Siz bu ifadeyi kullanır mısınız? 🤔

Evet kullandığım oluyor bazen, sevdiğim birini görünce daha iyi daha mutlu hissediyorum kendimi, sevdiği için, insan sevdiği birini görmekten mutluluk duyar, birde keşke görmeseydim nereden gördüm bunu diyerek pişmanlık duyanlar da var, bu da o kişiden nefretini dile getirmiş olur, yüzüne söylemez Beki ama arkasından söyler.
Bu ifadeyi bu sabah birine karşı kullandım evet. Bazen görmesen bile, uzakta olan birinin varlığı insanı mutlu hissettirebilir. Tabi mutluluğun çok farklı dalları var. Arkadaşın olabilir, ailen olabilir, sevdiğin olabilir. Ben çok sık kullanmam. Eğer kullandıysam gayet samimiyim demektir.
Karşıdaki kişiyi görünce daha iyi hissetmiştir. Onu iyi görmeye sevinmiştir. Onu görmek mutlu etmiştir. Karşılıklı sohbet muhabbet etmeyi özlemiş olabilir. Gibi.. gibi bir sürü seçenek olabilir söyleyen kişiye ve söylenen kişiye göre.
Teşekkür ederim 😊
Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim demek istemiştir bence 😂😂
Cevap
27Cevap
Hiç kullanmadım bu sözü yapmacık ve samimi gelmediği için.
Seni seviyorum, senden hoşlanıyorum, senden pozitif elektrik alıyorum, sen bana iyi geliyorsun ve iyiki varsın demek. Memnuniyet ifadesi kibarca. Özellikle hissettirip vurgulamak için söylenen bir jest cümlesi. Değer verdiğini ifade ediyor. Sen başkasın diyor. Kısaca iltifat ediyor. 🌸😎
İnanmıyorum sen de mi böyle soru soruyorsun. Söylenen sözleri anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyordum. Şaşkınım şu an
Ayyy troll muydu iyi bari çok rahatladım şu an 😌😌😌 ciddisin sanmıştım 😨😨😨
Eğer onu görünce daha iyi oluyorsan kesinlikle o da seni görünce daha iyi olacaktır. Samimiyet ve içtenlik varsa bu tarz cümleler asla kurulmaz. Akista herkes hisseder zaten. Söyleniyorsa bir dalkavukluk yola çıkmış geliyordur!!!🤣🤔
Çok sanatlı bir cümle değil ki ne demek istediği belli işte seni görmüş daha iyi olmuş.
Ha belki ağız alışkanlığı olarak söylemiştir belki de bilerek o duyguyla söylemiştir orasını bilemem.
Genellikle lafın gelişi, nezaket amaçlı kullanırım.
Belki gerçekten iyi gelmiştir ya da bir işi düşmüştür. Ben genellikle bir iiim düştüğün de kullanırım 🙂
Onu ben demiştim sonra bana resti çekti denme esi gerek herhalde
Memnun oluyordur seni gördüğüne 😄 ikinci şık da yürüyordur 😜😃 Keyifli günler..
Yoklama çekiyor. Verilecek tepkilere göre usul usul ilerleyecek ya da vazgeçecek
Bana her gün diyen var. Ama hiç sormadım neden hep bunu diyorsun diye. Ben sana neden iyi geliyorum demeye korkuyorum.
Amann lafta bunlar. Altında bi sey aranacak hali yok
Söyleyecek laf bulamamıştır herşeyde de bi anlam aramayın abi
yakın da şeyi de sorarsınız, annem hadi yemeğe gelin dedi sizce hangi amaçla söylemiş olabilir...
Yanş canım sıkılıyodu benle konuşman görünmen iyi oldu
bilmiyorum çok sıradan samimiyetsiz, yapmacık geliyor bana kullanmadım hiç
Kullanmam pek ama gördüğüm için daha iyi olduğum insanlar var. Belki onlarada söylesem iyi ederim.
Ne güzel, birilerine iyi gelebiliyor muşum diye düşünür mutlu olurum.
Kolay kolay kullanmam bu ifade bana samimi gelmiyor.
Lafın gelişi derler ama bir erkek dese yavsklık olarak görürüm yavaş ol aslanım xd
seni görmekten mutluluk duymuş..
benim nasılsın a vereceğim bir cevap değil ama söz kalıbı sıklıkla kullanılıyor..
Yol için başlangıç zeminini hazırlamak istemiş olabilir
anlayana çok naif bir söz bence :) mesela bende seni gördüm çok iyi geldin.
Kötüydüm ama iyi geldin bana demek istiyor. Ben kullanmıyorum çünkü insanlara ne kadar çok değer verdiğini belli edersen o kadar uzaklaşması kolay oluyor, sonra ben üzülüyorum
Huzur pozitif enerji veriyorsun ya da hoşlanıyor senden
"Teşekkür ederim" e karşılık gelen "Rica ederim" cümlesi gibi sıradan gelir
Evet. Seni görünce biraz daha mutlu oldum demek amacli kullanirim
Yavaş yavaş sana karşı boş değilim diyor işte.
hepsini geçtim de Burcu Biricik ne alaka😂
Bana iyi geliyorsun demek istemiş
Bilmiyorum ama samimiyetsizce geliyor bana.
lafın gelişi söylenen bişey değil mi o
ben de seni görmeyene kadar iyiydim
Bana iyi geliyorsun. Yaklaş...
Çok net değil mi nedemek istediği?
bana iyi geliyorsun demek.
Bu cümleden ne anliyon kardeş
Nedense böyle dediğim kim se yok
Küfür etmek istemiş bence
günümü güzelleştıren bir detaysın demek
Onu gorunce daha iyi oldugunu belirtmis.
laf olsun beri gelsin diye demiştir
Seni görünce mutlu olmuştur
Beni hep görmek istiyordur kabul ederim
Yani bana iyi geldin demek işte.
Kullanırım birkaç kişiye karşı.
Biraz kitap oku
Bunu ilkokul öğrencisi bile anlar
Görseydin iyi olurdun :))
Ne alaka :))
Bak laflara bak gari :))
Normal bir kalıp söz
Seni görmek mutlu ediyo demis
Bunu diyen bir erkekse yeni avısın canım
Beni görünce daha mutlu oluyor demek😂
Seni görmüş daha kötü olmuş
Bunu gerçekten anlamadığını söyleme
Beni iyi eden sensin yani ablacığım :d
cidden mi?
hoşlanıyor olabilir
Kısmi iltifat sayılır.
Sarkintilik
Erkekse"sana yürüyom"
Bunu benim iş yerindeki bı o arkadaş hep diyor. Hatta geçen gün seni görünce iyi oluyorum ama bu aralar soğuyorum dedi. Ama değişen bişey yok yine yakın davranıyor.
yalakaligi kes derim
Klasik Türk yalanı))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?