Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
İkili ilişkilerde dozunda kıskançlıktan yanayım. Elbette bazı karşı cinsten kıskanma durumları olur ama bu abartılı olmamalı. Birlikte olduğun kişinin de sana bu konuda anlayışlı davranıp inat etmemesi gerek diye düşünüyorum. Giyim konusunda zaten asla kıskanmam.
açıkcası.. hoşuma gitmeyen arkadaşını bana karşı savunması masum görmesi ve absürt bir durumu normalleştirmeye çalıştırmasından kıskandım gibi miğdem de bulanıyor ve en nihayetinde o şey tamda düşündüğüm gibi oluyor...
Bununçok merak ediyorum ben, açana klinik vakamıyım yoksa güven kanatsız bir kuştur uçarsa geri Dönmez diye olaylara bakıp özgüveni olan birisimiyim? Hiç kıskanç değilim ve eksik olduğumu düşünmüyorum
Kimseyi kıskanmıyorum.. Sadece örnek aldığım insanlar elbette olabilir.. Kendini her anlamda geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden insanlara özenirim mesela.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hayatın genelinde kıskançlığım yoktur. ikili ilişkilerde, biri sevdiğim insanla sınırlarını aşacak şekilde yakınlaşmaya çalışıyorsa bunu yapmaması gerektiğini öğrenir. Sevdiğim insan bu konuda beni suçlarsa ikisini başbaşa bırakırım. İkiside benim için yoktur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sosyal medyada başkalarına atılan beğniler, mesajlar. İnsan kendini değersiz hissediyor sözüm ona aklındaki bensem onlar niye oluyor ki? sorsam kafa dağıtıyorum onlarla ciddi değilim olur. bana beğeni atılırsa kavga malzemsi olur. var mı böyle şey ya?
Aşk hayatım olmadığından kıskançlığım yok denecek kadar az (%2). Hayatımın aşkını bulduktan sonra, kıskançlıklarım bazı durumlarda artacak; ama %50 sınırını aşmasın isterdim. %50 üzeri abartı geliyor.
Yakın arkadaşımı sevgilisinden veya başka bir arkadaşından kıskanabilirim. Birde kardeşlerimi sevgililerinden kıskanırım. Başka da hiçbir şey kıskanmam. 🐈
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
herhangi bir erkle foto çekip sosyal medyada paylaşıyorsa benim için biter