Ataist'lere ve benzer kişilere bir sualim olacak insanlardan herbiri sizleri inkâr etse varlığınızı nasıl ispat edersiniz?

Buna bir numune örnek vereceğim,

İki arkadaş beraberce yolda gidiyorlar, aralarında tarihten, kurtuluş savaşından bir konu açılıyor, arkadaştan birisi der evet çok büyük bir savaş oldu ve orduya Mustafa Kemal kumandanlık etti, o çok akıllı zeki ve dahihâne bir kumandandı diye met etmeye başladı,
Diğer sersem arkadaşı döndü ve dedi, Mustafa Kemal kimdir ben hep bu hikayeyi duyuyorum, bunlar aslı olmayan boş uydurulmuş bir hikayedir, ortada Atatürk diye bir insan cismi hiç var olmadı o sadece hayali bir kahramandı orduyu kimse yönetmedi ordu kendi başına hareket etti ve savaşı kazandı, sonra ortaya böyle asılsız hayali bir karekter çıkarıp ismini de Mustafa Kemal Atatürk koydular, sonrada basit bir adama namlı bir komutan ümüforması giydirip cumhuriyeti bu hayali karekterin kurduğunu iddia ettiler diye cevap verdi.

Diğer arkadaşı seninkisi divaneliktir bunun yüzler ispatı, yüzler delili ve milyonlar şahidi var senin dediğini hangi akıl kabul edebilir ki.

O sersem döndü ve dedi ben kurtuluş savaşında yoktum, o zamanda orada olsaydım ben yine derdim ki bende diğer insanlar gibi hayal gördüğümü onun hayali bir karekter olduğunu sonradan anlardım, sonuç olarak öyle bir kişi hiç var olmadı ben bunu reddediyorum diye cevap verdi...
Ataistlere ve benzer kişilere bir sualim olacak insanlardan herbiri sizleri inkâr etse varlığınızı nasıl ispat edersiniz?
Ataist'lere ve benzer kişilere bir sualim olacak insanlardan herbiri sizleri inkâr etse varlığınızı nasıl ispat edersiniz?