Son zamanlarda iğrenç bir şekilde karşıma çıktı bu söz “zarf attım” “düştü” gibi çirkin çirkin muhabbetler dönüyor 🤷🏻♀️ millet postacı mı kargocu mu anlayamadım ne zarfı arkadaş? Zarf atıyorsan düşen sen değil misin? Evet değerli KS halkı mikrofonu size bıraktım, yorumları alalım😃
Haha, ben bir kaç zarfçıya denk geldim. Güya zarf atmışlar, kızlar da bunlara düşmüş. Kızlara yalvar yalvar yüz bulamayınca da konuşmadan sadece bir kesit al, arkasını önünü kes sonra da millete servis et. Sanarsın bunlar peygamberin sol t*şağı. Herkes bunlara hayran, ama ciğerleri para etmez insanlar. Bunlar kızlara yalvarır, yüz bulamayınca zarf attım yedi ben de yol verdim diye karaktersizliğin dibine vururlar.
Şerefsizin önde gidenidir aslında o kargocu , zarfçı şer*efsizler.
sanmıyorum herkes aranıyor dıye bırsey yok sohbet etmek ısteyende merak edıp bısı soranda maalesef ''premses kızlarımız'' her erkeğin nokta işareti koymasına bile zarf etıyor dıye dusunduklerı ıcın .
ha arizona kertenkelelerı doğustan abazalar yok mu e var tabı onlarda konu dısı.
Bayanları kolay elde etmek, dikkat çekici veya daha kolay iletişim kurma şekli zarf atma diyolar. Kaba tabiri oluyor sokak ağzı çünkü 2 lafı bir araya getirip bir ortamda karşı cinsiyle 10 dakika Muhabbet edemeyen tiplerdir bunlar.
sanırım buradaki mevzu.. onun seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlamak.. kendini biraz gösterip sonra geriye çekiliyor işte o benle ilgilenecek mi filan neden zarf atmak demişler.. mektup yazma devri de kalmadı ki.