Biraz anaç bir yapım vardır. Ufacık şeylerden bile etkilenir elimde olsa herkesi korumaya çalışırım. Ama bu imkansız olduğu için zamanla yorucu olabiliyor. Ama bu yönümü yine de seviyorum.
Evet çok koruyucu ve sahiplenici bir yapım var. Eğer ki bu kişi sevgilim ise bu durum biraz daha fazla olabiliyor. elim de değil, sevince çok seviyorum
Gerektiğinde bu duyguyu ortaya çıkartırım o kişi kendini savunacak düzeyde değilse ve haksızlığa ugruyorsa. Ama haksız ve hakediyorsa seviyorum diye savunmaya asla geçmem. Haklı ve kendini savunmayı biliyorsa da yalnızca izlerim.
Sahiplenme duygusu sanırım bu.. İçinde koruyuculukta barındırıyor aman ona gelmesin bana gelsin gibi gibi sevince değişik şeyler oluyor iste baya baya bu yapidayim fakat karışımdaki insanin özgürlügü başladığı noktada benim özgürlüğün biter
Sevdiğiniz insanlara karşı? Koruyucu bir yapı yoksa, zaten sevgi sözcüğünün kıymeti yoktur. Kıyamadıklarını seversin, onları sahiplenirsin, sonucu ne olursa olsun katlanırsın.
koruyucu modundayım ama tadında örneğin kız kardeşimi korumak adı altında erkeklerle bütün ilişkilerini kesmem ya da dışarı çıkartırım öyle ki çok insan bu tarz şeyleri yaparak abartıyor
"kadınlar erkeklere emanettir." Görüyoruz nasıl sahip çıktığınızı kadınlara : öldürerek, döverek katlederek, tecavüz ederek mi emanetinize sahip çıkıyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki herkesi aynı kefeye koyma... Size canım cicim ağam paşam yaptıkça bizden iyisi yok ama bir ters gitti mi işler biz sizi değil siz kendinizi o kefeye zaten koyyorsunuz.
Kadınlar erkeklere emanet değildir, Allah'a emanettir.
Cinsiyet ayrımı yapmadan insanoğlu böyledir demek istiyorum benim çok canım yandı ruhen gerçekten ama ben canımı okadar yakmasına rağmen a bile demedim ona gerçekten bu yüzden genel konuşma lütfen rica ediyorum.
Korumak ile kısıtlamak arasındaki ince çizgiyi koruyabildiğimi söyleyebilirim. Evet korumacıyım ve bir insan sevdiğini her zaman korur bu bir içgüdüdür.
Bizim buralarda bir laf vardır erkeği rezilde eden kadındır vezirde eden kadındır diye sen vezir edicek biri gibi görünüyorsun Hakkında hayırlısı olsun