersiniz. Peki siz KScanlar yapmadan duramam dediğiniz üç şeyi belirtmek ister misiniz?Maşallah, maşallah Yapmadan duramam dediğiniz üç şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Uyumak, çay içmek sonra tekrar uyumak. Çünkü şu an çok uykum var😴😴😂😂 3 9 Yorumla novel +1 yıl Ahahah uyanınca da çaylar benden :) 54srp +1 yıl Teşekkür ederim şekerim 😂☺️ novel +1 yıl ne demek şekerim, kurabiye bile alırım 54srp +1 yıl Ne güzel gider yanında ama tuzlu olsun 🙈😂😂 novel +1 yıl herhalde, hem ben hem o tatlı ağır gelir sana :) 54srp +1 yıl Ayyy yaa doğru diyosun ağır gelmesin şimdi 😂😂😂 novel +1 yıl Derim tabi. Düşünürüm seni merak etme sen :) 54srp +1 yıl Yok sen varken merak etmem zaten 😂😂 novel +1 yıl 😊😊
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yemek yemek ve bu aralar cinayet davaları izlemek sdkd 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Kahve içmekKitap okumak Arabamda müzik dinlemek gadası 2 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazı yazmadan, yemek yemeden duramam üçüncüyü bulamadım 2 21 Yorumla novel +1 yıl üçüncüyü kulağıma de :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Bulamadım bulsam derdim 😊 Yorumla novel +1 yıl o da olur Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Senin var mı bari 😊 Yorumla novel +1 yıl dün bir soruda bana aşkını itiraf ettin ama hiç stalklamadın beni :Dciddi anlamda söylemek gerekirse önceden vardı hoşuma da gidiyordu.. Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Seni stalkladigimi bilmeyen kalmadı 😄 başka yöne rotası çevir olmadı bu cümle djfjjfjf yogundum biliyorsun Yorumla novel +1 yıl yoğunluğun sonucu çok iyi tek sevindiğim bu şu aralar başka sevineceğim bir durum yok Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Teşekkürler ederim benim adıma ssvindigin icin Yorumla novel +1 yıl tüm ilerleyişine şahit oldum nasıl sevinmem Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl 😊😊 canimsin Yorumla novel +1 yıl sende benim canımsın kız :) seni ne sevdiğimi bilirsin Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Yoo yok öyle bişey haberim yok benim Yorumla novel +1 yıl aaa ciddi misin? ben diğer sevgilimle haber yollatıcam sana merak etme :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Yollat yollat Yorumla novel +1 yıl Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Hee beklw Yorumla novel +1 yıl valla böyle tatlı olacaksan ben gelirim direk :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Az değilsin var ya 😂 Yorumla novel +1 yıl :) çoğalırım, çoğaltırım Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Tövbeler olsun neye denk geldim Yorumla novel +1 yıl sıradan bir insanım sadece :) Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yara koparmak. Nefretlik bi huy gördüğüm her kabugu kaşıyasım geliyor 2 1 Yorumla novel +1 yıl Değişikmiş Yorumla
Luulia Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl 3ü 5i bilmem de manitayı stalklamadan duramıyorum... 2 9 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Seni o kadar iyi anlıyorum ki 😂 Yorumla novel +1 yıl @Kamelyalı_Kadinnn yalan :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Sen nerden biliyosun be 😂 Yorumla novel +1 yıl genel olarak diyorum ben Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Aşk olsun 😊 Yorumla novel +1 yıl yanlış yere yazmışım normal görüşü kafam bulanık biraz kusura bakma Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Estağfurullah Yorumla Luulia +1 yıl @Kamelyalı_Kadinnn bundan sonra dert ortağıyız o zaman 🤭 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl @Luulia 😂😂🤜🤛 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlki novelin kapalı hesabını stalklamak, ikincisi nutellla yemek, üçüncüsü evde şarkı bağırarak şarkı söylemek 1 5 Yorumla novel +1 yıl Kapalıyımı ah canım takip at ama ben sana kıyamam ki ya 😊 veya direk bana sor Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl Seni gördüğüm yerde yapışıyom zaten sorarım 😅 Yorumla novel +1 yıl :) ne güzel yapışıyorsun ama hoş oluyor :) Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla novel +1 yıl Yorumla
