Annem ne kadar patavatsizsin dese de, bunu yapmazsam rahat edemiyorum...
Bence gayet anlaşılır şekilde yazdım detayı...
Peki ya sen?
İyi geceler KS canlar ☺
Bence gayet anlaşılır şekilde yazdım detayı...
Peki ya sen?
İyi geceler KS canlar ☺
Yapılan görüşlere bakmadım, ama bunu yazdıktan sonra okuyacağım.
Ve eminim ki; görüş yapanların %90 ı, ben yüzüne söylerim, kimsenin arkasından konuşmam demiştir.
Bazen düşünüyorum da dünyada ne kadar doğru, dürüst ve güvenilir insan varsa bu sitede toplanmış sanki, çünkü bu sitedeki herkes kendine göre 4*4 lük... Hiç kendini yalancı gören, kendini beğenmeyen, kendini sahtekâr gören birisine denk gelmedim.
Peki, gerçekten kimsenin arkasından konuşmuyor muyuz?
Ben basit bir örnek vereyim; İşyerinde arkadaşlarla müdürün dedikodusunu yapıyoruz, bu arkadan konuşmadır.
Yani dedikodu da, bir arkadan konuşmadır. Peki, bu sitedeki arkadaşlar hiç mi başkasının dedikodusunu yapmıyorlar?
Bu arada her yapılan dedikodu kötü değildir, iyi niyetle de yapılabilir.. Birisi, sizi başkasına övebilir, ne kadar doğru, dürüst ve güvenilir bir insan olduğunu anlatabilir...
Arkadan konuşma deyince, illa ki orada kötü niyet de aranmamalıdır🙂
Galiba, biraz daha uzatırsam hikaye olacak, en iyisi bitireyim burada🙂
Bu arada arkadan konuşma olayı, yüzüne söylemekten korkulduğu için yapılan bir şey değil... Bizim milletimizde alışkanlık olmuş bir şeydir...(aaaa bu şöyle, o öyle, bu ne kadar dürüst, o ne kadar o... pu, bu çok sahtekâr... vs.)
Bu soru tam benlik olmuş vallahi benim yüzüme konuşmaya cesareti olmayan insanlar yalan yanlış senaryolar yazıp sağda solda arkamdan çok konuştular insanlar herseyi tek taraflı bildikleri için onlar mağduru oynayan kırmızı başlıklı kız ben ormandaki kurt oldum dinleyen hallerine üzüldü haliyle ben burda soru sordukca onlara ithafen paranoya olduğunu düşünen arkadaşlarda çıktı arkadaşlarını düşünen hikayeyi tek taraflı dinleyenler şimdi yakın zamanda geçmişte bana yazılan aglanan sizlanan Ağar abla gördüğünüz bir çok bayanın nudeli buram buram erotizm kokan mesajlarını tek tek ifşa edecem ki görsünler bakalım masum gördükleri mağdur gördükleri kırmızı başlıklı kızlarımız zamanında bana nasıl yalvarmislar benle beraber olmak için ben konuşursam sitede değil durmak çekip gitmek zorunda kalırlar eeee yaklaşıyor yaklaşmakta olan süslü ablalar bence susun artık benim sabrımı zorlamayın
Gecen ablanın biri sitem ediyor bıktık senin bu tehtitkar öne çıkmaya çalışan sorularından cevaplarından diye hep ona denk geliyormuş sorularım cevaplarım şimdiye kadar meydanı boş bulup dedikodu yapan bir gurup vardı herkesin ardından iftira atan diledikleri gibi at kosturuyorlardi ben o gurubun a babalarının karılarının hepsinin ne mal olduğunu bildiğim için başka insanların da canını yakmasinlar diye bu sert tavırlarım bunların canını yakacaksın ki can yakmak neymiş görsünler
Teşekkür ederim 🙏
En güzelini yapıyorsun. özellikle KScanlar içinde arkadaş konuşan çok fazla var.
Biri yüzüme küfür etse cesaret ve dürüstlüğünden dolayı alnından öperim. Onun için korkaklık göstergesi olan davranışları sergilememeye çalışırım. Arkadan konuşmak bariz korkaklıktır. Ama içimizde bir kurt var ki, birinin adı geçtiğinde kıvrandırır bizi.
Cevap
33Cevap
Direkt yüzüne konuşmayı tercih ediyorum gadası
Ben söylersen yüzüne de söylerim arkasına da söylerim, sağına da söylerim soluna da söylerim, hiç çekinme söylerim, yeterli benim ağzımı açtırmasın söylerim ben her yerine onun.
