Öfke nefret dolu bi an içinde ortalığı toz duman etmek varken birden bire sakinleşmiş olsanız sonradan pişmanlık hisseder miydiniz? Ortalığı yıkıp dağıtmalıydım dermisiniz? Böyle bi durumda neler hissedersiniz anlatır mısınız?🤔

Merhabalar,
Evet bazı dönemlerde bunu fazlasıyla yaşadım diyebilirim. Keşke şunu yapsaydım ya da keşke bunu söyleseydim diye hayıflandığım anlar.. Fakat yine sakin kalmak en iyisi sanırım. Öfke bazen geri döndürülemez sonuçlara sebep olabiliyor. Bunu kontrol etmek en zoru olsa sanırım.
Sakin bir yapım var. Pozitif bir duruşum da. Sanıtım bu yüzden affetmeyi de seviyorum. Çabuk da unuturum. Kindar değilim. Sevgi benim için çok kıymetli. Değer veririm severin ve karşılıksız severim o yüzden de çabuk güvenirim sevdiğime. Ön yargılı değilim. Aksini görene kadar hemen güvenir kolayca bağlanırım. Kırdığım engellediğim üzdüğüm biri varsa bileyim onu da hemen affederim, helalleşirim. Katı değilim.
Buradan senin katkınla kimleri kırdımsa onlardan özür diliyorum, affetsinler beni, haklarını helal etsinler.
Beni kırmış olanları da ben affettim, varsa hakkım helal ediyorum herkese. Lütfen artık birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip kucaklaşalım. Küsmeyelim. Sakin olalım, keşke demektense köyü anları unutup mutlu olalım. 😎🌸🌺🥀🍀
Aksine bunca zaman birçok şeyi öfkeyle çözmeye çalıştım ve kendime zarar verdiğini ve insanların hiçbir zaman umurunda olmadığını gördüğüm için, artık anlık tepkiler vermek yerine her şeyin doğru zamanını bekleme taraftarıyım.
Ben normalde sakin kalan bir insan değilim...
Ancak görmezden gelirim onlarında benim hayatımda anlamı kalmamıştır.
Sevdiğim insanların hatalarına tahammül edemem illaki laf sokar rahatsiz ederim.
Susuyorsam eğer geçmiş olsun, benden onlara ne köy olur ne kasaba..
Cevap
19Cevap
Oluyor tabi pişman ediyorlar. Görmezden geldikçe azıyorlar ama onlarla uğraşamam.
Genelde öylelerinin başı beladan eksik kalmıyor neyse ki. Stratejik davranmak lazım. Her insan görünümlü canlıyı kendi türümüzden sanarsak yanılırız. Bunu bilip öyle haraket etmek lazım 😀 Ben ortam oluşturuyorum birbirlerini yiyorlar. 🤷♂️
Sakin kaldigim icin pismanlik hissettigim cok fazla an oldu genelde ofkeyle ortaligi birbirine katarken degil sakin kaldigim icin pisman olurum. Cok sabirli olucam cildirmicam diye diye herkes tepeme cikardim yetti artik
Evet nadiren de olsa kendimi kontrol ettiğim için kendime olay sonrasında kızarım.. Yani bazı insanlar harbiden hak ediyorlar bazı şeyleri.. O yüzden gelişine yaşıyorum hayatı genel itibariyle sonrasında pişman olmamak adına.. Keyifli günler..
Çok kez yaşadım çünkü insanlara kolay kolay hayır bile diyemem amaa fırsat geçince elime de lavlarımı çok kez kustum kişiye..
Kusuncaya kadar için için yiyip bitirmiştim kendimi.
hahaha 😃💁🏼♀️ Aha böyle oluyor
Hakedene hakettiği. lafı yerinde sokmayinca sakin kalınca kızıyorum kendime içimden söylüyorum akşam uyumadan avutmuyor ama olsun ne edeyim
Evet, yaşadım. Çünkü çoğu zaman tepkini sert koymadığında kızdığını, istemediğini, rahatsız olduğunu anlamıyorlar.
Sakinliğimi koruyamadığım için pişman olabilirim. Ki, korumadıysam öyle olması gerekiyormuş der geçerim ben. Olanla, ölmüşün çaresi yok.
Hayır sakin kaldığım hiç bir andan pişman olmadım tam tersi oldu ne gerek vardı neden sessiz kalmadım diyorum..
Sakin insanlar genelde meşgul insanlardır fiziken meşguliyetten bahsediyorum yorgunluk sükunete sebep oluyor😅
öfkelenirsem hıncını fena çıkarırım sakin kalmak bana göre değil sinirlendiriyorsa hak ettiğini bulur
Sakin kalamam ki. Kan beynime sıçramişsa geri dönüsü yoktur.
İşten atılırken fazla sakin olup asla cevap vermemem beni hâlâ üzen durumlardan
hiç olmadı sakın kalmak daha mantıklı ıse onu yapmısımdır .
Son 1 yıldır fazla sakinim pişman olduğum oldu evet
Hayır hiç pişman olmadım. Öyle davranmam gerekiyorsa sonuna kadar da davranırım.
Aksine keşke daha önce sakinliğimi koruyabilseydim.
İş hayatında yaşadığım çok oldu kendimi sadece üzdüm.
Hayır, çünkü genel olarak sakinim. Yani kendimi zorladığım bir durum değil. Fark ediyorum ki kimseyi umursamamak böyle bir şey olsa gerek...
Sinirli bir yapım vardır. Çoğu zaman olaylarda sakinliğimi koruyamam, anında sinirlenirim. Sadece bazen çok fazla sinirlendiğim için pişman oluyorum. “Ne gerek vardı ki bu kadar tepkiye?” diye soruyorum kendime fakat iş işten geçmiş oluyor tabii.
hayır..
çünkü hep hakettiğini verdim bugüne kadar..
Bu zamana kadar hep sakinliğimi korudum hiç de pişmanlık duymadım
Hayır sakinligimi korudugum icin pişmanlık hissetmedim eger olumsuz konuşmalar yapsalardı bana cevabını verirdim tabi savunma mekanizmamız olmadan paramparça oluruz malesef bu bir gercek
Bazen kendime kızıyorum evet
Ah ah içimde ne fırtınalar esiyor kimse bilemez bir essen ortalığı yıkar geçerim de şimdilik tutuyorum ama nereye kadar ben de bilmiyorum
Her zaman hissediyorum her zamanda sakin kalmaya devam ediyorum biraz aptalim sanırım
Görümcem laf soktukça saçını başını yolmadigim için üzgünüm
Çok bazen kuramamk en iyisi sonrası pişmanlık ollabiliuor
Sakinliğimi koruyamam hiç
Evet geçenlerde hissettim
Sakin olduğum için mutluyum.
hayır, intikamim aci oldu.
Sakinligimi asla korumam
Hayır pişman olmuyorum.
Sakinliğimi koruyorsam zaten önemsizdir.
Hissetmem aksine erdemliktir
Holt’un bir sözü var...
Dünya yansın s*kimde değil ben yalıma bakarım
Hayir olmadi bilakis iyiki dedim hep.
Koruyabilirsem cevap veririm bu soruya
Evet çok geldi bu başıma.
Evet bazen keşke patlasaydım diyorum
Yaşadım iyi de oldu yoksa çok kalp kırardım
Ohooo hangi birinden başlayım birçok olayım oldu
Anlatsam roman olur:)
Evet...
Neden ağzını yüzünü dağıtmadım dediğim oldu