- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBu Türklük ile alakalı değil. Genetik değil anlayacağın kültürel. Kızlara namus üzere hareket etmesi ögütleniyor çocukluktan buyuyene değin. Çocukken diğer erkek çocuklara kaba kırıcı otekilestirici tavırlar aile tarafından aşılanıyor. Bu ergenlik sürecinde de böyle devam ediyor. Gerçekten fiziken çok etkilenmedikce medenice konuşmayı reddediyorlar. tabi belli bir yaştan sonra ailedeki bu korumacı tavır ve kizdaki bu kapris ve üstten bakan tavır evde kalma tehlikesinin çanları caldikca gard düşüyor. Bir saatten sonra kızım git konuş tanış şeklinde ögütleniyor. Muhafazakâr toplumlarda bu durum çok fazla. Mesela muhafazakar bir semtin asansöründe biriyle aynı anda girdiniz. İyi günler ya da merhaba sözünüz havada kalıyor. ki bu yolculuk maksimum 30 saniye sürecek. Ama daha batılı düşünen kesimlerde merhaba binerken inince iyi günler bunlar olması gereken insani tavırlar olarak düşünülüyor
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorun türk kızları degıl olaya soye bakalım
toplum ailedden baslarsak parasal baskı güçle buyuyoruz
erkekler dogustan bu ulkede arizona kertenkelesi ve yapısıyorlar. buda bızım kızların kendını abartmasına neden oluyor , bız degerlıyız algısı olusuyor ve parası en fazla olanı secerım krıterını getırıyor. buda naz kasma kasvetlik derken iş ilerleyınce bırde aıle hiyerarşısı giriyor velev ki hepsı prenses zaten bunu sunu almayacaksanız ne dıye evlenmek ıcın kızımızın karsısına cıktınız dıye cumleler baslıyor ve olay sarmal haline gelıyor.
kızlar okuyun kariyeriniz olsun gezın farklı ınsan kulturlerı gorun mahallenızden akraba ortamlarınızdan cıkın sosyal hayata karısın en buyuk basarınız evlenıp cocuk yapmak olmasın ozgurlugunuzu bır erkege ya da aılenız ıstedı dıye dukkanı evı olan kıcı kırık bır kekoya kapılmayın .20 Yorumla
+1 yılBir çoğu gereksiz egolu yani bir farklılıkları olsa anlarım onun dışında yine bir çoğu kendine bakmadan kendilerini çok yakışıklı erkeklerin seviyelerinde görmeleri zaten bu yüzden Türk kızları kibirli , egolu diye bir ön yargı oluştu nasıl ki tecavüzcüler erkek diye. tüm erkeklere sapık gözüyle bakılıyor aynı durum var erkekler de tüm Türk kızlarına egolu olarak bakıyor maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla uyanık ve hadi işine var. Kandırmak için yer arayan dolu, en küçük anlaşmamazlıkta başkalarının altına yatan yatana. İlgi versen soğuyan var, vermesen soğuyan var. İyi desen laf yiyorsun, kötü desen laf yiyorsun. Doğru konuşsan suç oluyor, yalan konuşsan sorun oluyor. Aşırı art niyetli kızlar, kadınlar, sürtükler var.
Türk kızının hakikisini bulmazsan geçmiş olsun.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi işine değil
S. ü. r. t. ü. k
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bence insanların (erkek kız ayırmadan) yanlış insanlarla tanışmasından dolayı. Bence kızların içinde bahsettiğin gibi olanlar dışında, erkeklerin içinde de böyleleri var. Hatta son zamanlarda bu ikisinde de artış var. İnsanları bu kadar ulaşılmaz konuma koyanlar ise yine biz insanlarız. Bence 2. plana atılan sadece Türk kızları değil aynı şekil Türk erkekleri de. İnsanların içinde çürükler var. Türk kızlarının içinde değil. Sadece kendi etrafına baktığınız için size sadece Türk kızları olarak geliyor bu. Sevgilerle 🙋♀️
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış yaşadığımız ülke toplumuna göre kadınların davranışları gayet doğal, erkekleri sanki yıllarca kömürlükte kalmış kadın yüzü görmemiş gibi sarkıntılık ettiği için kadınlar kendini arka kısımda tutmaya kendini geri çekmeye devam eder. Genelleme yapmış bulundum tabi ki bunun dışında olan erkekler de var ama kadınların herkesle muhabbete girmek istememesini egoya bağlamak çokca yanlış.
