Kellik sorunu yaşayanlar için tavsiyeleriniz var mı?

Babam, amcalarım ve dedelerim hepsi keller. Babam benle aynı yaşta kel olmuş, bende babamla aynı yaştayım ve saçlarım inanılmaz dökülüyor. Erkek tipi denen dökülme sanırım bu çünkü hem şakaklardan hemde tepeden açılıyor saçım. 1 sene öncesine kadar çok güzel saçlarım vardı omuzlarıma sırtıma kadar uzatırdım herkes hayranlıkla bakardı. Son dönemde uzun saçlarımın arasından kafamın derileri görünüyordu birde saçımın haciminde ciddi bir azalma olmuştu sanki tepemde bir kaç tel saç kalmış gibi hissediyordum her gün avuç avuç saç geliyodu elime. :( En sonunda dayanamadım gidip kestim saçlarımı çünkü kesersen dökülmez dediler. Ama şimdi daha kötü oldum tepemde resmen et görünüyo çok kötü bir görüntüm var. Anlaşılan babam gibi tam anlamıyla dazlak olacağım. Tam dazlak olanlara saç ekimi de fayda etmiyor bildiğim kadarıyla. Üstelik yaşımda genç 21 yaşındayım ve bu durum psikoljimi bozdu. 45-50 yaşındaki adamları kafasında saçla görünce deli oluyorum. bütün karizmam duruşum yakışıklılığım hepsi bitti. aam biliyorum bunun yaşlılkıkla ilgisi yok bu genetik bir sağlık sorunudur. kız arkadaşımdan da ayrıldım artık bu kel kafamla kız arkadaşta bulamam :) çünkü artık kızlar bana bakmıyor yaşlı olduğumu zannediyorlar sanırım ( benim durumumda olan ve bu dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa hem bir genel sohbet, dertleşme hemde bu sorunu nasıl çözeriz tarzında yorumlar bekliyorum. Sevgilerimle
Kellik sorunu yaşayanlar için tavsiyeleriniz var mı?