Bende bazen sorunları olan insanlara şöyle yap böyle yap falan diyorum sanki psikologmuşum gibi ama kendim denemiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu bi dürüstlüktür. değil baskalarına, kendine bile itiraf edemiyor bu dediğini insanlar. yapıyor ama inkar ediyor kendi içinde bile. 5 para etmezim diyosun ama belli ki bişeyler seni yanlışlara yöneltti. bu dürüstlüğün varsa sende iş vardır.
Al işte cahilim dediğini başka anlamışım Çok özgüvenli çok neşeli yaratıcıyım sanalda. Mesela tanınanlardan biriyim. Okuduğum okul yaşadığım şehir sorularda anlattıklarım falan yalan işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bunu dile getirmeyeceksin, kendinden bile gizleyeceksin. Çizdiğin profile, en başta kendin inanmadan, başkasını inandıramazsın şizofren kardeş..
Şizofren değilim ben herşeyin farkındayım
Bence bu daha kötü
Bak bu doğru, bu huyunu terk etmeye bak
evet tek sen yapıyorsun , mesela ben realde nasılsam burda da aynıyım
İyi aferin devam
Ben kendini düşünmeyen sencillerden biriyim hep karsinin kararlarina önem verip değer verdiğim için kaybeden taraf yine ben oluyorum
Bunu bir çok kişi yapıyor yalnız değilsin ama böyle yapmayın.
Üzülme. Bu sitede olan %90 kişi aynı şeyi yapıyor. Hayaller paris hayatlar somali
Üzülüyorum ya çok uçuk bişey değil anlattığım gibi olabilirdim ama yok işte kendi benliğimi burda buluyorum sanki gerçek hayatla bağlantım koptu gibi
Evet biliyorum. Bende yaşıyorum arada bir. Belkide böyle daha rahat oluyoruz ya da hayallerimizi yaşamaya çalışıyoruz
Bende bazen sorunları olan insanlara şöyle yap böyle yap falan diyorum sanki psikologmuşum gibi ama kendim denemiyorum
bu bi dürüstlüktür. değil baskalarına, kendine bile itiraf edemiyor bu dediğini insanlar. yapıyor ama inkar ediyor kendi içinde bile. 5 para etmezim diyosun ama belli ki bişeyler seni yanlışlara yöneltti. bu dürüstlüğün varsa sende iş vardır.
Bence insanlar instagramda öyleler gibime geliyo daha çok. Burası yine konuşmak, fikir paylaşımı yapma mecrası.
Lütfen üzülme bunu KS de erkeklerin %98 i , bayan üyelerinde %70 den fazlası yapıyor zaten.
Olduğum gibiyim valla sen nasıl davranıyorsun
Herşeyim yalan
Gizliden ciksan da bı profili yorumlarını vs gorsem reelde hanım hanimcik burda yırtık rahibesin galiba
Öyle değil ya
Namıssız değilim öyle özelden falan da kimseyle konuşmadım
Eee aç biraz anlamadım ve namusla alakası ne bunun
Al işte cahilim dediğini başka anlamışım
Çok özgüvenli çok neşeli yaratıcıyım sanalda. Mesela tanınanlardan biriyim. Okuduğum okul yaşadığım şehir sorularda anlattıklarım falan yalan işte
Buraya özel bir şey değil herkes kendini ortama uydurmaya çalışıyor
Bizde yapıyoruz çoğu zaman
Yok valla ya gayet samimiyetle cevaplıyorum
😅😅😅😅😅😅 baya iyiymiş
Heh çok komik
Neden kendine hakaret ediyorsun?
Hakediyorum çünkü
Olduğum gibiyim
Ne yapiyorsun
%99’u böyle