31 Yorumla- +1 yıl
bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmeyen erkekler sebep oluyor buna.
Aslinda yok oyle huylari onlari ulasilmaz yere koyan biz erkeklerin zihinleri oluyor onlari anlamak icin caba gostermek yerine ne kadar burnu havadalar degip kendi sinirlarimizi cizip kisitliyoruz hayalgucumuzu , sığ olan bizleriz bence ,
Tamam herkiz bir olmuyor bazilari cidden oype ama cogu inan benim anlattigim gibi kesfedilmeyi anlasilmayi bekliyor dogru insan tarafindan00 Yorumla
+1 yılHer insan şahsını temsil eder, kimse ne beldesini, ne ırkını, ne de cinsiyetini temsil eder, azlık çokluk burada ölçü olmamalı, insana insani hakları verilmeli, bu durumda “kadın hakkı” veya “çocuk hakkı” gibi terimler anlamsızlaşacak ve her şey rayına oturacaktır, a tabi bunlar HAYAL ÜRÜNÜ :)
00 Yorumlaçok havalı bunlar ya bizden başkası çekemez bunları ama şeytani yönlerini sadece bize gösteriyorlar yabancılara melek bize şeytanlar :D
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle söyleyen tüm erkekler evde kaldı.
Çünkü süzün evleneceğiniz kızlar bakıyorlar Türk erkekleri böyle düşünüyor ve kadına değer vermiyor, gidiyorlar yabancı bir adamla evleniyorlar.
Bence azıcık tutun şu çenenizi.10 Yorumla
+1 yılSevgilileri birkac güzel söz söylüyor aşkım bebeğim falan Onların da bir yerlere kalkıyor kendini sanki Çok yükseklerde görüyor kendini hint kumaşı sanıyor
Zaten ülkenin %90 ın bütün kızlar sadece parası için takılıyor oda varsa10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılValla doğru söyledin. turkiye toplumun da kızlar 1 0 önde. baslarda nazarıni çekiyoruz erkek olarak. sonrasinda sıkılıp yenilerini bakıyoruz valla hiç de haksız değiliz. Arı gibi çalışıp her çiçekten alcagimizi aliyoruz
00 Yorumla
+1 yılÖyle olmuyor kişi kendi değerini kendi belirler herkes sacma sapan toksik ilişkiler yaşamıyor tc de bilginize
31 Yorumla- +1 yıl
İnce ayar 😂
+1 yılTürk kızlarını sürekli bir kıyaslama içindeler. Yabancı kızlarla türk kızlarını gerek karakter gerekse tip olarak kıyaslıyorlar. Bunun sebebi de yabancılara fazla özeniyor olmaları. Oysaki unutmasınlar kendileride bir "türk" erkeği. İlla bir kıyaslama yapılacaksa kendilerinide yabancı erkeklerle kıyaslasınlar. Ayrıca türk kızları böyle türk erkekleri şöyle diye yapılan genellemeler de bence çok yanlış. Sonuçta her insanın karakteri farklıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
Bencede. Ama biz erkeklerinde suçu çok. Adam bulduguna yapisiyor. Çok güzelsin de bilmem ne de. Ya tüm kadinlar guzeldir ve tum kadinlar da bunun farkindadir. Yağ cekip sözümona kizi ayartmaya ugrasiyor. O değilde afrikali bir profile yorum yazmis: çok güzelsin bilmem be bilmem ne diye. Ulan o birak Türkçe okuma yazmayi senin yazdigini çevirse bile kendisine kufur gibi gelecektir yazdiklarin 😃😄
10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarında sorun değil, toplumda bu kadar fazla abaza olması kendilerini değerli hissetiriyor
10 Yorumla
+1 yılGüzel soru. Şöyle ki düşüncelerde tutarsızlık çok fazla. Erkektir elinin kiridir kadındır yapamaz. Düşünce biçimi ve genelde bu tarz doluyor kendini yetiştirememiş cahil insanlar da hep bu tarzda yorumlar yapıyor. Şimdi önce onları hayatından şuhut'taki seni ikinci plana atamasınlar. Sonra dik dur gülümse ve ikinci planda değil ön sırada parılda. Sevgiler
00 Yorumla
+1 yılAbazanlar yüzünden
Abazanlar hep erkeklerin piyasa değerini düşürüyor
Hemde bir abazan tarafından kullanılan kızda diğer erkeklere şüpheyle yaklaşıyor00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarına çamur atarak prim yapmak çok ucuz bir yöntem değil mi? Herkesi aynı kefeye koymak?
