dua eden kulunu milyonlarca insan içinden görür mü? Sesini Duyarmi?
Veya içinden dua ederse onu duyar mı
Yoksa allah yok mu bosami ediyorum dua?
Veya içinden dua ederse onu duyar mı
Yoksa allah yok mu bosami ediyorum dua?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Şah damarından daha yakın sana hiç endişe etme. Seni senden daha iyi biliyor. Kulum bakalım ne yapacak, nasıl duâ edecek. Ne derece nefsine karşı galip gelecek. Şeytana uymamak için ne derece çaba sarf edecek. Çok İnce ayrıntılar var. Her an her salise ne düşünüyorsan anında ışık hızından daha çok akış var. Ana server gibi düşün. ya da zamanımızda olan İnternet. Google'da ne ararsan ne yaparsan anında kayıt altına gidiyor. Arka planda o meşhur istihbarat serviside depolanan o tüm verileri inceliyor. Bu çok tırt ve hantal bir örnek.! Yaratıcı ise bu yazdıklarımdan mukayese bile edilemez. Yani akıl idrak edemez o hıza.
aklıma şey geldi
oruç tutarken sokakta bayılan adam etrafındaki kalabalığa ''açılın da allah şu halimi bir görsün'' demişti
o geldi kasdnkasjnfkajf
Cevap
7Cevap
Doğruluğunu bilmediğin bir şeyden yardım istemen saçma. Eğer Allah'a inanıyorsan gördüğünü biliyor olman lazım eğer aklında böyle bir şüphe varsa inanmıyorsundur zaten sadece ya tutarsa deyip şansını deniyorsun. Allah kullarını pişsin diye süründürmeyi sever dertsiz 1 tane insan bulamazsın.
Sen Allah yokmuş gibi davranıp o şekilde dua edersen kabul etmez
Hayırlı değilse senin için kabul etmez
Şer olanı istersin cenabı hak kabul eder başına bişey gelince Allah benim kötü olmamı istedi hayır öyle bişey yok cenabı mevla kulunun düşmanı değil kul ne isterse hangi yolda ilerlerse cenabı hak onu nasip ediyor o ölçüde duasını kabul ediyor
👏👏👍
Allah herkesi görür herkes işitir. O en kudretlisidir. Bir karıncanın sırtındaki ağır yükü bile görür. Allah senin için en hayırlı olanı verir. Senin için hayırlı olmayan duayı kabul etmez. Dualarının niyeti de önemli. Eğer ki birinin kötülüğünü göreceğin bir dua ediyorsan o dua olmaz. Niyetine bağlı.
Allah kullarina benden isteyin diye buyurmuştur.. Allah kendisine el açan dua eden tüm kullarinin dualarina icap eder yani dua eden kulunun sesini mutlaka duyar.
İstersen sana kabul olacak kesin olan bir dua öğreteyim ama samimiyet çok önemli bir de düzgün okuman önemli
Biz hep beraber allahiz
Oraya buraya anlatıyorsun yazıyorsun dusunuyorsun işte
Ufak da olsa etki
Anlamadim?
Çekim yasası gibi
Düşünceler eylemler hissettiklerin birlesebilirse istediklerin olabilir. İllaki olması da gerekmez ama
Çaba yoksa.. Allah görür sadece. Birşeyler istiyorsan çaba lazım yoksa yattığın yerden Allah dert veriyor sadece😔
Allah Salih kullarını görür
Görür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?