Hayal kurmayı sever misiniz? Ben çok severim. Hatta normal seviyelerin üzerinde seyreder bu sevgim. Kabul, bazen çok abarttığım oluyor da neyse konumuzdan şaşmayalım 🙄
Merak ettim şu ana kadar kurduğunuz en güzel hayalin ne olduğunu. Gizlenerek de olsa cevaplayın, belki benim hayal gücümün yetmediği güzellikler vardır, hiç değilse hazır senaryo üzerinden düşlerim.Hayal kuramayanlara tavsiyeler niteliğinde bir tane de şarkı bırakayım :)
Erdoğan gitmiş özgür özel genel başkan olmuş sonra cumhurbaskanı secilmiş kürt türk mevzusu bitmiş hazinedeki paralar yerinde duruyor lazım olduğunda ülke yararına kullanılıyor tekrr refendum yapılmış tek adam sistemi ortadan kalkmış meclise koskoca milletvekilleri saçma sapan öneriler sunmuyor. Düşüncelerimizi her yerde özgürce söylüyorum aman bizi içeri atarlar mı demiyoruz falan ayyy ne güzel
İşte bundan bahsetmiştim :) büyük sıkıntı abi ewde iki üç kişi oturuyoz mevzu siyasete gelince bi ses yükseliyo "yerin kulağı var" yerin kulağı falan yok ya :) ne hale geldik
Çok sevilmeyi hayal etmiştim hep, çok sevilmeyi. Ne biliyim böyle bahar seversin ya hani mevsimler geçsede bahar gelse dersin, çiçekler açsın, yeniden canlansın herşey. Deniz seversin karşısında oturursun öyle uzaklara dalıp gidersin. Kokusu ayrı büyüler büyüklüğü ayrı büyüler. Yıldızları çok seversin tek tek saymak istersin hani. İşte öyle sevilmeyi hayal etmiştim. Masal gibi ama masal değil.
Çok güzel bir soru bu ve "imagine" şarkısını çok seviyorum. Cevaba gelirsek nehir kenarında bir şato hayal ediyorum. Daha önce hiç görmediğim, her şeyden uzak zihnimin içinde hayal ettiğim huzurlu bir yer.
ben bazen çok gerçekçi bazen çok hayalperest biri olarak bu devirde hem mutlu hem maddi imkanlarımın çok iyi olduğu kimsenin karışmadan akşamları dışarı çıkıp sevdiğim insanlarla sabahlara kadar sabahlamayı çok isterim bence benim için en iyi hayal bu