Kişilik & Karakter En son ne zaman gemileri yaktınız? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman gemileri yaktınız? Ben dün yaktım hala da yanmaya devam ediyor 😂😂 En son ne zaman gemileri yaktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben gemiyi önce yakıp sonra batırdım çürüsün görmediğim yerlerde diye 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok canisin 😂 gerçi batirman kiyamadigindan da olabilir 🤔 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yook yakmaya tenezzül etmedim 😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl Önce yakmistin ama 😂 gözümden uzak curusun vicdan yapmayım diyorsun gibi geldi sanki 😱 Yorumla
geceyemeyilli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Küllerle baş başa kaldım. Savuracak bir rüzgar gerekiyor. 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çoktan yaktım kül oldu bile diyorsun 😱 Yorumla geceyemeyilli +1 yıl Hatırlamak azap Yorumla Catutigernos +1 yıl Neyi hatırlamak 🤨 Yorumla geceyemeyilli +1 yıl İnsan birini özleyince daha iyi anlıyor aslında onu nasıl sevdiğini. Yorumla Catutigernos +1 yıl Aboow senin ki gemileri yakmak değil senin dediğin farklı bir şey 🤨 genelde öyle olur 😊 Yorumla
Lilithbe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 5 sene önce 😊.. ama çok yakında liman yakıcam az kaldı 1 25 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok olmuş herkeste liman yakıyor kendimi fakir hissetmeye başladım gemileri yakasım vardı vazgeçtim Yorumla Lilithbe +1 yıl Yakmadım yakıcam😒ikna olman çok çok kolay 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha fakirim ben limanım yok o yüzden gemileri yakıyorum 🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Fak fakarim hatta 🤨 Yorumla Lilithbe +1 yıl Yakılacak liman mı lazım bırak olmasın zaten😒 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha neden 🤨 Yorumla Lilithbe +1 yıl Limanın var ve yakıyosun ne değeri var? Gemileri yakarken bile için acırsa liman yakarken neler olur?🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ooo çok damar oldu bu :))) Yorumla Lilithbe +1 yıl Bugün hep damardan giriyorum🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaj hani damar yolu açıyordun 😱 Yorumla Lilithbe +1 yıl Damar yolu açıp yavaş yavaş veriyorum dozu😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahhaha aşırı doz verme de 😂 Yorumla Lilithbe +1 yıl Yok canım aşırı doz verip de kaybetmeyelim yavaş yavaş verip yaşatalım 😎 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha korkutuyorsun ama beni 😂 Yorumla Lilithbe +1 yıl Demirden korkuyosan trene binmeyeceksin o zamaaaan😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tren var tren var yüksek hızlı tren var bir de eski tren var 😱 Yorumla Lilithbe +1 yıl Hepsi aynı şey 😒 Yorumla Catutigernos +1 yıl Cıks biri çok hızlı biri değil 😏 Yorumla Lilithbe +1 yıl İkisi de rayda 🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ama ikisinin rayı aynı değil 😂 Yorumla Lilithbe +1 yıl Niye bu kadar temkinlisin🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hayat bize bunu öğretti de ondan 🤨 Yorumla Lilithbe +1 yıl Off damardan giren sen oldun 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl Cıks damar yolu açıyorum 🤪 Yorumla Lilithbe +1 yıl Sende mii 🙄 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yakın bir zamandı sanki hatırlamadım pek 3 21 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yakın