Kişilik & Karakter Biyografi okuma alışkanlığınız var mı? Başarıyı yakalamış insanların biyografi lerini merak eder okur veya dinler misiniz? Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hayatı bir başkasının gözlerinden görmek, onların başarılarını ve başarısızlıklarını öğrenmek için bize çok yardımcı olurlar.Adnan Şahin adam resmen efsane. Biyografi okuma alışkanlığınız var mı? Başarıyı yakalamış insanların biyografi lerini merak eder okur veya dinler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Evet Olanları netten izlerim 1 3 Yorumla Jomei +1 yıl Bende çok izliyorum. Özellikle zengin olanları. 😂 Yorumla _ViViR- +1 yıl 😀😀 akıllıca Yorumla Jomei +1 yıl Bi tane adam vardı adını unuttum. Kaç kere batmış çıkmış. Diyor ki; şu an limon satmaya karar versem limon kralı olurum. 😂😂 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Okurum. İnsanlar hakkında bilgi sahibi olmayı seviyorum 2 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Okurum, sevdiğim kitaplar tür leri arasında biyografiler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet
Olanları netten izlerim
Bende çok izliyorum. Özellikle zengin olanları. 😂
😀😀 akıllıca
Bi tane adam vardı adını unuttum. Kaç kere batmış çıkmış. Diyor ki; şu an limon satmaya karar versem limon kralı olurum. 😂😂
Okurum. İnsanlar hakkında bilgi sahibi olmayı seviyorum
Okurum, sevdiğim kitaplar tür leri arasında biyografiler.
Evet ama geneli aynıdır
Okuyamıyorum sıkılıyorum
Okurum.