Sıkıcı olduğumu düşünmüyorum. Nedeni ise; eğlence anlayışım çok derindir. Sığ bir insan değilim. Her türlü sohbete gelebilirim. İnsanlar beni eğlenceli bulur. Bu konuda aranan adamım diyebilirim. Mizah kabiliyetim fazlası ile gelişmiştir. Bu konuda kendime çok fazla güvenirim.
Kesinlikle eğlenceli bir insanım.. Nedeni yok aslında bu benim mizacım.. Hayatı fazla ciddiye almıyorum ve akışına göre yaşıyorum.. Tabi ki eğlenceli yönümü herkesle paylaşmıyorum bu ayrı.. Dışarı resmi ve sert görünen bi yapıdayım.. Gerçek beni, sevdiğim ve değer verdiğim insanlar görebilir ve tecrübe edebilir.. Keyifli akşamlar..
Karşımda ki kişiyle uyumuma göre değişiyor aslında. Ama genel olarak; Konuşkan, girişken, atılgan biri olduğum için çevremdekiler sıkça eğlenceli biri olduğumu söyler. Taa ki modum düşük olmayana kadar. Modum düşük olunca çok sıkıcı biri oluyorum. 👀
Eğlenceli yanım da vardır, beni gördüğünde gülmeye başlayan çok arkadaşım var mesela :)) Sıkmam fakat çoğuna göre sıkıcı konular üzerinde fazla düşünürüm. Saçlarımın beyazlamasının bir nedeni de bu olabilir.
Genellikle her ikiside var bende bazen sıkıcı bazen eglenceli oluyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer kafa yapımız uyuşmuyor gibi hissedersem tek kelime bile edemiyorum sıfır sohbet ama benlik biriyse uıffffufuufufuf djdkmdödö çok eğlenirim eğlendiririm
Karşımdaki insana göre değişen bir yapıya sahibim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğlenceli bir insanım ama o kadar iyi davrandım ki sıktım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok sıkıcıyımdır bazen ağzım bıçak açmaz Eğlenceliyimdir güzel taklit yaparım mizahıma güvenirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla samimi değilsem veya enerji alamadıysam soğuk nevale gibi oluyorum. Ama bir enerjimiz tutarsa veya samimiysem de çok eğlenceli oluyorum yanımdakileri hep güldürüyorum. Bu sebepten uzaktan biraz soğuk birisi gibi durabiliyorum.