zaman ama hatırlayamadın 😂😂 Yorumla Afraa2727 +1 yıl En son yaptığım şey gemiyi yakmak ise yakın zaman diye dediğim o ama değil ise hatırlamıyorum 🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok açıklayıcı oldu valla 😂 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Bence anladın gayet anladın 😜 Yorumla Catutigernos +1 yıl Düzgün cümleler kursan ölürsün değil mi 😱 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Prensip olarak düzgün cümleler kurmuyorumSende uyuzluk yapmasan ölürsün dimi💔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Seni anlayim diye dedim ama anlamami istemiyor gibisin Yorumla Afraa2727 +1 yıl İmoji yanlış oldu yalnız Yorumla Afraa2727 +1 yıl 😕 Imm şey sorry yia başka bir zamana artık uyuzcum Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben bilmem :))) Yorumla Afraa2727 +1 yıl Baakbakbakk konu yine ben = ben bilmem 😕 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bilsek suç bilmesek ayrı suç Yorumla Afraa2727 +1 yıl Oy oy cen trip mi attın cen hıı🙄🥲 Yorumla Catutigernos +1 yıl Cıks bariz olanı söyledim 😏 Yorumla Afraa2727 +1 yıl O ağızın yüzünün hali ne 🙄😕 Yorumla Catutigernos +1 yıl Fırlama gülüşümü attım Yorumla Afraa2727 +1 yıl Uyuuzsunnnn:)))))))) Yorumla Catutigernos +1 yıl Tövbe de 😱 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Tövbe🙄😕🥲 Yorumla Catutigernos +1 yıl Uslu kız 😉 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Uslu olsam ne yazar 😕 Yorumla
xsxixmxgxex Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl 👉1 yıl önce falan😒👈 2 8 Yorumla Catutigernos +1 yıl Neden yaktın peki 🤨 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl 👉Sonuca bakalım bence savaşta galip gelemedim Minnak kalbimi öldürdü 😪😪👈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Savaşman hata kendini akışına bırakman lazım :))) Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl 👉Zaten bizimki tersine akardı 🤪👈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha çocuğun adı Musa mıydı yoksa 😱 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl 👉Ne alaka 🙄👈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hz Musa'nın mucizelerinden biri nehri tersten akıtmasiydi 🤔 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl 👉Yok 🤔👈 Yorumla
Benpikacu11 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl useniyom gemi yakmaya shsjsj 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahha işte aradığım cevap herkes liman yakıyor psikolojimi bozdular 😂 Yorumla
ÇatlakAhGase Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Hergün yakıyorum deliyim ben biraz dkjsfds 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sende de kaç gemi var arkadaş her gün yakıyorsun vazgeçtim yakmiyorum Yorumla ÇatlakAhGase +1 yıl ahsajdhsaj bende çok arkamız sağlam Yorumla Catutigernos +1 yıl Bize baklava gönder dediğimizde öyle demiyorsun ama 🤪 Yorumla ÇatlakAhGase +1 yıl dhhsajfgdsf kriz var kriz Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne krizi 😱 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gemiyi bırak limanı yaktık knk 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hey maşallah o kadar gözüm döndü diyorsun yani 😂 bu dediğin kırmızı görmüş boğanın bir kaç tık üstü yalnız farkındasın değil mi 🤨 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Geçen gün. Biri beni delirtti. 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yakın zamanmış hayırdır kim delirtti seni? Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok oldu 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne kadar çok :))) Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dün. 1 9 Yorumla Catutigernos +1 yıl Aboow sen de mi ne oluyoruz bu durumda gemidas mi 😂😂 sen niye yaktın peki 🤨 Yorumla persordinary +1 yıl Birsürü çikolata yedim kesin kilo alırım Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha diyeti mi bozdun kız yoksa 😱 Yorumla persordinary +1 yıl Heee🙈 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha bir anne atasözü der ki bir kerecikten bir şey olmaz 😂😂 boy kilo kaç ki diyet yapıyorsun Yorumla persordinary +1 yıl 1.77/57🧿🧿😌 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kız saçını başını yolarim 😂😂😂 şaka mı yapıyorsun diyetlik bir durumun yok ki ben napiyim pandemi de göbek yaptım 😭😭 Yorumla persordinary +1 yıl Diyet yap Yorumla Catutigernos +1 yıl Spor olmadan bir anlamı yok sadece diyet metabolizmayi yavaşlatır sporla metabolizmayi hızlandırman lazım o yüzden spor imkanı yok 🤔 1 yıldır donmuş durumda Yorumla
Apricityy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Limanı yakasım var da az kaldı😀 1 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl O kadar mı kızdırdılar herkeste liman yakıyor zenginlik böyle bir şey olsa gerek 😂 Yorumla Apricityy_ +1 yıl Burda liman ben oluyorum😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahahah bak bu çok değişik bir durum oldu kendini niye yakıyorsun bile bile 😂 Yorumla Apricityy_ +1 yıl Başka türlü akıllanmıyor😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kendinden mi bahsediyorsun 😂😂😂 Yorumla Apricityy_ +1 yıl Evet Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hatırlayamadım ya 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kraliçe olunca gayet normal yakmamissindir hiç gemi Queen dediğin gemi değil insan yakar 🤪 Yorumla münzevibirisi +1 yıl Yaa amann ben ona da üşenirim ahahahaha Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaa kızımız çok üşengençtir King olmak isteyenler ona göre davranın 😂😂 Yorumla münzevibirisi +1 yıl Kingler adam olun Yorumla Catutigernos +1 yıl Aklıma bu geldi 😂😂😂https://youtu.be/C0rnwyT__5I Yorumla
Pre-Workout Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl 3 sene önce 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Epey olmuş :))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben gemiyi önce yakıp sonra batırdım çürüsün görmediğim yerlerde diye
Çok canisin 😂 gerçi batirman kiyamadigindan da olabilir 🤔
yook yakmaya tenezzül etmedim 😀
Önce yakmistin ama 😂 gözümden uzak curusun vicdan yapmayım diyorsun gibi geldi sanki 😱
Küllerle baş başa kaldım. Savuracak bir rüzgar gerekiyor.
Çoktan yaktım kül oldu bile diyorsun 😱
Hatırlamak azap
Neyi hatırlamak 🤨
İnsan birini özleyince daha iyi anlıyor aslında onu nasıl sevdiğini.
Aboow senin ki gemileri yakmak değil senin dediğin farklı bir şey 🤨 genelde öyle olur 😊
5 sene önce 😊.. ama çok yakında liman yakıcam az kaldı
Çok olmuş herkeste liman yakıyor kendimi fakir hissetmeye başladım gemileri yakasım vardı vazgeçtim
Yakmadım yakıcam😒ikna olman çok çok kolay 😏
Hahaha fakirim ben limanım yok o yüzden gemileri yakıyorum 🙄
Fak fakarim hatta 🤨
Yakılacak liman mı lazım bırak olmasın zaten😒
Hahaha neden 🤨
Limanın var ve yakıyosun ne değeri var? Gemileri yakarken bile için acırsa liman yakarken neler olur?🙄
Ooo çok damar oldu bu :)))
