Sevgiliniz veya dostunuz güveninizi kırdığında, nasıl geri kazanır o güveninizi?
ona bir şans verir misiniz, eğer biliyorsanız o aslında öyle biri değil ve gerçekten pişmanlık duyuyosa birde?
alayım yorumları
ona bir şans verir misiniz, eğer biliyorsanız o aslında öyle biri değil ve gerçekten pişmanlık duyuyosa birde?
alayım yorumları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güvenmek isteriz ama bir kere kırıldı mı o güven bir daha zor güvenilir. O yüzden güven konusunda zedeleyici bir şey yapmamak lazım.
doğrudur ama oluyor işte hayatta, bu hepimizin başına gelmiştir illa ki.
Evet oluyor ve eğer istiyorsan dene bunu. Ama ben bunu denemiş biri olarak söylüyorum çok yakın dost bildiğim biriyle yaşadım bu durumu ve ne yazık ki tekrar dikiş tutmadı..
güvenemem zaten güven kolay değil kırılınca biter benim için
haklısın.
Her insan ikinci bir şansı hakeder ben bir şan daha verirdim
katılıyorum, konu ihanet olmadığı sürece.
Aynen o konuda haklısınız iyi geceler.
teşekkürler.
Bir kere güven kırıldınmı bende biraz zor barışsam bile eskisi gibi samimi olmam
sende haklısın, ya o kişi tamamen değişirse ve gerçekten birdaha yapmazsa, hata olduğunu düşün?
İnsan 7sinde neyse 70inde odur busefer başka hatalar yapabilir
ya tamam da, insan isterse düzelir herşey olur yani hayatta, mnemli olan pişmanlık dır ve birdaha aynısını yapmamak dır.
Walla güveniyorsan yapmayacağına sen bilirsin
Ne demisler güven bekaret gibidir bi kere kaybettin mi bi daha yerine koyamazsin
doğrudur ama onu kazanmak çok mu zor? yani kişiye bağlı bu, düşün o sevdiğin kişi aslında hiç öyle biri değil, sadık sana karşı birden cahillik ediyor ve elinden geleni yapiyor o güveni yerine getirmek için yani gerçekten kendine çeki düzen veriyor ve pişman oluyor
Kişiden kişiye değişir ,
Seri filmleri gibi düşün her zaman 2. Si daha kötü oluyor.. benim görüşüm anlamadığın bi dersin tekrarı değil ki bu tekrar tekrar deneyesin
saygı duyarım.
Birdaha asla guvenemem en Ufak birşeyde bile aklıma gelir
her ne olursa olsun mu?
Ne olursa olsun sonuçta yapmiş yani belki belli etmem ama aklimda hep bi şüphe olur karşı taraf için
anliyorum.
Bir defa ihanet eden yine eder
hiç biriniz affetmiyonu ya çok sert siniz amaa haa hsbdhs
İhanet bilerek isteyerek yapılır insanın güvenini bitirir seni kandırana inanma çünkü senin değerini hiç bilmemıştir
haklısın, bende yaptım hata
yapcak birşey yok olmuş bitmiş.
Hata başka ihanet etmek başkadır insanın sevdiği değer verdiği biri tarafından hayal kırıklığına uğraması gerçekten çok acı vericidir
evet ihanet çok kötü birşeydir, kimsenin uğramasını istemem kim olursa olsun. Bedelini ağır ödesin ama oda yaşamasın aynısını.
İnsan afederse bile asla eskisi gibi olmaz bence tabi kin beslemekte güzel bişey değil senin yaşadığın olayı bilmiyorum ama oturup konuşarak ortadaki soruna belki bir cevap bulabilirsin
doğrudur, yok merak ettim sadece yorumlarınızı. Teşekkür ederim yorumun için.
Rica ederim 😊
Sevgilim de olmadı arkadaşım da
sağlık olsun.
O da olmadı fiziksel engelliyim :D
bunada şükür kardeş, hepimiz engelliyiz bir kusuru yok😊
Nah kazanır
duruma göre illa aldatma değil nvhshs
Bize saygısızlık bu alemde bir kere yapılır
Hayır