KırıkPapatya Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Şarkı dinlemek, sevdiğimi söylemek, çiçek büyütmek ve kedi/kuş sevmek/beslemek. 4 oldu ama olsundu 😂 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kahve içmeden duramam, duş alırken abdest almadan duramam, kahvaltı ederken kullandığım bardağı keyif çayımı içerken değiştirmeden duramam. 😂 1 0 Yorumla
wiosnna Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Erken uyumak, müzik dinlemek, sabahları kahve içmek. 2 0 Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Omg!! Düşündüm.. Yok ammınakoyim! Sokayım ya, len ben bitmişim. Bir shitt yok. 2 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Tatlı yemeden saçımı duzlestirmeden temizlik yapmadan duramam 1 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. İnternete girmek, satranç oynamak ve müzik dinlemek. 1 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Müzik eşliğinde çizim çalışmak kitap okumak KS ye girmek 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlk olarak boş yapmadan duramamBirilerine bulaşmadan duramamGülmeden duramam 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kahve içmek Çalışmak ya da hareket halinde olmak 😄 Ve Spor yapmak 1 0 Yorumla
Trinity007 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklıma hiç bişey gelmiyor.. Yorumlara şoyle bir goz attım da.. Bencede uyumak.. 🛏 1 0 Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dururum ben her türlü 5 0 Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kahve içmeden duramam, süt tozum bitmiş 🥲 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Çay içmek, bisküvi kemirmek ve bulmaca çözmek... 2 1 Yorumla novel +1 yıl Çaycıları görünce seviniyorum bende manyapğğım :Ç) Yorumla
Pmk1993 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Resim çekmek, müzik dinlemek ve çay içmek.. 2 7 Yorumla novel +1 yıl Çay dedin ne güzel dedin :) Yorumla Pmk1993 +1 yıl Evet çay vazgeçilmezim. 🤗 Yorumla novel +1 yıl oradan bana bir bardak çıkmaz mı yahu :) Yorumla Pmk1993 +1 yıl Çıkar cikar 😅 Yorumla novel +1 yıl Zorla çayıda aldım ya lan :DTeşekkür ederim :) Yorumla Pmk1993 +1 yıl 😅😅 Yorumla novel +1 yıl :) :) Yorumla
dilanaktaas Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Uyku olmazsa olmaz,Cumartesi günleri kardeşlerim dizisini izlemeden de olmaz,Veee son olarak her saat başı bir sigara yakmadan duramam :) 1 0 Yorumla
Senaksk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yemek yemek yemek yemek yemek yemek 1 1 Yorumla novel +1 yıl Helal sana 😍 Yorumla
neooze Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl yorumlarda seks yapmak yazanı arıyorsan aramıza hoşgeldin sapık 1 0 Yorumla
ily_mikelson Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Ben yürümeden duramam. Ciddiyim oturamıyorum😂 4 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nefes almakUyumakYemek yemek 2 0 Yorumla
cicimod Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. stalklamaktan vazgeçemiyorum 2 2 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl 😔🤝 Yorumla cicimod +1 yıl @Kamelyalı_Kadinnn :( Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Kahve içmekMüzik dinlemekDışarıya çıkmak 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Uyumak, kitap okumak ve yemek yemek. 1 0 Yorumla
