Bir çok kişinin kriterleri sevgi, anlayış , dürüstlük gibi söylentiler olsa da gerçeği yansıtmıyor. Çoğu kendilerine kötü davranan kişileri daha çok seviyor. Badboy kişiler neden insanlarda hayranlık uyandırır?
Öz güvenleri ve umursamaz tavırları diye tahmin ediyorum. Bir makale okumuştum: 'Bazı insanlar' ulaşamadığı, önemsenmediği kişilere daha farklı bir ilgi duyuyorlar. Bir nevi hırs gibi birşey. Ama bu onları vazgeçilmez kılmıyor. Bu tip erkeklere ilgi duyanlar da genelde ergen kesim oluyor. Karakter olarak olgun biri için vazgeçilmez değil, tamamen yok hükmündeler. 💁♀️
Yüksek statü sergiliyorlar çünkü. Badboylar çok boş adamlar. İticiler. Ama good boylar daha itici olunca kızları badboylar götürüyor. Düzgün erkeklerin statülerini yükseltmeleri lâzım. Nice Guy Syndrome diye bir kitap var konuyla ilgili, tavsiye ederim. Bunun dışında: salak ergen kızlar, mazoşist fantezisi olan kızlar ve baba figürü sıkıntılı olan kızlar her koşulda bad boy sevebilir. Ama o sorun değil zaten o kızları kim ne yapsın...
Böyle bi sey mümkün değil en azından benim için. Kendime olan saygımı elle tutulamayan birileri için ayaklar altına alamam. Ama kötülükle beslenen ve bundan hoşnut duyan bir türlü kopamayan nice insanlar var.. Sanırım sağlıklı bir ruh hali olmadığı net.
Kendine hoş davranmayan kişilere bakış açılar ya da görmek istedikleri bence bu belki bir ihtimal bu insan düzelir günün birinde iyi hoş davranır aslında özünde iyi biri ben bunu iyileştiririm çabasıda olabilir Yoksa sağlıklı düşünen biri neden göz göre kendine sıkıntı versin? Bu gibi insanlar için..
Farklılık arama duygusu ve bahsettiğin gibi bu kişiyi ben iyi ederim düşüncesi. Kimsenin göremediğini gördüklerini sanıyorlar. Çünkü o kişide daha önce dışlanmış olduğu için insanların onu kötü yaptığını düşünüyor ve onuda kendi gibi görüyor🤷🏽♂️.
Bana göre bad boy tarzı takılan kişiler itici ya. Biri bana kötü ve kaba davrandığında okişiden anında soğurken bir kesim bu tarz insanlara büyük bir hayranlık duyuyor.. Anlam veremiyorum.