Dünyada kaç farklı ülkeden, kültürden insanla karşılaştın, flört ettin, aşık oldun, aşk yaşadın da bu kıyaslamaya gerek duydun?00 Yorumla
+1 yılBende 2. planda değil planımda yoklar ne sevgili olmayı nede evlenmek istiyorum
Kendini beğenmiş olmalarıda hergün erkeklerin yazma durumu kimse aynı değildir genelleme yapmak istemiyorum ama bu belli bir yaşa kadar sürüyor sonrasında sadece fiziği için sevildiğini anlayınca kendini beğenmişlik yavaş yavaş azalıyor00 YorumlaŞimdi erkekler türk kizlarini fazla sevmiyor çünkü yabancılar daha guzel geliyor onlara ve türk kizi sevdiği koruyup kolladigi kıskandığı içinde kaybediyor yani bu yüzden 2. planda oluyoruz
05 Yorumla
+1 yıltürk erkekleri de öyle bence egolarına tiplerine bakmadan önüne gelen her kıza sallıyorlar kızlar için de türk erkekleri 2. planda
10 Yorumla
+1 yılTűrk erkeklerine ağır geliyoruz olay ve genelleme bundan ibaret
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Türk kızları hakkında bir fikrim yok ama herkesten bunu duyuyorum ve bunun türk olmalarına alakalı olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaTürk erkeklerinin hayallerinde hep Rus kızları ama nikah masasında yanında oturanlar hep Türk kızları.
00 Yorumla
+1 yılYurtdışında yaşadım ancak bazıları gerçekten kendini kraliçe Elizabeth zannediyor. Gereksiz özgüveni çok insanımız var.
00 Yorumlaİpleri ellerine aldılar kadınlar. kanun kadınları savunuyor böyle olunca kendilerini bisey sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılerkekleri öyle değil mi
bir de niye bütün erkekler kendilerini çok iyi mükemmel ve yakışıklı zannediyo acaba ya 😂00 Yorumlamalum tc erkeği önüne gelene yazıyor kızlarda da bunun havası var sanırım herkes kendini hint kumaşı sanıyor :D
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çok fazla özgüvenli ve çok fazla egolular. Bu iki terim bile yeterli daha saysak sabaha kadar sayarız bitmez. Uğraşılmaz yani..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 930 cevap paylaştı. Çok şükür Tr kızları beni sevmiyor ohh beee :d iyi kalpli bir gram egosu olmayan güzel kızlar, var olun, Türkiyede çok yok da olanlar varsa tebrikler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyle demek yanlış
Ama yetiştirilme tarzları hayat şartları VE sınırlar bazen ona itebiliyor insanı. Yargılamadan dinlemek lazım00 Yorumla Bakımsızlar para yiyiciler ve örf adet namus çoğunda yok boş yere ego kasıyor kar tirp atıyorlar bence gereksizler
00 Yorumlasizin dediginize katiliyorum sanki bu kizdakilar elmas hicbiyerde yok. oyuncagini bile yapiyolar hangi kafadasiniz ehhhh eyyyy
00 Yorumlatürk erkekleri türk kızlarını çok tripli baş belası bulur yabancı kızlar ilgilerini çeker genelde
10 YorumlaBen hiç öyle değilim gereksiz ego kasmaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba hanımefendi, nasılsınız?
neden genelleme yapıyorsunuz beyefendi
24 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum küçük hanım 😀
- +1 yıl
@ummiiss ne olmuş bana
- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu öyle değil ya aralarında çok iyi olanlarda var
00 Yorumla Kanki genelleme yapmaa be hepimiz öyle değiliz nskakdmfmf
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hiç de değil Türk kızları her zaman benim için first class.. Bakımlı, temiz, kültürlü ve kişilikli bir Türk kızı dünyanın en muhteşem dişisidir...