Bugün hep damardan giriyorum🤔
Hahaj hani damar yolu açıyordun 😱
Damar yolu açıp yavaş yavaş veriyorum dozu😏
Hahhaha aşırı doz verme de 😂
Yok canım aşırı doz verip de kaybetmeyelim yavaş yavaş verip yaşatalım 😎
Hahaha korkutuyorsun ama beni 😂
Demirden korkuyosan trene binmeyeceksin o zamaaaan😏
Tren var tren var yüksek hızlı tren var bir de eski tren var 😱
Hepsi aynı şey 😒
Cıks biri çok hızlı biri değil 😏
İkisi de rayda 🙄
Ama ikisinin rayı aynı değil 😂
Niye bu kadar temkinlisin🤔
Hayat bize bunu öğretti de ondan 🤨
Off damardan giren sen oldun 😏
Cıks damar yolu açıyorum 🤪
Sende mii 🙄
Yakın bir zamandı sanki hatırlamadım pek
Yakın zaman ama hatırlayamadın 😂😂
En son yaptığım şey gemiyi yakmak ise yakın zaman diye dediğim o ama değil ise hatırlamıyorum 🙄
Çok açıklayıcı oldu valla 😂
Bence anladın gayet anladın 😜
Düzgün cümleler kursan ölürsün değil mi 😱
Prensip olarak düzgün cümleler kurmuyorum
Sende uyuzluk yapmasan ölürsün dimi💔
Seni anlayim diye dedim ama anlamami istemiyor gibisin
İmoji yanlış oldu yalnız
😕 Imm şey sorry yia başka bir zamana artık uyuzcum
Ben bilmem :)))
Baakbakbakk konu yine ben = ben bilmem 😕
Bilsek suç bilmesek ayrı suç
Oy oy cen trip mi attın cen hıı🙄🥲
Cıks bariz olanı söyledim 😏
O ağızın yüzünün hali ne 🙄😕
Fırlama gülüşümü attım
Uyuuzsunnnn:))))))))
Tövbe de 😱
Tövbe🙄😕🥲
Uslu kız 😉
Uslu olsam ne yazar 😕
👉1 yıl önce falan😒👈
Neden yaktın peki 🤨
👉Sonuca bakalım bence savaşta galip gelemedim Minnak kalbimi öldürdü 😪😪👈
Savaşman hata kendini akışına bırakman lazım :)))
👉Zaten bizimki tersine akardı 🤪👈
Hahaha çocuğun adı Musa mıydı yoksa 😱
👉Ne alaka 🙄👈
Hz Musa'nın mucizelerinden biri nehri tersten akıtmasiydi 🤔
👉Yok 🤔👈
useniyom gemi yakmaya shsjsj
Hahha işte aradığım cevap herkes liman yakıyor psikolojimi bozdular 😂
Hergün yakıyorum deliyim ben biraz dkjsfds
Sende de kaç gemi var arkadaş her gün yakıyorsun vazgeçtim yakmiyorum
ahsajdhsaj bende çok arkamız sağlam
Bize baklava gönder dediğimizde öyle demiyorsun ama 🤪
dhhsajfgdsf kriz var kriz
Ne krizi 😱
Gemiyi bırak limanı yaktık knk
Hey maşallah o kadar gözüm döndü diyorsun yani 😂 bu dediğin kırmızı görmüş boğanın bir kaç tık üstü yalnız farkındasın değil mi 🤨
Geçen gün. Biri beni delirtti.
Yakın zamanmış hayırdır kim delirtti seni?
Çok oldu
Ne kadar çok :)))
Dün.
Aboow sen de mi ne oluyoruz bu durumda gemidas mi 😂😂 sen niye yaktın peki 🤨
Birsürü çikolata yedim kesin kilo alırım
Hahaha diyeti mi bozdun kız yoksa 😱
Heee🙈
Hahaha bir anne atasözü der ki bir kerecikten bir şey olmaz 😂😂 boy kilo kaç ki diyet yapıyorsun
1.77/57🧿🧿😌
Kız saçını başını yolarim 😂😂😂 şaka mı yapıyorsun diyetlik bir durumun yok ki ben napiyim pandemi de göbek yaptım 😭😭
Diyet yap
Spor olmadan bir anlamı yok sadece diyet metabolizmayi yavaşlatır sporla metabolizmayi hızlandırman lazım o yüzden spor imkanı yok 🤔 1 yıldır donmuş durumda
Limanı yakasım var da az kaldı😀
O kadar mı kızdırdılar herkeste liman yakıyor zenginlik böyle bir şey olsa gerek 😂
Burda liman ben oluyorum😀
Hahahah bak bu çok değişik bir durum oldu kendini niye yakıyorsun bile bile 😂
Başka türlü akıllanmıyor😀
Kendinden mi bahsediyorsun 😂😂😂
Evet
Hatırlayamadım ya
Kraliçe olunca gayet normal yakmamissindir hiç gemi Queen dediğin gemi değil insan yakar 🤪
Yaa amann ben ona da üşenirim ahahahaha
Hahaa kızımız çok üşengençtir King olmak isteyenler ona göre davranın 😂😂
Kingler adam olun
Aklıma bu geldi 😂😂😂
https://youtu.be/C0rnwyT__5I
3 sene önce
Epey olmuş :)))