Hayalperest7898 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Halay Çekmek+ müzik dinlemek+uyumak 😂 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fakir olmam zengin olsam çok şey yaparım 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yemek yapmak, uyumak, kitap okumak 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Uyumadan, düşünmeden, kaşınmadan... 😄 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnternette takılmak,Belki biraz yazı,Müzik 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her gün çilekli süt içmeden duramam 😂 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yemek , Sigara, Gezmek 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. mast mast mast 2 0 Yorumla
bloom180 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Muzik, mast, guzel yemekler. 1 1 Yorumla yarakim +1 yıl En gerçekçi görüş olmuş.. Takdir ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oofffff se** 2 6 Yorumla yarakim +1 yıl 3 şey dedi.. Sen 3 posta mı anladın onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveet Yorumla yarakim +1 yıl Sana sağlam üst üste iki posta atarım, üçüncü vergiye gider. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atsana awk Yorumla yarakim +1 yıl Ah mesafeler ah xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :dd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uyumak, çay içmek sonra tekrar uyumak. Çünkü şu an çok uykum var😴😴😂😂
Ahahah uyanınca da çaylar benden :)
Teşekkür ederim şekerim 😂☺️
ne demek şekerim, kurabiye bile alırım
Ne güzel gider yanında ama tuzlu olsun 🙈😂😂
herhalde, hem ben hem o tatlı ağır gelir sana :)
Ayyy yaa doğru diyosun ağır gelmesin şimdi 😂😂😂
Derim tabi. Düşünürüm seni merak etme sen :)
Yok sen varken merak etmem zaten 😂😂
😊😊
Yemek yemek ve bu aralar cinayet davaları izlemek sdkd
Kahve içmek
Kitap okumak
Arabamda müzik dinlemek gadası
Yazı yazmadan, yemek yemeden duramam üçüncüyü bulamadım
üçüncüyü kulağıma de :D
Bulamadım bulsam derdim 😊
o da olur
Senin var mı bari 😊
dün bir soruda bana aşkını itiraf ettin ama hiç stalklamadın beni :D
ciddi anlamda söylemek gerekirse önceden vardı hoşuma da gidiyordu..
Seni stalkladigimi bilmeyen kalmadı 😄 başka yöne rotası çevir olmadı bu cümle djfjjfjf yogundum biliyorsun
yoğunluğun sonucu çok iyi tek sevindiğim bu şu aralar başka sevineceğim bir durum yok
Teşekkürler ederim benim adıma ssvindigin icin
tüm ilerleyişine şahit oldum nasıl sevinmem
😊😊 canimsin
sende benim canımsın kız :) seni ne sevdiğimi bilirsin
Yoo yok öyle bişey haberim yok benim
aaa ciddi misin? ben diğer sevgilimle haber yollatıcam sana merak etme :D
Yollat yollat
Hee beklw
valla böyle tatlı olacaksan ben gelirim direk :D
Az değilsin var ya 😂
:) çoğalırım, çoğaltırım
Tövbeler olsun neye denk geldim
sıradan bir insanım sadece :)
Yara koparmak. Nefretlik bi huy gördüğüm her kabugu kaşıyasım geliyor
Değişikmiş
3ü 5i bilmem de manitayı stalklamadan duramıyorum...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 😂
@Kamelyalı_Kadinnn yalan :D
Sen nerden biliyosun be 😂
genel olarak diyorum ben
Aşk olsun 😊
yanlış yere yazmışım normal görüşü kafam bulanık biraz kusura bakma
Estağfurullah
@Kamelyalı_Kadinnn bundan sonra dert ortağıyız o zaman 🤭
@Luulia 😂😂🤜🤛
İlki novelin kapalı hesabını stalklamak, ikincisi nutellla yemek, üçüncüsü evde şarkı bağırarak şarkı söylemek
Kapalıyımı ah canım takip at ama ben sana kıyamam ki ya 😊 veya direk bana sor
Seni gördüğüm yerde yapışıyom zaten sorarım 😅
:) ne güzel yapışıyorsun ama hoş oluyor :)
🥰🥰🥰
Şarkı dinlemek, sevdiğimi söylemek, çiçek büyütmek ve kedi/kuş sevmek/beslemek. 4 oldu ama olsundu 😂
Kahve içmeden duramam, duş alırken abdest almadan duramam, kahvaltı ederken kullandığım bardağı keyif çayımı içerken değiştirmeden duramam. 😂
Erken uyumak, müzik dinlemek, sabahları kahve içmek.
