İltifat ederken gerçekten düşündüğünüz şeyleri mi söylersiniz yoksa karşı tarafın hoşuna gideceğini bildiğiniz şeyleri mi? Sizin ettiğiniz iltifatlara ne kadar güvenebiliriz? Neden?Ben iltifat etmem ki diyen, sen de gel.. :)
Bu konuda fazlası ile samimi olduğumu düşünüyorum. Çünkü herkese iltifat etmem. Eğer birine iltifat ediyorsam o kişi bunu fazlasıyla hak ediyor demektir. Bunu zaten hissettiririm o insana.
Ben iltifat etmem ne söylersen gerçekleri söylerim, ama bunu iltifat ya da yalakalık olarak algılayan kar oluyor bazen, yani ben dürüstçe neyse onu söylüyorum iltifat değil benimki, nedeni belli gerçekler olduğu için.
Karşılıklı samimiyete ve o anın duygusal durumuna bağlı olarak dürüstlüğüm değişebilir. Bazen morali bozuk bir kişiye moral olsun diye iltifat ettiğimde oluyor.
iltifat zaten öyle laf olsun diye edilmez ben oldukça saimi bir şekilde ederim ki benim kankalarım beni çok iyi tanır :) @geckalmalar @mysticalstarfish @LilaKansiz @littlebabyyy @persordinary
:) oradan bakınca bu konularda uzman gibi görünüyor olamam değil mi? Kişi var olan özelliklerini söyleyebilmeli bence, bu kendini beğenmişlik değil kendini bilmek olur sadece. Mütevazılık adı altında iyi yaptığı her şeyi saklayan kimseler kaybedenlerdir. Neyse dediğim gibi uzman değilim sadece kişisel görüşlerim, bir uzmana sormanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir.
iltifat ediyoruz.. ondan sonrada karşı taraf o iltifatlara kendini kaptırıp bizi begenmeme moduna geçiyor , karşı taraf ben senden daha iyilerine layigim havalarina gidiyor.