00 Yorumla
+1 yılBende hep ön plandaydılar.
Ya da aynı mesafeden sevdiler beni.
:P00 Yorumlahepsi ayrı bir b*k erkeklerde kızlarda
(kimse üstüne alınmasın bazıları için tek dedim)00 YorumlaBulunmaz hint kumaşı sanıyolar ondan sonra yabancılarla evlenme çoğaldı derler.
00 YorumlaMeme ucu göründü diye binlerce Türk erkeği tarafından takip edilen yabancı tiktoker kızı duymadın herhalde erkeklerimiz çok mükemmel ya o yüzden 2. plana atiliyoruz
50 Yorumla
+1 yılkendilerini vazgeçilmez zannettikleri için olabilir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bir sürü şey derdim de kalsın. Sen açıklamada birini söylemişsin 😅
00 Yorumla Bence çok şey bekliyoruz. Ve erkekler uğraşmak istemiyor. Ama uğraşmadıkları kıza da değer vermiyorlar. Bilemedim 🙄
10 Yorumla
+1 yıl2. Plana atıldıklarını kim söyledi? Benim için Türk kızları herzaman baştacıdır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1. Plana alındıklarında 2. plana düşüyorsun da ondan
00 Yorumla
+1 yılBen yabancı sitelere gitip Türk kızlarını temsil etmeye çalışıyorum.. Sizi seven çıkıyor kızlar fghkjsflgjk✌🔥
11 Yorumla- +1 yıl
Adamsın sen 🤣🥰
+1 yılGenellikle erkekler kızlara yazdığı için kızlar yazmaz oldu. Yazsa da bu kız yazıyor kaç erkeğe daha yazmıştır diye düşünüyoruz. İşin içinden çıkılmaz hale geldik.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılzorlar cunku erkekler de zora gelemiyor hemen yataga atiyim derdindeler
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü (bazılarının) olmayan kafaları buna çalışıyor😂
+1 yılKarakter meselesi insanlar türk kızı yabancı kız diye ayırıp duruyorlar amaçsız ve yanlış... Yetiştirilme tarzı farklı iki tarafın da
00 Yorumla
+1 yılBiz kendimizi bişey sanmıyoruz asil kendini bişey sanan ve 1. Planda olmak için bir sürü kadına zarar veren siz erkeklersiniz
00 Yorumla
+1 yılKimse kusura bakmasın yatakta ters dönmüş kaplumbağadan bir farkları yok. Kendilerini beğenmiş sanki dünyada ondan başka biri yokmuş gibi tavırları.
00 Yorumla
+1 yılEgoları sonsuzluk seviyesinde. Tabi birde gözleri miyop. Aynaya bakınca tek güzel kendileri sanıyorlar.
00 YorumlaGenelleme yapmak yanlış ama tahminim türk kızlarının pek yüz vermemesi ayriyeten cinsellikten çok kaçıyor türk kızları
00 YorumlaÇünkü Avrupa ya özenen erkekler kendilerini Avrupalı zannediyor kurban olsunlar Türk kadınlarına
10 Yorumla
+1 yılNe kızlar erkekleri beğeniyor ne de erkekler kızları beğeniyor sonuç Elizabeth devamke
00 YorumlaBen şahsen hiç bir kıza saygısızlık etmedim ve etmemde. Neden 2. plana atıyorlar bilemem
00 Yorumla
+1 yılBir veya birkaç kadında bunu yaşadın diye genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmasak mı😌
11 Yorumla- +1 yıl
@yoğurtluçikolata bari sen anlasaydın beni 😊😀
+1 yılturk kizlarina kurban olsunlar
10 Yorumla
+1 yılBişey değil herşeyiz 💅
13 Yorumla- +1 yıl
Oa9qşdoxowlxodloekxkxk
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!