Omg!! Düşündüm.. Yok ammınakoyim! Sokayım ya, len ben bitmişim. Bir shitt yok.
Tatlı yemeden saçımı duzlestirmeden temizlik yapmadan duramam
İnternete girmek, satranç oynamak ve müzik dinlemek.
Müzik eşliğinde çizim çalışmak kitap okumak KS ye girmek
İlk olarak boş yapmadan duramam
Birilerine bulaşmadan duramam
Gülmeden duramam
Kahve içmek
Çalışmak ya da hareket halinde olmak 😄
Ve
Spor yapmak
Aklıma hiç bişey gelmiyor.. Yorumlara şoyle bir goz attım da.. Bencede uyumak.. 🛏
Dururum ben her türlü
Kahve içmeden duramam, süt tozum bitmiş 🥲
Çay içmek, bisküvi kemirmek ve bulmaca çözmek...
Çaycıları görünce seviniyorum bende manyapğğım :Ç)
Resim çekmek, müzik dinlemek ve çay içmek..
Çay dedin ne güzel dedin :)
Evet çay vazgeçilmezim. 🤗
oradan bana bir bardak çıkmaz mı yahu :)
Çıkar cikar 😅
Zorla çayıda aldım ya lan :D
Teşekkür ederim :)
😅😅
:) :)
Uyku olmazsa olmaz,
Cumartesi günleri kardeşlerim dizisini izlemeden de olmaz,
Veee son olarak her saat başı bir sigara yakmadan duramam :)
Yemek yemek yemek yemek yemek yemek
Helal sana 😍
yorumlarda seks yapmak yazanı arıyorsan aramıza hoşgeldin sapık
Ben yürümeden duramam. Ciddiyim oturamıyorum😂
Seks, seks, biraz penis.
Namaz kılmak
Çay içmek
Uyumak
Nefes almak
Uyumak
Yemek yemek
stalklamaktan vazgeçemiyorum
😔🤝
@Kamelyalı_Kadinnn :(
Kahve içmek
Müzik dinlemek
Dışarıya çıkmak
Yapmadan duramadigin bir şey yok Şu an
Spor, oyun ve sokağa çıkmak
Araştırmak, düşünmek, okumak
kitap okumak, düşünmek, yürümek.
Uyumak, kitap okumak ve yemek yemek.
Uyumak uyumak ve uyumak😌
Halay Çekmek+ müzik dinlemek+uyumak 😂
İnat
Dans
Müzik
Ve bilmiyom
Yemek yemek, uyumak, seks yapmak.
çay içmek , nefes almak
Sevmek
Yemek yemek 🤣
Yürüyüş
Fakir olmam zengin olsam çok şey yaparım
Kendimi mutlu edemeden duramam.
Yemek yapmak, uyumak, kitap okumak
Yemek, uyku, dizi izlemek.
Çay içmek, namaz kılmak, yemek yemek
Uyumadan, düşünmeden, kaşınmadan... 😄
İnternette takılmak,
Belki biraz yazı,
Müzik
Müzik dinlemeden uyuyamam.
Duş almak, çay içmek, sek.. Yapmak
Araba sürmek Müzik dinlemek Çalışmak
Her gün çilekli süt içmeden duramam 😂
Yemek , Sigara, Gezmek
mast mast mast
Muzik, mast, guzel yemekler.
En gerçekçi görüş olmuş.. Takdir ettim
Yemek yemek
Müzik dinlemek
Uzanmak
Konuşmadan duramam.
Müzik, yemek, uyumak
Müzik yemek gezmek
Oofffff se**
3 şey dedi.. Sen 3 posta mı anladın onu
Eveet
Sana sağlam üst üste iki posta atarım, üçüncü vergiye gider.
Atsana awk
Ah mesafeler ah xd
:dd