Kişilik & Karakter Kendinizi tatlı buluyor musunuz? TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Kişi etrafında gördüğü birine tatlıymış, iticiymiş tarzı yakıştırmalar da bulunur. Peki kişi kendini tatlı bulur mu? Kendinizi tatlı buluyor musunuz? Hangi özelliğiniz, güzelliğiniz size tatlı geliyor? Söylermisiniz...🥳 Kendinizi tatlı buluyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hdmdkdk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Küçük kardeşim gelip yanağımı sıktığına göre, evet buluyorum 1 5 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Sizin editörlüğe yükseldiğinizi bilmiyordum Yorumla TedMosbycik +1 yıl Nasip, kısmet:) Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Tebrikler Yorumla TedMosbycik +1 yıl Teşekkürler ediyorum Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Evet buluyorum ve etrafımdakiler de sevimli sempatik bulur🎈 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Teşekkürler 🌺🌺 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tatlıyım insnalar beni tanıdıklarında tatlı olduğumu düşünür ama işte tanımaları lazım jdkd çünkü ilk bakışta çok iticiyimdir 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Tatlı değilim. Çok sevimsizimdir. 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Yaa teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
justapo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl yani 3-5 kişi tatlısın demişti az çok öyleyimdir heralde :D 1 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yaaa ama ben bunuu yeriiim.😍🤗💗Yani az biraz çok azıcık buluyorum. 1 0 Yorumla
PettyPœty Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Ben hariç herkes tatlıdır😄 bebeğin tarzına bayildiim 1 5 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla PettyPœty +1 yıl Eyw. Karşim sende de tatlılık potansiyeli var gibi Yorumla TedMosbycik +1 yıl Eyvallah karşim bende tatlıyim Yorumla PettyPœty +1 yıl Hm degilmişsin Yorumla TedMosbycik +1 yıl Eyvallah karşim bende tatlı degilmişim Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Evet buluyorum ama bazen o kadar gıcık be iticiyim kiiii 0 3 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla Burbie +1 yıl Sevimli tehlikeli 🐥🔪 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Sözümü geri aldim Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Tabiiisi çok tatlıyım bee sjsjsn 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla PolyannaElisa +1 yıl 😊🌼 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çok tatlıyım çok şekerim bal mıyım neyim hdjxjxj 1 3 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Ctrl c, ctrl v Yorumla TedMosbycik +1 yıl Herkese ayrı ayrı yazacak değiliz, yalan söylüyoz sevinin işte ndbndnd Yorumla
Gkey991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Erkeğin tatlısı olmaz küçükken falan 1 3 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla Gkey991 +1 yıl S. iktir la Yorumla TedMosbycik +1 yıl Yav tatlısın kardeşim aaa uzatma ndgbdnd Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tatlı değilim ama çekiciyim 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Little_dark_age_ +1 yıl eyw ted
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çoğunlukla kendimi tatlı buluyorum. 1 1 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne tatlılığı ya ekşiyim ben fsghsk 1 0 Yorumla
Melofiçiyuv Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Şeker gibiyim allah nazarlardan saklasin 1 0 Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birazcık 😅 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla MermaiD_0 +1 yıl Teşekkürler balll😊😊❤️ Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nötr. 1 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla tükenmişadam +1 yıl Eyvallah o senin güzel bakışın. Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eh birqz😒 1 1 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İ ih 1 1 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çok tatlısın karşim Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zaman zaman 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Benden tatlısı yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Küçük kardeşim gelip yanağımı sıktığına göre, evet buluyorum
Çok tatlısın karşim
Sizin editörlüğe yükseldiğinizi bilmiyordum
Nasip, kısmet:)
Tebrikler
Teşekkürler ediyorum
Evet buluyorum ve etrafımdakiler de sevimli sempatik bulur🎈
Çok tatlısın karşim
Teşekkürler 🌺🌺
Tatlıyım insnalar beni tanıdıklarında tatlı olduğumu düşünür ama işte tanımaları lazım jdkd çünkü ilk bakışta çok iticiyimdir
Tatlı değilim. Çok sevimsizimdir.
Çok tatlısın karşim
Yaa teşekkür ederim 🙏🏻
yani 3-5 kişi tatlısın demişti az çok öyleyimdir heralde :D
Yaaa ama ben bunuu yeriiim.😍🤗💗
Yani az biraz çok azıcık buluyorum.
Ben hariç herkes tatlıdır😄 bebeğin tarzına bayildiim
Çok tatlısın karşim
Eyw. Karşim sende de tatlılık potansiyeli var gibi
Eyvallah karşim bende tatlıyim
Hm degilmişsin
Eyvallah karşim bende tatlı degilmişim