Kişilik & Karakter Şimdiye kadarki hayat tecrübelerimizde ne öğrendiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Biraz tecrübelerinizden faydalanalım. Şunu çok iyi öğrendim dediğiniz neler var? Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler @KürkMantoluHayri Şimdiye kadarki hayat tecrübelerimizde ne öğrendiniz? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kesinlikle insanlara sonsuz güvenilmeyeceğini öğrendim. Çünkü defalarca yanıldım. Ama yanılmadıklarım var. Onlar yeter bana☺️ 3 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Sineye çekilen şeyler çığ gibi büyüyüp daha yıkıcı hale geliyor, hiçbir şeyi görmezden gelmemek iyi değerlendirmek gerektiğini. 1 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseye; güvenmemek, inanmamak.. Bide umursamamak. 2 0 Yorumla
geceyemeyilli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kayıp giden bir zaman var ve insanların değişen karakterlerinden başka hiçbir halt yok. :') 2 0 Yorumla
Delimineel Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 97% +1 yıl Kendimi sevmeyi ve her konuda sadece kendime güvenmeyi 1 0 Yorumla
neyniii_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Selam✨Herkese ederi kadar değer vermeyi öğrendim 1 0 Yorumla
theblackeyedpeas Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kimseyi bağrıma basacak kadar çok sevmemem gerektiğini 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Duygularına kapılma her zaman mantığını dinle 2 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mutlu olunca kimseyle paylaşma çekemiyor millet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle insanlara sonsuz güvenilmeyeceğini öğrendim. Çünkü defalarca yanıldım. Ama yanılmadıklarım var. Onlar yeter bana☺️
Sineye çekilen şeyler çığ gibi büyüyüp daha yıkıcı hale geliyor, hiçbir şeyi görmezden gelmemek iyi değerlendirmek gerektiğini.
Kimseye; güvenmemek, inanmamak..
Bide umursamamak.
Kayıp giden bir zaman var ve insanların değişen karakterlerinden başka hiçbir halt yok. :')
Kendimi sevmeyi ve her konuda sadece kendime güvenmeyi
Selam✨
Herkese ederi kadar değer vermeyi öğrendim
Kimseyi bağrıma basacak kadar çok sevmemem gerektiğini
Duygularına kapılma her zaman mantığını dinle
Kimseye güvenme
Kimseye fazla değer vermemeyi öğrendim
Mutlu olunca kimseyle paylaşma çekemiyor millet
Tecrübelerimi dile getirmem.
Kimseye güvenme.