Merhaba.. Hayatınızda ki insanların kötücül yaklaşımına nasıl tepki verirdiniz.. Vurup, kırıp, saçmak yerine Sanırım bazen bazı insanların hayatından gitmek en doğrusu olabiliyor.. Keyifli günler.. 🤘🥂
sinsilik, birinin kuyusunu kazmak, intikam almak , vs bu gibi şeylerle uğraşmıyorum bunlar çok basit şeyler herkesin yapabieceği bişey bu, ben direk gayet açık bir şekilde yüzüne vurup ve hayatımdan çıkartırım ve bunu yaptığım kim varsa ilerde elime düşmüştür ben birinin kuyusunu kazmakla intikam almakla uğraşmam zaten bana olan niyetini biliyorum ve hayatımdan çıkartmak istiyorum bunca zaman zaten vakit ayırmışım neden ona kötülük yaparak tekrar vaktimi enerjimi ayırıyımkii hayat bu tür boş kişiler ve boş şeylerle uğraşılmiyacak kadar kısa ben kendime odaklanırım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu konuda tam bir aymazım, ya da karşı tarafa bunu konduramadığım için anlamak işime gelmiyor ama gerçekler eninde sonunda ortaya çıkıyor ve ben sırtımdan vuruluyorum. Yine de hatır, gönül bilmezlik yapamıyorum. Olsun, ödeşmeden bitmezmiş ömür. Ben sıramı savdım.
Çok fazla bu tür insanla karşılaştım diyebilirim. Bu sadece bana yapılan olarak değil. Topluma ve kendi arkadaşlarına yapanlardan bahsetmek isterim. Bunlar için yapılacak en büyük ders yalnızlaştırmak olmalı. Kötülükleri ile baş başa bırakılmalılar.
Yoksa kırıp, döküp. Bağırıp, çağırıp tepki gösterirsek. Onların amacına hizmet etmiş oluyoruz. O yüzden en iyi yöntem tepkisizlik olabilir.
İnsanlar sözlerle yüzüne karşı demesede , davranışları ile gösteriyor kendilerini. Aynı alanda bulunsam bile zihnen o kişiden uzaklasiyorum. O kişi ya da kişiler , hayatımda olmasına gerek yok. Önemsemem. Ben kendi isteklerim doğrultusunda yoluma devam ederim
Ben meydanı bırakmam ama muhatap olamıypr yüzleşemiyorsa yaptığıyla bunun içinde uğraşmam. Meydanda kazdığı kuyu ve ben varken ona meydan dar gelir. Buda bana yeter👒
Hayatınmda tutmuyorum onları, onlar çöp.. Alsınlar ellerine kazma küreği, kendi kuyularını kazsınlar.. Ben muhattap olmuyorum Allah'a havale ediyorum onları kendi kendilerini yesinler
Kuyumu kazdıklarını anlayamayacak kadar safımdır. Ola ki anladım, o insanı hayatımdan siler atarım. Bugün kuyumu kazan, yarın öbür gün o kuyuya gömer beni. Güvenemem o tip insanlara.
Ben salağımdır ve aşırı iyi niyetli Anlamam çok zor oluyor hatta birinin olanları gözüme sokması gerekiyor O kişileri hayatımdan çıkartıyorum ama bazen o kadar kolay olmuyor