Neden kilolu kızları sevmiyorsunuz?

onları hep dışlıyorsunuz ve özgüvenleri olmadıklarını düşünenler var ama gayette özgüvenlileri var benim özgüvenim var ama herkes dalga geçiyor şişmanmışım yaşlı gösteriyomuşum kilo vermeliymişim falan filan diye bir kere bir kadın ben parktayken kendi obez küçük çocuğuyla "sen şunu bir sallar mısın aynı kilodasınızdır" dedi? gerçekten bu kadar şişman olduğumu düşünmüyorum. Geçen kuzenime gittim kendisi aşırı zayıf. "Sen nasıl bu kadar hızlı kilo alıyosun ya" dedi? Oysaki eskisine kıyasla baya zayıflamıştım. Girdiğim her yerde de dalga geçiliyor. Mesela bir kere kafeye gittiğimde bir çocuk benim yerimi kapmış kalkar mısın diye sordum "abla sen buraya sığmazsın" dedi. Beni yaşlı gördüğü ve kilolu gördüğü için dedi. Hiç özgüven almadım ama özgüvenliyim nasılsa. Ve çocuk suriyeliydi. Neden sürekli kilolu balıketli kızları dışlıyorsunuz? Bu kadar bana tepki gösterdiklerine göre şişman mıyım? Okuldaki hocamda birisi yemek yedğinde "sana da ısmarlayalım" "sen olsan 10 tane yerdin :D" bir kere o hocaya bir kız elini yakmış anlayamamıştım tekrar sordum oda "senin de yağlarını eritsek?" mi diye tüm sınıf önünde dalga geçti.. Bıktım artık. Çok mu Şişmanım?
Neden kilolu kızları sevmiyorsunuz?