Kırmadan ben düşürsem söylerim ya da şöyle yaparım "Ya kırılma ama..." ya da "aslında ben seni görünce ilk ne düşündüm biliyor musun?" gibi hafifletici cümlelerle söylerim. Çünkü kalp kırmak en üzücü şeylerden biri. Ama bazen karşımdaki insana karşı olan düşüncelerimin boyutuna göre de değişir 🍃
Ben hayatımı hep bi kamerayla izleniyomuşum gibi yaşarım ne demişler “sırrını söyleme dostuna, dostun söyler dostuna” bu yüzden arkasından bişey söylediysem yüzüne de söylerim
Çünkü bilirimki ben söylemeden önce onun kulağına giderse daha büyük ayıp etmiş olurum
Söylerim. Yüzüne konuşabilseydim arkasından söylemezdim zaten djfkds
Hayır dobrayımdır ben söylerim ama patavatsızlık gibi değil kibarca karşı tarafı kırmadan
Hiç kimse şimdi demesin sakın yok demem falan çoğu kişide söyler insanız kusursuz olacak değiliz. Kusursuz olmamız imkansız.
Arkadan verir veristiririm acimam 😅😅😅 yüzlerine dersem uzulurler. Benim hakkimdada konussalar alinmam bende aynı halti yediğim için eşitlik iyidir.
Yüzüne söylemedi isem arkasından konuşmam. Çünkü onun hakkı olan şeyi boşa heba etmem. Yanımda saklarım, ne zaman gelirse hediyesini alır.
Kolay kolay kimsenin arkasindan konusmam kankam konussamda iyi yonlerini veya yaptigi iyilikleri konusurum 😉😉
Asla söylemem konu hakkında dedikodu yapılan yerde de durmam
Ben de yüzüne söylemediğim birşeyi arkasından söylemem 😃💁🏼♀️
Bunu kadınlar yapar biz erkekler de de huyu size benzeyenler yaparlar. Adamlığın işi değil yani.
Birisinin arkasından konuşmam. Ne var ise, yüzüne de söylerim.
Yuzune degil arkasindan konusma taraftariyim. İnsani yuzune konusacak kadar ciddiye almiyorum.
Zaten arkasından konuşamadığım şeyleri yüzüne söylerim esirgemem adam olsun o zaman söyletmesin 🙄
Dedikodu hiç yapmayan insan görmedim hayatımda. Arkadan konuştuğumda oluyor yüzüne soyledigimde.
Yüzüne söyleyemeyeceğim bir şeyse düşünmeye bile gerek yok ki arkasından söyleyeyim. Ya yüzüne söylerim, ya susarım; çünkü ben, bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.
direk yüzüne söylerim ben, lafı dolandırmak ya da arkasından konuşmak bana göre değil
Bazen söylenmiyor ya da imkan olmuyor kimsenin arkasından konuşmam diyen yalan söyler
Ben de patavatsızım eğer harbilik patavatsızliksa🤝🤝🤝
Yüzüne konusamiycagim kadar büyük bir ayıp yapana denk gelmedim daha umarimda gelmem 🥃
Kimsenin arkasından atıp tutmam direk yüzüne söylerim karşımdaki kim olursa olsun
o dediğin korkakların işi cesur olur yüzüne söyler
Sadece içimden söylerim eğer yüzüne söyleyemediğim bir şeyse.
Asla ve asla öyle bir yönüm yok. Eğer birinin arkasından bir şey söylüyorsam muhakkak Onun Yüzüne de söylemişimdir
Beni hep bu yüzden eleştirirler babam patronum arkadaşlarım kötüde olsa tutamam kendimi neyse hakkını veririm bende böyleyim ne yapım
Yüzüne söylerim bende kiriliyorsa kırılsın banane
Ara verdim yavrum biraz sıkıntılar vardı ama temelli dönüş yaptım buraya
Napim yaa cevap veremiyorum huyum kurusun yavrum😋😋
Iyiyim kuzum seni burayı çok özledim 🥰🥰
Arkasından da konuştuklarım oluyor ama bu o an yüzyüze olmadığımdandır
Birilerinin arkasından konuşmak boğucu yorucu gereksiz
Olması gereken şeyi yapıyorsun
Yok ben direkt yüze çalışırım
ben söylüyorum üslubu ile elbette
Profil süper en çok sevdiğim aktör resimli
Çokmu benziyorsun?
☺️